2013. május 24., péntek

(#1101) Nikkel10 válasza Tomasek (#1100) üzenetére

Nikkel10
(kvázi-tag)

HBO-k nincsenek, csak úgy ahogy neked mákosan.

"Mert megtehetem" by Tirexi

(#1102) cvn69 válasza Nikkel10 (#1099) üzenetére

cvn69
(fanatikus tag)

A TV mire van állítva? Én Svéd-, és Finnországgal próbáltam.
De, a 33 digitálisból van olyan, ami kétszer is megvan (pl.m1 és m1HD), így nem is annyi az annyi.

Viszont, meglepődve tapasztaltam, hogy pl. az analóg NatGeo-n és a digitálison fogható NatGeoHD-n nem ugyanaz az adás megy, ráadásul a NatGeoHD nem is magyar nyelvű. Ugyanez van a NatGeoWile-n is. :O

Az HBO-ból nekem is csak az egyik jön be, de a Samsung omon nézhető a minősége. A Panasonicon nagyon hangyás.

[ Szerkesztve ]

"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"

(#1103) poli27

poli27
(őstag)
LOGOUT blog

Nah a rubinál lehet ci kártyát igényelni TV-hez vagy saját DVB-C boxokhoz ! 20000ft az ára és a sajátod lessz !

(#1104) g0dl

g0dl
(senior tag)

Mifelénk még nem jártak a szerelők, legalább is nem telefonáltak hogy jönnének. Óbudáról van már valakinek digi-s net-je?

(#1105) Nikkel10 válasza g0dl (#1104) üzenetére

Nikkel10
(kvázi-tag)

Szia!
Kaszáson lakom de még nem jöttek hozzám sem és nem is telefonáltak :(

(#1106) po1son válasza Nikkel10 (#1105) üzenetére

po1son
(őstag)

Én is Kaszáson és semmi...Szerintem elégé felháborító, hogy azt ígérték hogy július 21-én már lesz digi itt is...Ha nem tudják tartani az időhatárt a francokért kell ilyet írni a tájékoztatóba... :W

"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol." PC Játékbazárom - http://goo.gl/Cq1xw

(#1107) TIT

TIT
(fanatikus tag)

Ja-nekem júli 1-et mondott az üzletkötő!
A legfelháborítóbb az,hogy nem is egyeztet a 2 cég-egyik reggel felkelek és nincs rubi de digi se jött bekötni-bementem és a kezembe adták a paksamétát a belépéshez!
Valaki nagyon elcseszett valamit :((

(#1108) Tomasek válasza TIT (#1107) üzenetére

Tomasek
(újonc)

Én ma délelőtt voltam az ügyfélszolgálati irodában (Vízimolnár) az internetről érdeklődni. Jelenleg még a Rubicomos megy. Egyszerűen nem tudott mondani semmit ezzel kapcsolatban. Talán 2-3 hét múlva lesz, de látszott, hogy csak benyögött valamit. Kérdeztem, hogy érdemes-e most szerződést kötni? Válasz: ha visszaküldtem a tértivevényes levélben lévő nyilatkozatot akkor nem, majd jönnek a szerelők és hozzák a szerződést is egyben. A számlázással kapcsolatos kérdésemre annyit mondott, hogy majd a rubi legfeljebb küld majd egy máik számlát az internet használat miatt. (érdekes 20-a után nem ők a szolgáltatók?)

Szóval semmivel sem lettem előrébb, hogy elmentem. Igazán jóra sikeredett ez az átállás, talán majd karácsonyra lesz diginetünk...

(#1109) morhange válasza Tomasek (#1108) üzenetére

morhange
(kvázi-tag)

Kb 1 hete azt mondták nekünk hogy 20 napon belül jelentkeznek. Vizi szintén.

Csak a döglött hal úszik az árral.

(#1110) TIT válasza Tomasek (#1108) üzenetére

TIT
(fanatikus tag)

Nekem is azt mondták,hogy majd jön a szerelő...azóta jön :)
Ha nem megyek be az ügyfélre,hogy hol van már az üzletkötő sose jön ki,ha nem megyek be,hogy hol a jelszó mert nincs rubi sose lett volna netem :((
Úgy látszik ezeket rugdosni kell,hogy csináljanak valamit :)

(#1111) g0dl válasza TIT (#1110) üzenetére

g0dl
(senior tag)

Ha bemész, akkor adnak jelszót? Vagy ez kerület függő?
Jó lenne már tiszta vizet önteni a pohárba. Én kibírom rubis sebességgel, de attól tartok egyszer csak nem lesz netem.

