Hirdetés

Mobil- és vezetékes netet csomagol egybe az Invitel

A nyár óta nemcsak vezetéken nyújt internetszolgáltatást Magyarország legnagyobb alternatív telekommunikációs szolgáltatója, hanem mobilhálózaton is. Az Invitel kiegészítőnek ajánlja a mobilnetet a vezetékes mellé; a társaság a két elérési technológia szimbiózisát tartja hosszú távon a legéletképesebb modellnek.

Hirdetés

A vezetékes eléréssel együtt kínált mobilnet-szolgáltatás, a Net&Go idén nyáron debütált, de akkor még csak régi előfizetőinek ajánlotta a társaság. Szeptembertől diákok, októbertől pedig minden új előfizető kaphat mobilelérést az Invitel vezetékes internetszolgáltatása mellé. A vállalat a Pannonnal kötött szerződést, ez utóbbi operátor biztosítja a mobilinternetet. A Net&Go – állítja a cég – jobban megéri, mint külön fenntartani egy vezetékes és egy mobilnet-előfizetést, különösen a régi előfizetők esetén, akik a meglévő vezetékes kapcsolatuk mellé kedvezménnyel kapják a mobilt.

„Az Invitel nem mond le a vezetékes technológiáról, sokkal inkább hisz a mobil- és vezetékes hozzáférés szimbiózisában. A Net&Go szolgáltatáscsomaggal az a célunk, hogy az eddig csak DSL-technológiát használó előfizetőinknek se kelljen nélkülözniük a mobilitás nyújtotta előnyöket” – mondta Zsembery György, az Invitel értékesítési és marketingvezérigazgató-helyettese. A cég úgy gondolja, hogy a mobilnet nem váltja ki a vezetékes internetszolgáltatásokat, viszont kiegészítő mobilitást kínál ezek mellé – tette hozzá.

A Net&Go vezetékes szolgáltatását az Invitel saját koncessziós területein (például Veszprém és környéke, illetve Dél-Kelet Magyarország) biztosítja, míg a széles sávú mobilinternet jelenleg az ország 421 településén működik. A társaság becslései szerint az év végéig közel 10 ezren választják majd a korlátlan vezetékes forgalmat mobil-hozzáféréssel kombináló csomagot.

Azóta történt

Előzmények