Mindent egy csomagba pakolt a T-Home és a T-Mobile

A T-Home és a T-Mobile június 1-jétől Paletta néven két új, tévézést, vezetékes internetet, otthoni és mobiltelefonálást biztosító szolgáltatáscsomagot vezet be. A Magyar Telekom szolgáltatási területén elérhető Paletta M és Paletta XL konstrukció a hazai távközlési piacon elsőként kínál összesen négy, 3 vezetékes és 1 mobiltelefon-előfizetést egy csomagban. A vállalat közleménye szerint ezzel a megoldással az ügyfelek akár komolyabb összeget is spórolhatnak a havi díjból.

A Paletta csomagok jellemzője, hogy vezetékes telefonszámról 0 Ft-os percdíjjal hívhatók Magyar Telekomhoz tartozó, normál díjazású, belföldi vezetékes számok és a belföldi T-Mobile előfizetők is. Emellett a szolgáltatáscsomagokba kedvező havi díjjal további 3 mobil-előfizetés vonható be, és összesen 4 mobil-előfizetés esetén díjmentesen vehető igénybe a Családbarát kedvezmény, amellyel a csoportba bevont vezetékes és mobilszámok belföldön szintén 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egymást, előfizetésenként havi 100 óra erejéig.

A kisebb Paletta M havi 10 990 Ft-ért maximum 5 Mbps letöltési sebességű vezetékes internet-hozzáférést, 53 digitális vagy analóg tévécsatornát, 100 perc belföldi mobiltelefonálást foglal magában a fenti kedvezményekkel együtt. A Paletta XL 16 990 Ft-os havi díja maximum 25 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet, 53 digitális vagy analóg csatornát plusz a HBO Pakot, valamint 300 percnyi belföldi mobiltelefonálást biztosít.

A Paletta csomagok igénylése esetén a T-Home és a T-Mobile szolgáltatások előfizetője eltérő lehet, de az egyes T-Home szolgáltatások előfizetőjének azonosnak kell lennie. Amennyiben az előfizető még nem rendelkezik mind a négy előfizetéssel, a Paletta szolgáltatáscsomag igénybevételéhez a hiányzó szolgáltatás(ok) megrendelése, a promóciós nyilatkozat aláírása és a Paletta szolgáltatáscsomag feltételrendszerének elfogadása szükséges – közölte a cég.

Azóta történt

Előzmények