canniball
Ez az amit nem értek. Miért kell fizetni érte, ha semmi különbség a minőségben, és egyébként is, az analóg mellé ingyen jár, tehát, csak az STB árát szedik be a semmiért!
Esetleg, még egy 16:9-es képarányra számítottam a digitálisnál, hogy ne a képernyő közepét tudjam csak nézni.
Miért is kell egy külön csomagot rendelni, ha minőségibb STB-t szeretnék? Miért nem lehet azt kérni, esetleg, kissé magasabb havidíjért? Ez egy elég durva árúkapcsolás!
---------------------------------------------------------------------------------

localhost
Én speciel tisztában vagyok/voltam azzal, hogy az üzletekben látható tesztlemezes kép messze van az otthoni minőségtől. Esetemben, egyébként, TV adás ment a készülékeken az üzletben is. Az enyém csak 32"-os.
Helyesen gondolod. Van benne egy kódkártya és csak az adott STB-vel használható, sajnos. Megkérdeztem, nem tudom CI kártyába rakni a TV-be, hogy megspóroljam a külön távirányítót, pedig a TV saját menüje sokkal kultúráltabb.
Sebaj, 2012-től csak digitális sugárzás lesz. Vajon akkor mindenkire rákényszerítik az STB-ket vagy egyszerűen leszedik a kódolást? Mert így csak lenyúlás az egész.
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"