Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Nekem spotify múlt hónapban 1.540 HUF-t vont le.
Szóval a jelenlegi árfolyamon 50 forintért kaphatok 500 mega netet, amit spotify-ra használhatok el.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
törölt tag
Vajon a Vodafone vezet be hasonlót majd? Elég jó lenne.
-
Cathfaern
nagyúr
"korlátlan Spotify Premium hozzáféréssel"
Ez azt jelenti, hogy adatkorlátba nem számít bele a Spotify forgalma? Bár még úgy is elég horror ára vanSteelSeries Arctis Nova 7P eladó: https://hardverapro.hu/apro/steelseries_arctis_nova_7p_4
-
bollokcs80
Korrektor
Ez szép és jó lenne, csak ilyen kaliberű díjcsomagokat a nagy átlag nem vesz... a legkisebbet alakíthatták volna úgy, hogy nem csak egyetemisták, hanem "átlagemberek" is vehessék, mondjuk nyilván nem 19, hanem 30-40 forintos percdíjakkal. Én akár 5.000 HUF körül is rászánnék egy hónapban egy ilyenre, mert maga a Spotify szerintem baromi jó.
B.Cs.
-
Polllen
nagyúr
válasz bollokcs80 #4 üzenetére
Én a kiegészítőre gondoltam, ami bármilyen csomaghoz elérhető.
Amúgy ez a véleményem a többiről.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
kicsizoz
csendes tag
Nem teljesen értem, minek akarsz 5000Ft-ot rászánni, amikor 1590 a prémium előfizetés?
vagy valamit nagyon félre értek... -
ngabor2
nagyúr
Azt figyeltem, hogy általában a szolgáltatók nem az árát csökkentik direktben az egyes csomagoknak/kiegészítőknek, hanem egy idő után többet nyújtanak, ugyan azért az árért. Én is örültem volna annak idején, ha lett volna 2000 Ft-ért értelmes mobilnet, de az alap is 3000-nél kezdődött. Nem levitték az árát, hanem a forgalmi limitet megduplázták, de ugyan úgy nem kellett. Most ilyen csomagom van, ritkán használom ki.
Gondolom úgy vannak vele, hogy akinek kell, az úgyis megveszi drágán, aki meg nem tudja kifizetni, az így járt.
-
dajkopali
addikt
kellemes csalódás volt a Voda, nekem ott van mobilnet előfizetésem (magán, nem céges): nemrég lejárt a hűség, és nagy meglepetésre annyira ott akartak tartani, hogy feleannyiért kínáltak dupla adatforgalmat - maradtam
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
kicsizoz
csendes tag
válasz bollokcs80 #12 üzenetére
ok, bocsi, félreértettem...
-
zoli62
addikt
Csak egyetemistáknak ls főiskiolásoknak? Tehát középiskolásnak nem?
-
sys25
aktív tag
Hát ennyi pénzért,főleg az életterem ócska 3G lefedettsége miatt biztasan nem fogok rohanni előfizetést módosítani...
Fejér megye déli részétől a 63-as fő úton egészen Székesfehérvárig csak egy településen van 3G és 4G,máshol csak edge,vagy az se!Ócska a szélessávú lefedettsége s T-nek,és mégis van pofájuk az ilyen csomagokat nyomatni...
Voda jöhetne valami ilyesmivel! -
bwin.party
aktív tag
Internet legyen aztán torrent és voip. Vagy legyen helyette Digi.
-
savoo
addikt
válasz bwin.party #19 üzenetére
Grat...
Új hozzászólás Aktív témák
- ALZA vagy eMAG?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- ASUS routerek
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest