A T-Mobile bízik a hazai UMTS sikerében

Az ország legnagyobb mobilszolgáltatójaként a T-Mobile Magyarország szerepe meghatározó lehet az UMTS magyarországi kiépítésében és elterjedésében. A társaság üdvözli, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság megfelelő előkészítést követően közzétette a pályázati kiírását az UMTS sávok frekvenciahasználati jogosultságára, amelyet a T-Mobile Magyarország az elkövetkező napokban természetesen tanulmányozni fog.

A T-Mobile Magyarország harmadik generációs UMTS hálózatán a gyors adatátvitel, a jó minőségű internet hozzáférés és a videotelefonálás mellett, az eddigieknél jóval átfogóbb és érdekesebb tartalomkínálat érhető majd el, amely a szöveg és kép mellett, hangsúlyosan magában foglalja a jó minőségű multimédiás anyagok, tehát videofelvételek gyors továbbítását is.

Sugár András emlékeztetett: „A T-Mobile Magyarország ma is több, a harmadik generációs hálózatokra jellemző szolgáltatást nyújt Magyarországon és ezek minősége a nagyobb átviteli sebességnek (induláskor várhatóan 384 kbit/s) köszönhetően jelentősen javulhat. A mobilon nézhető televíziós műsorok, a videoletöltés és a később megjelenő videotelefonálás a mobil kommunikáció új korszakát jelentik majd. Még izgalmasabb, még érdekesebb időszak köszönt be, amely az innovációban élen járó T-Mobile Magyarország előfizetői számára rendkívül sok újdonságot tartogat. Ezzel együtt a továbbfejlesztett GSM még sokáig meghatározó lesz és ügyfeleink számára átjárhatóvá tesszük a két technológiát, választási lehetőséget kínálva ezzel számukra.”

Azóta történt

Előzmények