Előnyöket ígérhet egy új Disney-előfizetés

A Disney a jelentések szerint egy Amazon Prime-szerű előfizetést fontolgat, ami nekik még több bevételt, a felhasználóknak előnyöket ígérhet.

A Disney a Wall Street Journal jelentése szerint azt fontolgatja, hogy egy Amazon Prime-hoz hasonló előfizetést indít el. A tagsági program keretében kedvezményeket és/vagy előnyöket ígérnének, és ösztönöznék az embereket, hogy többet költsenek a vállalat streamingszolgáltatásain, létesítményeiben és termékeire.

A jól értesült források szerint a Disney belsőleg csak Disney Prime néven emlegeti az ötletet, de ha elindul, biztosan nem ez lesz majd a neve. A vállalat hivatalosan annyit reagált a jelentésre, hogy a tagsági program egyike azon ötleteknek, amelyeket vizsgálnak.

A projekt állítólag korai szakaszban tart, így nem lehet tudni, hogy mikor indulna el és mennyibe kerülne a tagság. A cél viszont egyértelműen az, hogy még több pénzt költsenek az emberek a Disney termékeire és szolgáltatásaira, valamint a cég értékes információkat gyűjtsön az emberek preferenciáiról.

Azóta történt

Előzmények