Ingyen fesztiválélmény egy potyautassal

A Telekom 15 másodperces Instagram videókat vár azoktól, akik szeretnének ingyen (mi több, némi fizetésért) fesztiválozni akár a Balaton Sound, akár a VOLT Fesztiválon. Június 17-ig lehet nevezni úgynevezett BuddyGuide-nak a két eseményre. A megtisztelő cím birtokosai a nyakukba kapnak egy kamerával felszerelt interaktív figurát, amely élőben közvetíti majd az eseményeket.


[+]

Az otthon maradók (BuddyMe bőrébe bújva) a 4G-n streamelt kameraképet és a mikrofonja által felvett hangot láthatják-hallhatják, miközben a figura kijelzőjén és hangszóróin keresztül az aktuálisan irányító személy arcképe és hangja lesz elérhető. A BuddyMe karjai is mozgathatók lesznek, így távolról is csápolhatnak majd az otthoniak.

BuddyGuide-nak jelentkezhet bárki, aki betöltötte a 18-at, és ismeri a fesztiválok világát. Ha a VOLT-ra vagy a Soundra jelentkezne, június 17-ig a #festivalbuddy és #volt vagy  #sound hashtaggel kell feltölteni az Instagramra egy 15 másodperces videót, amelyben a jelentkező elmondja, hogy miért jó vele bulizni.

A több szakaszból álló válogatás utolsó körében a Telekom Facebook-közössége döntheti el, hogy kik a legalkalmasabbak a feladatra. Ha a választott BuddyGuide-ok végül vállalják a bevetést, ők ingyen vehetnek részt az általuk kiválasztott fesztiválon. Sőt, a napijegy mellett szállást és némi fesztiválon elkölthető pénzt is kapnak.

Azóta történt

Előzmények