Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Kendek #38254 üzenetére

    na, most rátoltam a frissítést, de megzakkant tőle szegény rendszer, már a kdm-ben sem tudok semmit csinálni. igaz, hogy nem is ment végig a frissítés, kifagyott közben szegény muon. így utólag inkább aptitude-ban kellett volna csinálni, csak muon-ban jelentek meg a frissítések, gyorsan rá is nyomtam, hogy tolja fel őket.
    viszont az lmde@kde egész stabilan fut, nem hatotta meg, hogy felvettem neki az alap debian tárolót, még jó, hogy ez a rendszer is fent volt, mert különben most gép nélkül maradtam volna. azt hiszem marad is ez egy darabig. még felteszek egy kisebb partícióra egy ubit, csak a backup kedvéért, meg hogy nézegessem, hogy mit fejlődik.

    amúgy szerintem egész sokat átszabtak a kde-ben is. oda is bepaszírozták például az idióta indikátorokat, eltolták a language suppportot, meg kicsit a gui-t is átrendezték, bár azt elég minimálisan. egyébként ez nekem már így is sok, főleg az indicatorok miatt, sokkal praktkusabb a vanilla. viszont általában a desktop integration jobb szokott lenni ubuntu alatt. kíváncsi vagyok például mikorra oldják meg, hogy a gtk alkalmazások menjenek rendesen kde alatt (mármint nézzenek is ki jól).

Aktív témák