Videó: idősebb a Windows, mint a felhasználó!

Augusztus 24-e után már az USA területén is nagykorú a Windows Chicago. Az operációs rendszerek pont olyan gyorsan öregednek, mint az emberek.

Szinte biztos, hogy korábban már mutattunk be az alábbihoz hasonló videót, de hiába keresem, nem találom. Ha legalább azt tudnám, hogy régi számítógéppel találkoztak a srácok, vagy a floppy volt a lényeg, esetleg csak az, hogy nem tudták használni... mindenféle keresőszóra próbáltam előcsalni, még a kisfilmeket készítő Fine Brothers Entertainment nevét is beírtam, mégsem lett meg.

Viszont ha már így alakult, minden találati listából kiválasztottam egy anyagot, ami érdekesnek tűnt a címe alapján. A megjelenés dátumát csak a lista beillesztésekor ellenőriztem. A videó alatt megosztom ezeket, előtte azonban tinédzserek találkozása a Microsoft '95-ben kiadott oprendszerével (kódnevén Chicago) és korban hozzá illő géppel (bár a nagy floppy szerintem túlzás, nálunk DX2 volt a párosítás):

(Sokszor úgy tűnik, hogy régen még minden jobb volt. Ami biztos, hogy izgalmas címekből nem volt hiány évekkel ezelőtt sem – a szerk.)

Azóta történt

  • Tojásfestés manapság

    Meglehet, hogy későn szólunk: rá lehetett volna bízni egy gépre is a munkát. Szerencsére lesz még húsvét, az EggBot pedig golflabdával és villanykörtével is megbirkózik.

  • Így beszélget Alexa, Siri és a Google Now egymással

    Digitális asszisztensek egymás közt, avagy egy idegen, fémesen csengő világ ébredése, minimális rásegítéssel.

Előzmények