Telekom 4G – már a Balatonnál is

A Magyar Telekom ma jelentette be, hogy a 4G hálózat kiterjesztésének eredményeként augusztus elejétől már 26 népszerű balatoni üdülőhelyen élvezhető a szupergyors mobilinternet. A Telekom leggyorsabb mobilhálózata az északi parton 13 városban érhető már el, így például Keszthelyen, Balatonfüreden és Balatonalmádiban, valamint a déli parton is 13 üdülőhelyen, így többek között Fonyódon, Balatonbogláron és Balatonföldváron lehet élvezni a nagy sávszélesség előnyeit. A fejlesztéseknek köszönhetően nyár végéig a kültéri lakossági lefedettség eléri a közel 80%-ot a Balaton környékén.

Magyar Telekom 4G mobilinternet Balaton

A szolgáltató az elmúlt hónapokban a balatoni térség mellett több más vidéki várost is becsatolt a 4G hálózatába, melyek közül a legnagyobbak Mosonmagyaróvár, Salgótarján, Gyöngyös és Hajdúszoboszló. A hálózat kiterjesztésének eredményeként augusztus végére 219 településen lesz elérhető a Telekom 4G mobilinternet szolgáltatása, az országos kültéri lakossági lefedettség pedig eléri az 53,5%-ot.

A lefedett területen a szolgáltatás használatához megfelelő mobilinternet csomagra, továbbá 4G-képes készülékre van szükség. További információk a cég weboldalán olvashatóak.

Azóta történt

Előzmények