(#1112) TIT válasza g0dl (#1111) üzenetére

TIT
(fanatikus tag)

Reggel felkeltem és nem volt rubis net(20-a)erre bevágtáztam örjöngve,hogy most akkor mi van,erre a hölgy nevemet bepötyögte a gépbe és kinyomtatta a papírt felh.névvel,jelszóval,hazajöttem bepötyiztem és volt netem.

(#1113) Nikkel10

Nikkel10
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Ma sétálgatok Kaszáson mit ad isten jön velem szemben két Rubicomos ruhába öltözött Jó munkásember.Na mondom Király most majd jól megkérdezem őket, hogy mi lesz az internettel, mikor jön a digi a 30-as nettel?
Válasz: DEC-31-IG báemikor jöhetnek!!!!!!!!!!!
Na most akkor avasson be valami bennfentes, hogy várhatom e mostanában a gyorsabb netet vagy vegyek magamnak pár száz doboz Xanaxot?

(#1114) po1son válasza Nikkel10 (#1113) üzenetére

po1son
(őstag)

Hát a rubicomos munkásemberek szerintem egy kicsit túlzásba estek:D
Ők nem nagyon örülnek, hogy ide jött a Digi, mert jó pár munkatársukat elbocsátották.Gondolom ebből kifolyólag is jött ez a negatív válasz...:D

[ Szerkesztve ]

"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol." PC Játékbazárom - http://goo.gl/Cq1xw

(#1115) TIT

TIT
(fanatikus tag)

Elbocsátották?Arról volt szó,hogy átveszik őket!
Már 11 kapcsolatom van diginél és egyre több lesz :(

(#1116) radi8tor1 válasza TIT (#1115) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Mire érted ezt a 11 kapcsolatot?

Én azért reklamálni fogok, ha továbbra is a Rubi netes számlát küldik, mert nem mindegy hogy 10000 Ft vagy 4500 Ft a számla.

[ Szerkesztve ]

(#1117) TIT válasza radi8tor1 (#1116) üzenetére

TIT
(fanatikus tag)

A hálózatnál digi alatt de állítólag normális ha nincs router!

(#1118) g0dl válasza radi8tor1 (#1116) üzenetére

g0dl
(senior tag)

Rubi nem küldhet, hiszen nincs velük szerződésed. A digi küldhet-e, ha közel sem hozza az ő sebességét?

(#1119) radi8tor1 válasza g0dl (#1118) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Erre van ott a garantált minimális sávszélesség. Azt bőven hozza Rubi is.

(#1120) g0dl válasza radi8tor1 (#1119) üzenetére

g0dl
(senior tag)

Na igen, de ha egy másodpercre sem biztosítják a hirdetett szolgáltatást...
Egyébként én optimista vagyok, és megértő is (egy ideig). Elhiszem, hogy nagy a feladat.

Be kéne vezetni

BaseNET
Ár 3500Ft Garantált ár 100Ft ;)

(#1121) Real_Necro

Real_Necro
(PH! addikt)

Múlt vasárnap (éppen mikor nyaralni indultunk) megjelent egy Digis skac nálunk, merthogy állítólag a villanyóra szekrényemben van egy Rubis "elosztó", és szükségük lenne hozzáférni a héten. Kis eszmecsere után kiderült, hogy nem is itt van "elosztó", szóval ennyit erről... Aztán azt is mondta, hogy lehet ide sem érnek ezen a héten, mert sok a munkájuk, szóval ennyit erről... Kérdeztem tőle, hogy mi van akkor, ha olyankor jönnek, mikor nem vagyok itthon, azaz átvehetem e a felhasználó nevemet és jelszavamat az ÜSZ-on? Természetesen megtehetem, vagy a Digi központjában, vagy Vízimolnár utcában.

Jelenleg van kb 60 tv csatorna (analóg), HBO hangyás-csíkosan jön be.

Net is van, sebességét nem mértem, minden maradt a régiben, Rubi beállításoknak megfelelően.

Igazából akkor leszek ideges, ha össze-vissza kezdenek számlázni, cég nem nagyon örülne, ha megint variálnám emiatt cafetéria csomagomat.

"Ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel."

