Az eBay is nyitna a kriptopénzek és az NFT-k felé

Az eBay a jövőben elfogadná a kriptovalutákat fizetőeszközként, és az NFT-k árusítását sem tartja kizártnak.

Jamie Iannone, az eBay ügyvezetője nemrég érdekes dolgokat árult el egy interjúban.

Ezek alapján az eBay nyitott rá, hogy a jövőben fizetőeszközként fogadja el a platformján a kriptovalutákat. Egyre több vállalat tesz így (például Tesla, PayPal, MasterCard, Visa), és egyes szakértők szerint ez is azt jelzi, hogy a kriptovaluták hamarosan a közéletben is elfogadottá válnak. Más szakértők szerint az egész egy szerencsejátékként működő, hatalmasra fújt lufi, amelynek kidurranása elkerülhetetlen, és a gyors kijózanodás mellett legfeljebb az államilag szabályozott digitális valutákig juthat hosszú távon a szektor.

Bármelyik is történik, rövid távon sokat dobhat egy cég megítélésén, ha nyit a kriptopénzek és az NFT-k felé, és így tesz az eBay is.

Az ügyvezető szerint amellett, hogy nyitottak a kriptovaluta elfogadására (fizetőeszközként), NFT-ket is árusítanának a jövőben. Hozzátette, hogy bármi ami gyűjthető, az évtizedek óta elérhető az eBayen, és szeretnék, ha ez így is maradna. Konkrét tervek nincsenek az eBay esetében, mondta el az ügyvezető – de a nyitottság a szakértők szerint érthető, a befektetők ugyanis csalódottak voltak a második negyedéves előrejelzések miatt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • eBay

Előzmények