Apple MacBookkal újít a T-Mobile

Hirdetés

A mai naptól a kijelölt T-Mobile üzletekben megvásárolhatók az Apple legújabb Mac számítógépei, a MacBook, két MacBook Pro és a MacBook Air – közölte a mobilszolgáltató. A gépeket az USB-s modemmel kapható új mobilinternet-előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal kínálja a cég, arany- vagy platinakártyás ügyfeleknek akár kamatmentes részletre is.

Az akciós ár a választott mobilinternet-csomagtól függően változik: a legújabb MacBook és a modem például új előfizetéssel, az előfizetésre és a RelaxNet XL adatdíjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal 199 900 forintba kerül. A MacBookok mellé új mobilinternet-előfizetés és 2 éves hűségnyilatkozat esetén 21 900 forintért vásárolható MobilMe-előfizetés is. A MobilMe-vel a felhasználó beállításai szerint automatikusan szinkronizálhatók az iPhone és a MacBook adatai, így például a névjegyzék, az e-mailek és a fotók is, továbbá az elveszett vagy ellopott iPhone-ok adatai távolról is törölhetők.

A T-Mobile jelenleg az Apple MacBook 2,4 GHz, a MacBook Pro 2.66 GHz, MacBook Pro 2.4 GHz és MacBook Air 1,86 GHz modelleket árusítja a Budafoki úti T-Pont, Mammut T-Pont1, MOM Park T-Pont, Westend T-Pont, Arena T-Pont 1, Duna Plaza T-Pont 1, Pólus Center T-Pont 1 és Europark T-Pont 1 üzletekben.

Azóta történt

Előzmények