Egyszerűbbé teszi a megosztást az Amazon

Az androidos Kindle alkalmazás legújabb frissítésével idézeteket, kiemeléseket és könyvajánlókat is megoszthatunk ismerőseinkkel, sőt gyors betekintést is adhatunk az adott tartalmakba. Az Amazon bejelentésében a könyvekről folytatott diskurzus erősítését jelöli meg célként. Twitteren és Facebookon már eddig is megoszthatók voltak a fenti tartalmak, az újdonság az, hogy már konkrét személyeknek is címezhetjük ezeket, például a WhatsApp, Skype, e-mail, vagy éppen SMS útján.


[+]

A könyvek első pár oldalának elolvasásához eddig az Amazon alkalmazását vagy e-book olvasóját kellett használni, mostantól azonban egyszerű linken keresztül a weben is megtehetjük mindezt. Erre akkor is lehetőség van, ha éppen egy idézetet küldött valamelyik ismerősünk, hiszen ennek végén az URL a betekintőhöz visz. Nem kell regisztrálni, bejelentkezni, vagy alkalmazást telepíteni, csak kattintani.


[+]

Az új funkciókkal gazdagodott alkalmazás a napokban frissül majd a felhasználóknál, és még az idén bekerül az almás változatba is.

Azóta történt

Előzmények