Előnyére változott az ingyenes levelezőrendszer

Az Axelero Internet mától több kényelmi funkcióval bővítette a freemail ingyenes levelezőrendszert, amelyek a levelezési felület megjelenésében és a praktikus használatban egyaránt újat nyújtanak a felhasználóknak. A freemail mostantól a beállított megjelenítést felhasználónként megjegyzi, így sokkal gördülékenyebbé válik a navigálás a mappák között, csakúgy, mint a levélírás utáni visszatérés a beérkezett üzenetekhez.

Sokak kérésére opcionálissá vált minden mappában az első levél – eddig automatikus – megnyitása, valamint egyszerűbb lett a címek felvétele a címlistába és a blokkolási listába. Emellett a jövőben a felhasználók figyelmeztetést kapnak a félbehagyott levelek mentésére, és egyben ezek automatikusan bekerülnek a piszkozatok mappába. A leveleket mostantól a „nyomtat” gomb használatával igényesen lehet kinyomtatni: a papíron látható kép már nem tartalmazza a levelek mellett látható mezőket (úgynevezett frame-eket). A nagyobb forgalmat bonyolítók számára újdonság, hogy az oldalanként megjelenítendő levelek számát akár 500 darabra is állíthatják, így nem kell „lapozgatni” az oldalak között.

Végül, de nem utolsó sorban új szolgáltatás a feledékeny felhasználók számára, hogy elfelejtett jelszavukat kérés esetén az Axelero egy előre megadott e-mail címre elküldi, lehetővé téve ezáltal a már megszokott cím használatát.

Azóta történt

Előzmények