Hirdetés

A szavazással is lehet nyerni a Telekom régiós versenyén

A nemzetközi megmérettetésre a Deutsche Telekom a közép-kelet európai régió nyolc országából vár Internet of Things (IoT) alapú fejlesztéseket és ötleteket, amelyek célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások felismerjék, milyen sokféle innovatív applikáció áll rendelkezésre, akár már most is, mindennapi munkájuk egyszerűsítésére, segítésére.

A legjobb IoT-alapú üzleti célú alkalmazásokat kell megálmodniuk a versenyzőknek, amelyek hatékonyabbá teszik a kis- és közepes vállalkozások napi tevékenységét. Komoly nyeremények várják a jelentkezőket, köztük 10 millió forintos reklámkampány, továbbá a győztes a Deutsche Telekom üzleti partnerévé válhat nyolc országban, ezáltal 10,8 millió üzleti ügyfelet érhet el, valamint 10 ezer euró értékben egy nemzetközi üzleti expón való részvétei lehetősége is a jutalmak között lesz.

Vonzó fejlesztésekkel lehet nyerni

A legjobbak közé csak azok jutnak be, akiknek a megoldását a kis- és közepes vállalkozások valóban értékesnek, szerethetőnek tartják, hiszen a pályázott alkalmazásokra a megcélzott üzleti közönség is szavazhat. A résztvevők növelhetik a pályázatukra érkező szavazatok számát és nyerési esélyüket, ha bevonják vállalkozó ismerőseik közösségét, hogy szavazzanak rájuk.

A szavazás is megtérülhet: a Magyarországon, Ausztriában, Horvátországban, Németországban, Görögországban, Macedóniában, Romániában és Szlovákiában regisztráló és szavazó vállalkozók és alkalmazottaik minden országban úgynevezett támogatóivá válnak annak az IoT-applikációnak, amelyre szavaznak, és támogatásukkal 6 millió forint értékű reklámkampányt nyerhetnek. Szavazni június 22-ig a www.sikerfal.hu oldalon lehet, és itt lehet megismerni a pályázókat is.

Az összekapcsolt eszközök, illetve az ezekből kialakuló rendszerek – mint az okos iroda vagy az okos város – számos iparág üzleti tevékenységének jövőjét jelenti. Az Üzleti appok versenyére eddig nevezett IoT-alapú megoldások között egyelőre nagyobb arányban vannak a  flottamenedzsment folyamatait egyszerűsítő, vagy a szállítmányozási vállalatokat költséghatékonyságban, racionalizálásban segítő megoldások (mint pl. Fueloyal Technology, Smart2Car, Widmann). A megoldások egy másik csoportja a cégek marketingtevékenységét segítik, mint pl. az ügyfélkapcsolatokat hatékonyabban ápoló Scandeal, vagy a cégek piackutatóinak munkáját IoT-alapokon egyszerűsítő, 59sec.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények