Sikeres sportolóknak nyújt támogatást a T-Mobile

Hirdetés

A magyar olimpiai mozgalom támogatása mellett, nagyszerű egyéni teljesítményük alapján, a T-Mobile Magyarország az athéni játékokon két aranyérmet is szerzett Janics Natasával és a szintén olimpiai bajnok Vörös Zsuzsannával hosszú távra szóló megállapodást írt alá.

A legnagyobb hazai mobilcég megalakulása óta a hazai sportélet egyik fontos partnere, több száz egyéni és csapatsportoló közvetett és közvetlen támogatója. A Magyar Olimpiai Bizottsággal már nem sokkal a cég megalakulását követően, 1993-ban támogatói szerződést kötött. A magyar sportolók sikeres szereplésének segítőjeként az 1996-os atlantai, a 2000-es sydney-i és a nemrég véget ért athéni ötkarikás játékokon az anyagi hozzájáruláson túl kommunikációs szolgáltatásokkal, készülékekkel segítette a sikeres szereplést.

Sportágak, illetve csapatok szponzoraként a 2004-es XVIII. Nyári Olimpiai Játékokon 3 aranyérem, 1 bronzérem megszerzéséhez, összesen 10 magyar olimpiai bajnoki cím eléréséhez járulhatott hozzá a mobilcég. A támogatott sportolók közül Vörös Zsuzsanna, Horváth Gábor, Vereckei Ákos, Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gergely István, Kiss Gergely, Dr. Molnár Tamás és Vári Attila is aranyérmes olimpikonként térhetett haza Athénból.

A Magyar Olimpiai Csapat gyémántfokozatú főtámogatójaként a T-Mobile nevében Sugár András vezérigazgató 2008. december 31-ig szóló szerződést kötött az olimpia két eredményes magyar sportolójával, Janics Natasával és Vörös Zsuzsannával. A több évre szóló együttműködés alapján a jövőben a kajak egyesben és kajak kettesben egyaránt győzelmet arató Janics Natasa a legnagyobb hazai mobilcég csapatának tagja lesz. A szegedi sportoló a szeptember 20-án ünnepélyes keretek között aláírt szerződés alapján biztos háttérrel készülhet fel az elkövetkező időszak eseményeire. Vörös Zsuzsanna az eddig is jól működő partnerségen túl első öttusázó női olimpiai bajnokként a T-Mobile Magyarország sportolói team-jének továbbra is egyik kiemelkedő alakja marad.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények