Hirdetés

Jön a vodafonos iPhone

Hirdetés

Még idén megkezdi az Apple népszerű iPhone mobiltelefonjainak forgalmazását a Vodafone – jelentette be mai rövid közleményében a cég. A készüléket tíz ország piacára vezeti be az angol távközlési óriás: a választék bővítése négy európai államot is érint, Magyarországra azonban egyelőre továbbra sem jut el a telefon. Azt egyelőre nem tudni, hogy az Apple a régi iPhone-változatokat, vagy az újabb, már 3G-s adatkommunikációra is képes verziót szállítja-e majd a Vodafone részére.

A Vodafone közleménye szerint az iPhone-hoz még idén, egyelőre konkrétan meg nem határozott időponttól, hűségidővel kötött előfizetői szerződés keretén belül juthatnak hozzá az előfizetők Ausztráliában, Csehországban, Dél-Afrikában, Egyiptomban, Görögországban, Indiában, Olaszországban, Portugáliában, Törökországban és Új-Zélandon.

Az iPhone-t jelenleg összesen hét országban forgalmazzák, Európában pedig csupán négy piacon (Ausztriában, Franciaországban, Nagy-Britanniában és Németországban) kapható a készülék. Régiós szinten eddig az O2, a német T-Mobile és az Orange szerzett forgalmazási jogot az Apple telefonjára, a kör most a Vodafonnal bővül, mely a fenti tíz ország lefedésével jelentősen erősítheti az iPhone telefonok felhasználói bázisát.

 • Kapcsolódó cégek:
 • Apple

Azóta történt

 • Lassan mindenki kap iPhone-t, csak mi nem

  A Vodafone után most az Orange jelentette be, hogy több olyan ország piacára vezeti be az Apple telefonját, ahol eddig nem forgalmazták a készüléket.

 • Magyarországon is kapható lesz a 3G-s iPhone

  Egyelőre nem tudni, pontosan mikor és mennyiért, de biztos boltokba kerül itthon is az elődjénél okosabb és olcsóbb készülék.

 • iPhone szinte ingyen

  A német T-Mobile 1 eurót kér az új Apple telefonért. Azért Németországban sem árt vásárlás előtt átböngészni az apróbetűs részt.

 • Az IBM pereli szerverfejlesztőjét

  A bíróságnak kell arról döntenie, hogy Mark Papermaster vajon megszegte-e munkaszerződése korlátozó rendelkezését.

Előzmények