(#1122) localhost válasza Real_Necro (#1121) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Mert most (már) a DIGI új tv-rendszerét használod és nézed - de a Rubicom régi netjét használod. (még)

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#1123) Real_Necro válasza localhost (#1122) üzenetére

Real_Necro
(PH! addikt)

Ez nyilvánvaló volt, várom a fejleményeket, mikor lesz meg az általam igényelt plusz filmes csomag, valamint neten az átállás.

Csak kíváncsiságból kérdezem, létezik olyan, hogy mindkét módszerrel párhuzamosan megy a net? Azaz valaki ugyanazon a hálózaton MAC-Adress alapján csatlakozik, míg a másik PPoE-vel?

(#1124) radi8tor1

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Fejlemény: ma 14 óra óta nincs net 3ker Szentendrei út elején.
Felhívtam a Rubi ÜFSZ, majd hibabejelentés. Amint benyomtam, hogy Budapest, visszabeszélt az IVR, hogy hívjam Digi-t a 1272-n.

Szóval már a nettel sem a Rubi foglalkozik!

Felvették a hibajegyemet, de azóta sincs net. 3G rulz van most.

(#1125) Real_Necro válasza radi8tor1 (#1124) üzenetére

Real_Necro
(PH! addikt)

Kaszásdűlőn még van net, nem volt ma eddig gond vele. Újabb fejleményekről nem tudok.

(#1126) front3r

front3r
(őstag)

Holnap felhívom a DIGI-t, hogy lehet-e rendelni ide Internet szolgáltatást. (Kaszásdűlő)
Nem Rubicomos vagyok, hanem T-s kábelről váltanék át DIGI-re.
Leírom ide is hogy mit mondanak.

Xperia S - Jelly Bean-re várva...

(#1127) radi8tor1 válasza Real_Necro (#1125) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Itt még mindig nincsen sajna. Felhívtam őket, hogy miújság. Azt mondták 72 óra a hibaelhárítás határideje, semmi konkrétumot nem tud mondani.

(#1128) localhost

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Aug. 03 reggel ~08:30 körül az Árpád-hídi HÉV megállóból az 1V megállójához vezető alauljáró felé menő zebrától balra a füvön állt két jelzés nélküli pickup és melósok az ott levő aknából felszínre vezetett optikai kábeleket hegesztették a "szokásos" kis asztalkán fekvő géppel:

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#1129) Real_Necro válasza localhost (#1128) üzenetére

Real_Necro
(PH! addikt)

Komolyan néz ki, első ránézésre azt hittem pénztárgépet találtál. :DDD

Kaszáson még mindíg van net... :)

(#1130) front3r válasza front3r (#1126) üzenetére

front3r
(őstag)

Hálózat kiépítése folyamatban van... tehát nem mondtak semmit. :S

Xperia S - Jelly Bean-re várva...

(#1131) radi8tor1

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Azt rosszul gondolom, hogy ameddig nincs szerződésem a DIGIvel addig a Rubicomos javítási határidők vonatkoznak az Internet szolgáltatásra?

Mert a hibát DIGInek kell bejelenteni, de szerződést nem irattak alá velem, stb.

(#1132) Real_Necro válasza radi8tor1 (#1131) üzenetére

Real_Necro
(PH! addikt)

Ha jól tudom július 20-al megszűnt a Rubis szerződés, szóval sajnos nincs mire hivatkozni... :(

(#1133) g0dl válasza Real_Necro (#1132) üzenetére

g0dl
(senior tag)

nemodabuda
Én pl. 0622-én kaptam meg a hivatalos levelet, és onnan 60 napig a rubi köteles szolgáltatni. Hogy ezt a kötelességét az ügyfelek átadásával átruházta a digi-re, az nem rám tartozik.
Meg kell nézni most a csomagok merre mennek (traceroute).

Remélem a digi sem akar ügyfeleket veszíteni.

(#1134) Real_Necro válasza g0dl (#1133) üzenetére

Real_Necro
(PH! addikt)

Hát nem rudom, nem akarok most jobban belefolyni, nem is keresem elő mégegyszer papírt, de elvileg június 20-tól átállási időszak van, arról nem is hallottam hogy hogyan számlázzák ki ezt az időintervallumot. Más tészta, hogy augusztus 3 van, de még mindig nem változott semmi.

