Oh, látom itt a mester is.... 
::Ez van...::
AMD Athlon X2 5050e (2.6Ghz) AM2 Kétmagos Eladó! (Energiatakarékos verzió)
Asus X501 15,6" Fehér Eladó !!! Vadonatúj! (2év Garanciával)
Asus M3N78-CM Am2-es alaplap (256mb-os geforce Integrált videókártyával)
Új Samsung Series 5 Ultra; AMD Quad Core A10-4655M (4 MAGOS), Radeon 7620G, 8GB Mem, 750GB HDD
(#351) georgeeboy válasza shabbarulez (#339) üzenetére

Oh, látom itt a mester is.... 

Ez a hostmaskja a gépednek, routerednek ami kapcsolódik az internetre.
AVEXIR 32GB 4-es RAM kit (féláron) eladó - http://href.hu/x/ki89
Ahol XXXXXX Hexadecimálisan értve a te aaa.bbb.ccc.ddd IP-címed.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

Értem, tehát akkor az ip ből következik, abból "számolódik" és nem egy adott érték, azthittem ez állandó, tehát pl. az előfizetőhöz van rendelve, és csak az ip változik esetleg. Köszönöm! És hogy mikor változik az ip-m, az mitől függ? Kábeles net, routerrel, tehát elvileg a router csatlakozva van folyamatosan. Ettől kaphat még új ipét esetleg 2-3 naponta? Valamint az ip kiosztás szolgáltató tartományában bárhol lehet, vagy esetleg település függő kicsit?
Köszi.
Nekem amióta van Rubicomom, azóta ugyanaz = állandó az IP-m. Óbuda. LAN-hálózat.
Az a "bűvös szám" maga az IP-d, abból számolódik, csak más számrendszerben van 
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

Nemrég kötötték nálam a Rubi-t, szintén Óbuda és azt mondták a szerelők, hogy hamarosan dinamikus IP lesz a hálózaton és ez egy kis hálózatkieséssel fog járni. Azt mundták június-július körül lesz az "átállás".
Nekem tökmindegy! 

Ez szomorú hír
!
Desert Combat 4ever!!!
Merthogy?

Fix ip-nek sok előnye van!
Ekkora sávszélességnél már nem gond pl. egy szerver (játék) indítása sem!
Desert Combat 4ever!!!

dyndns-t nem tudnak kezelni a játékok csatlakozáshoz?

Időnként belassul és szakadozik a net.
Ti nem tapasztaltátok?Lehet,hogy a routerem haldoklik...

Nem tapasztalok ilyet.
Megoldás persze azóta sincs.
És a szomszéd nénit letesztelted? 
Only the good die young... *** Én már túléltem egy világvégét... *** Újszerű ADIDAS cipő eladó http://href.hu/x/feif
Látni sem láttam azóta - tényleg , vajon él még ?

Az oprendszer butult meg.
Újraraktam a win7-et és azóta hibátlan.
Lehet ő is olvassa a topikot és annyira várja mikor jelensz meg hogy ki sem mer mozdulni a lakásból. 
Only the good die young... *** Én már túléltem egy világvégét... *** Újszerű ADIDAS cipő eladó http://href.hu/x/feif

Nekem "újabban" azt csinálja a LAN net, hogy az esti órákban 17-22 jelentősen lecsökken a letöltési sebesség, a feltöltési viszont stabilan megvan.
Valamint ping-nél 1 percen belül van kb 10 db timeout www.bix.hu irányba.
Hívtam ÜFSZ-t de semmit nem tudtak mondani, csak hogy iktassam ki a router-t és nézzek sebességet a speedtest oldalán. Persze az nagyon nem megbizható és mondtam nekik hogy ftp.kfki.hu-ról töltve ingadozik a sebesség 0.5-1 MB/sec között (a nap többi szakában 2.5 MB/sec) a Prémium Távmunka csomag.
Más nem tapasztal ilyet a III. kerületben?

Nekem Cegléden olyan érzésem van hogy a torrent le(fel)töltést korlátozzák (de mérget nem vennék rá) [itt] tökéletes a sebesség de az utorrent nem akar feltölteni(legalábbis nagyon lassan)! Nekem a ping a bix felé 1-2-3 ms, tehát okés. Te milyen letöltésnél vetted észre a lassulást?

