A Ciscótól igazolt vezetőt a Magyar Telekom

A Magyar Telekom vállalati szolgáltatások üzletágához tartozó IQSYS Zrt. a mai nappal Rékasi Tibort nevezte ki ügyvezető igazgatójává – közölte ma a távközlési vállalat. Rékasi ezt megelőzően a Cisco Systems Magyarország első embere volt.

A 35 éves menedzser a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán szerzett diplomát. Szakmai pályáját az Integra Kft.-nél kezdte ügyfélmenedzserként. 1997-től az Unisys Magyarországnál dolgozott a pénzügyi üzletfelek ügyfélmenedzsereként, majd ügyfélkapcsolati igazgatóként. 2000-ben csatlakozott a Cisco Systems Magyarországhoz, ahol előbb a kiemelt ügyfelekért felelős értékesítési vezető, majd a nagyvállalati üzletág igazgatója lett. 2007 februárjában kinevezték a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatójává, és e pozíciójában a vállalat operatív irányítása mellett felelős volt a teljes hazai értékesítési tevékenység koordinálásáért is.

A Cisco Magyarországot szeptember 15-től megbízott ügyvezető igazgatóként György László, a közszférába tartozó ügyfelekkel foglalkozó üzletág vezetője irányítja.

Azóta történt

Előzmények