Vagy mégis, most érkeztünk haza, ki van írva lift mellé, hogy holnap egész nap a Digi átépít, és tegyük szabaddá a szemétledobókhoz a bejárást. Remélem holnap már becsöngetnek ide is. :)

(#1135) monolit válasza Real_Necro (#1134) üzenetére

monolit
(újonc)

"Vagy mégis, most érkeztünk haza, ki van írva lift mellé, hogy holnap egész nap a Digi átépít, ..."

üdv, kaszáson merre laksz?

(#1136) Real_Necro válasza monolit (#1135) üzenetére

Real_Necro
(PH! addikt)

Küldtem PÜ-t.

(#1137) monolit válasza Real_Necro (#1136) üzenetére

monolit
(újonc)

nincs is olyan messze tőlünk ^^

(#1138) TIT

TIT
(fanatikus tag)

Szerelő tegnap hívott,hogy jön a netet bekötni-mondom nem kell már 21e óta van netem.
Náluk is megy a kommunikáció látom :)

(#1139) Touch

Touch
(újonc)

Üdv!

Én is várom a 3. ker.-be net átkötést, telefon megvolt kb. másfél hete. Ma 6 hete voltam Vízimolnárba. Azóta se telefon, se egyéb értesítés mi a helyzet. Ma viszont reggel még rubis ip cím, most viszont egy szakadás után: ***-***-***-***.pool.digikabel.hu

[ Szerkesztve ]

(#1140) g0dl válasza Touch (#1139) üzenetére

g0dl
(senior tag)

Nálam is. Ez biztató, mert talán az nem lesz, hogy a rubi elzárja a "csapot".

(#1141) g0dl válasza g0dl (#1140) üzenetére

g0dl
(senior tag)

Sebesség a "régi", de itt is látszik a szolgáltató.

[ Szerkesztve ]

(#1142) radi8tor1

radi8tor1
(MODERÁTOR)

De jó nektek. Nálam már 54 órája szünetel az Internet szolgáltatás.

(#1143) morhange

morhange
(kvázi-tag)

Itt kb 5 óta nincs net. Aquincum. Digis üfsz nem veszi fel egyszer sem...
Fogtam valami digis wifit, arról vanmost net, kitudja meddig.

(#1144) morhange válasza Touch (#1139) üzenetére

morhange
(kvázi-tag)

Neked jelszó meg username nélkül megy a net? Arra tippelek hogy most azért nincs itthon net, mert kéne a jelszó és név neki. De mi nem kaptunk.

(#1145) Touch válasza morhange (#1144) üzenetére

Touch
(újonc)

Még minden a régi, csak ip változott digisre. Rubi féle mac address van, nem pppoe.

(#1146) radi8tor1 válasza morhange (#1144) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Azt mondták korábban, hogy egy ideig fog menni PPPOE mentesen jelszó nélkül.

(#1147) g0dl

g0dl
(senior tag)

Hát az SMTP persze nem megy (sem rubi, sem digi) így levélküldés is csak webes felületen.

(#1148) Real_Necro

Real_Necro
(PH! addikt)

Itt Kaszáson elvileg ma volt valami átépítés. Szakadást nem tapasztaltam, pedig egész nap ment a gép. Még mindig Mac alapján megy a cucc, a régi 16/8as netemen Speedtest ezt produkélja:

(#1149) morhange

morhange
(kvázi-tag)

Köszönöm a válaszokat. Most már van net, igaz eléggé ingadozó, de 8/4 után nekem bőven megfelel.

[ Szerkesztve ]

(#1150) po1son

po1son
(őstag)

Beszéltem ma egy rubis alkalmazottal.Az alábbi dolgokat kérdeztem meg tőle.
Először is a szokásos kérdés mikor fogják átállítani a netet?
Nem tudni. (kaszásdűlő)
2.Kérdés De ugye már augusztusba fognak jönni?
Nem tudni.
Ezután el kezdte mondani hatalmas a káosz vagyis nem problémamentes az átállás.Rengeteg helyen nincs vagy szakadozik a net és ez által nagyon sok a bejelentés a panasz.Kiderült sokkal több időt vesz igénybe az átállás, mint azt a Digi gondolta volna.Vagyis nagyon sok a munka.Nem beszélve arról, hogy ez az új hálozati dolog a pppoe korán sem úgy működik ahogy kéne (ahol persze már meg volt az átállás pl:békásmegyer)...

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.