A 4iG szállítja a NISZ-nek az Oracle-termékeket

A vállalat újabb jelentős értékű tendert nyert el, hogy az állam-, illetve a közigazgatási szférát lássa el.

Közel nettó 1,3 milliárd Ft értékű szerződést írt alá a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. és a 4iG Nyrt. – tették közzé tegnap a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A vállalat Oracle-licenceket és ahhoz szükséges gyártói terméktámogatást szállít majd a NISZ Zrt.-nek, illetve államigazgatási szerveknek.

A bejelentés szerint a KEF (Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság) által a LicensePort Zrt., 4iG Nyrt., CompuTREND Zrt., Delta Systems Kft., Grepton Zrt., EXE Magyarország Zrt., TRACO Zrt. alkotta konzorciummal megkötött keretmegállapodás 2. része alapján, a verseny újranyitásával folytatott le közbeszerzést a NISZ Zrt.

A megkötött szerződés alapján a 4iG nettó 1,297 milliárd forint értékben szállíthat Oracle-licenceket és az ahhoz szükséges gyártói terméktámogatást a NISZ Zrt.-nek, illetve háttérintézményeinek.

A szinte hihetetlen módon erősödő 4iG egyébként igen sikeres az állami tendereken, tegnap óta például már üzemeltetik a Dohánytermék Azonosító Kibocsátó Informatikai Rendszerét, a DAKIR-t, és a közelmúltban nyertek el egy másik nagy értékű megbízást az Egészséges Budapest Program támogatására is.

Azóta történt

Előzmények