Biztosítást kínál mobiltelefonokhoz a T-Mobile

A T-Mobile az ACE European Grouppal együttműködve egy, a hazai piacon újdonságnak számító telefonbiztosítási konstrukciót vezetett be. A havidíjas készülékbiztosítás újonnan vásárolt mobiltelefonokhoz kérhető – közölte a mobilszolgáltató.

Jelenleg két csomag közül választhatnak az előfizetők. A kisebb, 490 Ft-os havi díjjal elérhető konstrukció véletlenszerű károsodások, például elemi kár, leejtés, törés, vízbeejtés és harmadik személy általi rongálás esetén nyújt biztosítást. A nagyobb, havi 790 Ft-ért igénybe vehető csomag ezen felül lopás, így többek között rablás és betöréses lopás esetén is megoldást nyújthat a szerződésben foglalt feltételekkel. Biztosítási szerződést a 18. életévüket betöltött, havidíjas előfizetők köthetnek a T-Mobile üzleteiben vásárolt készülékekre a vásárlás időpontjában, vagy az attól számított 60 napon belül a telefon és a vásárlást igazoló számla bemutatásával.

Amennyiben a biztosítási szerződésben érintett készülékkel a választott konstrukcióba tartozó káresemény történik, a szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén a sérült készüléket a T-Mobile megjavítja, a nem javítható vagy ellopott készüléket pedig azonos típusú készülékre cseréli. Előfordulhat, hogy a cserélendő készülék már nem kapható a T-Mobile-nál, ilyen esetben az ügyfél más típusú készüléket választhat a károsodott készülék aktuális kedvezményes listaárának legfeljebb 110%-áig terjedő értékben. Káreseménykor csomagtól függően önrész befizetésére is szükség van, ennek összege a kisebb csomag esetén 4500, a nagyobb csomagban 6000 Ft. A biztosítás egyik esetben sem terjed ki a készülékben vagy annak SIM kártyáján tárolt adatok helyreállítására – közölte a cég.

Azóta történt

Előzmények