Nemzetközi M2M partnerprogram a Telekomtól

A program azokat a machine-to-machine (M2M) kommunikációs megoldások fejlesztőit érinti, akik már sikeresen működnek együtt a vállalatcsoport valamelyik leányvállalatával, így a Magyar Telekommal. A program számukra műszaki képzés, nemzetközi kommunikáció és terjesztés terén nyújt értékes támogatást. A program indításakor 15 partner ­– köztük lengyel, holland, szlovák, cseh és magyar – 34 megoldása érhető el, a targoncák nyomon követésétől egészen az érzékelők által begyűjtött adatok feldolgozásáig.

Az együttműködéssel nemcsak az M2M-megoldások még szélesebb köre válik elérhetővé az ügyfelek számára, hanem azon partnereknek is további támogatást jelenthet, akikkel a vállalat helyi szinten már sikeres együttműködést folytat, hiszen tevékenységük nemzetközileg is ismertté válhat.

A partnereket a vállalat „Deutsche Telekom Partner” logó használatára jogosítja fel. Ehhez természetesen különböző elvárásoknak kell megfelelni, amely egyfajta biztosíték az egységes, magas színvonalra.

Az új program segítségével ötvözni lehet az iparági szaktudást, a magas rendelkezésre állású hálózatokat, az M2M-technológiákat és szolgáltatásokat a vállalat összes európai piacán. Ez várhatóan vonzani fogja az egyre növekvő számú és egyre összetettebb, a gyakorlatban már kipróbált és bizonyított M2M-szolgáltatásokat.

További információk a partnerprogram weboldalán olvashatóak.

Azóta történt

Előzmények

  • Telekom: holnaptól gyorsabb mobilnet és több 4G

    Az NMHH és a Magyar Telekom Nyrt. aláírta a mobiladat- és hangforgalomra eddig meg nem nyitott frekvenciák használatához és hálózatok üzemeltetéséhez szükséges hatósági szerződést.

  • Átalakította mobilnetes csomagjait a Magyar Telekom

    Október 1-től megújítja mobiladat-portfólióját a Telekom, és a korábbi ajánlatoknál szélesebb választékot kínál ügyfeleinek.

  • Egymilliárd M2M kapcsolatot várnak 2020-ra

    Jelenleg az USA és a Kína a legerősebb M2M-ben, de 6 év múlva már Európában is minden ötödik SIM-kártya efféle feladatot láthat el.