Két hétig ingyenes lesz az M3 a MinDig TV-nél

Az Antenna Hungária (AH) ma jelentette be, hogy 2013. decemberében bővül a MinDig TV Extra kínálata, a digitális földfelszíni televíziós platformon az eddigi 31 csatorna helyett 32 csatorna lesz elérhető, változatlan előfizetési díjak és kondíciók mellett.

Hirdetés

A változások a következők:

2013. december 1.

a D1 csatornával bővül a MinDig TV Extra Alapcsomag kínálata

2013. december 20.

elindul az M3 csatorna sugárzása a Családi csomagban

2014. január 1.

a PRO4 csatorna helyett a Super TV2 csatorna lesz elérhető a Családi csomagban; a Dorcel csatorna az Alapcsomagban kerül elosztásra a Családi csomag helyett, a Private Spice pedig kikerül a kínálatból

Az M3 csatorna 2013. december 20. és 2014. január 5. között kódolatlanul, előfizetési díj nélkül elérhető lesz az összes MinDig TV és MinDig TV Extra felhasználó számára.

A közlemény kitér arra, hogy az ingyenes csatornákat kínáló MinDig TV és az előfizetéses MinDig TV Extra szinte az egész országban elérhető egy szoba- vagy tetőantenna és egy dekóder segítségével. A 2013. novemberi hálózatfejlesztéseknek köszönhetően az Antenna Hungária teljes digitális televíziós termékportfóliója 90 telephelyről elérhető, hálózatonként szinte azonos, 99%-os lakossági lefedettséget biztosítva. Az ingyenes MinDig TV szolgáltatást használó háztartások száma az elmúlt hónapokban több százezerrel bővült, az előfizetéses csomagokat kínáló MinDig TV Extra pedig a negyedik legnagyobb hazai fizetős televíziós szolgáltatásként már 130 ezer előfizetővel rendelkezik.

Az AH közli, hogy a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásokat illetően jövő tavasszal további jelentős infrastruktúrafejlesztések várhatók, az új kapacitások rendelkezésre állásával tovább növekedhet az elérhető televíziócsatornák száma és újabb szolgáltatásokkal bővülhet a termékportfólió.

Azóta történt

Előzmények