Hirdetés

Egy napig ingyenes Hipernet a Telenortól

Szeptember 29-én, az idei Telenor Napon „Be Smart, Use Heart” jelmondattal a biztonságos internet és a digitális zaklatás elleni küzdelem témájában több ezer diáknak tartanak oktatást.

A vállalat közleménye feleleveníti, hogy a Telenor Csoport minden évben kijelöl egy napot, amikor a világ 13 országában – ahol jelen van a vállalat –munkatársai az utcákra, terekre vonulnak, hogy személyesen találkozzanak és beszélgessenek ügyfeleikkel és leendő ügyfeleikkel.

Hirdetés

Idén szeptember 29. ez a nap, az idei téma a biztonságos internetezés és a digitális zaklatás elleni küzdelem. Összesen mintegy 18 ezer munkatárs segít gyermekeknek világszerte ebben a témában. Magyarországon a Telenor közel 600 munkatársa összesen 34 iskolába látogat el, 134 osztályt, ezzel közel 3500 gyereket részesítve a www.hipersuli.hu oldalon is elérhető Tudatos Net képzésben. A munkatársak egy része a Törökbálinti Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola soraiból fogad közel 300 gyermeket a Telenor Házban. Itt rendhagyó módon a Momentán Társulat témához kapcsolódó interaktív előadásából és a Prievara Tibor, „A 21. századi tanár” című könyv szerzőjének biztonságos internet előadásából okosodhatnak a gyerekek.

Szeptember 29-én ingyenes és korlátlan Hipernet belföldön

A különleges nap alkalmából és a közös tanulás érdekében a Telenor belföldön ingyenes és korlátlan Hipernet elérést biztosít lakossági ügyfeleinek: 2016. szeptember 29. 00:00 és 23:59 között a Telenor lekapcsolja az adatforgalmi számlálókat, ügyfeleik tehát mobil-adatcsomagjuk keretétől függetlenül szabadon internetezhetnek, az ezen a napon forgalmazott adat nem befolyásolja adatkeretüket.

Kvíz, tanácsadás és nyereményjáték az üzletekben

Szeptember 29-én 28 Telenor üzletben kiemelt programmal várja ügyfeleit a szolgáltató: a biztonságos netezés témájára és ezzel kapcsolatos tanácsadásra dedikált munkatársak egy rövid kvízzel, nyereményjátékkal és szaktanácsadással várják az érdeklődőket. Az érdeklődő ügyfelek az óránkénti sorsoláson megnyerhetik az 5 db Samsung Galaxy S7 edge telefont a Samsung Magyarország jóvoltából.

Előzmények