Szerinted hol húzták meg a tetejét?
Kipróbálom kíváncsiságból, de szerintem nincs korlátozva!
Desert Combat 4ever!!!

Szinte nem is tölt felfelé a torrentkliens. Lehet hogy a Win szívat
Majd csak rájövök.

Driver update és már tolja is felfelé amit kell 
De egy Win installt be kell iktatnom hamarosan 

Gyanús is volt, mert én semmi ilyet nem vettem észre
!
Desert Combat 4ever!!!

Én 1 szálon töltöttem lefele FTP-ről. Torrent is ugyanilyen mértékben lassul be ilyenkor. Én Windows hibáját kizárnám, mert 4 különböző gépen is észrevehető ez a jelenség.

és a gyakorlatban is ennyi
ja, másfél éve 1,5Mbit-es előfizu volt, azóta emeltek sávszélt, nem is egyszer talán
elméletben
[ Szerkesztve ]

Pingeléskor nekem is sokszor előfordul,hogy nem érkezik válasz.
Kizárólag az asztali gépemen.Vistán és Win7-en is csinálta.
Teljesen kiszámíthatatlan,időszakos.Amikor ezt csinálta akkor néztem wifin egy laptoppal is és ott minden válasz 1-2 mses volt hibátlanul.
Asztali gépen cseréltem hálókártya drivert és azóta sokat javult a helyzet...

Sziasztok, van valakinek tapasztalata a T-Home Digitális kábelTVről és a 25/5 megás Kábel internetről?
kb 1 éve még 8megás tkábel net volt itt, de ki lett kötettve, mert irgalmatlan magas volt a ping külföldre, és azt mondták h náluk semmi hiba nincs.. bár akkor még 25 mega se volt errefele, gondolom azóta fejlesztettek, v nemtom.
jelenleg Rubicom van, az internetük egész korrekt, 8/2, a sebesség meg is van, és a ping is rendesen megy...annyi a baj csak h drága, 10k-t fizetünk ezért, a t-home pedig 8ért kínálja a 25/5-t. a net annyira nem is érdekel, hanem a tv miatt lenne főleg a csere..
ez a szemét Rubicom elvette az értelmesebb csatornákat, és tele van szarral az egész most... ráadásul nagyon gány minősége is van..., se sport1, se mtv, se viva, se comedy central, se vh1.... szal egy rakás szar a tvjük..
ami még ehhez tartozik, hogy hűségünk van decemberig.. de ezért a szarért nem fogok fizetni 1 kanyit se nekik... és nem adtak értelmes választ se arra h lehetne e esetleg a legkissebb dijcsomaokra váltani, mert ugy simán kibirnám decemberig..
meló mellett szeretném nézni a sport csatornákat és a zenecsatornákat... szóval ezért kéne vélemény hogy mennyire éri meg a T-Home digitális tv, és milyen minőségben ez az egész.
Üdv.

Sziasztok!
Nemrég néztem a Rubicom internetet, a 8/4Mbit-es szeretném megrendelni.
Esetleg valakinek tapasztalat?
Köszi
NL
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

Nekem 16/8-as van, tökéletes!
Ping 2ms bixre!
Desert Combat 4ever!!!

Az nem is olyan rossz!
Igazából az ár meg a magas garantált sebesség fogott meg!
Főleg, hogy UPC nincs itt!
Köszi
NL
mod: gondolom nincs kimaradás meg ilyesmik?
a garantáltat hozza vagy inkább a névlegeset?
[ Szerkesztve ]
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

Kimaradás nem volt eddig!
Német szerverekre volt kicsit magasabb ping (mint a megszokott) 3-4 napig, de kijavították!
(prágában volt valami gubanc!)
Simán hozza a névlegeset, sőt sokaknak kicsit többet is!
Szerintem nem a legolcsóbb, de eddig le a kalappal! (9-10 hónapja nyüstölöm)
UPC,Digi nincs errefelé!
Fiberfos nem kell, DSL-em volt előtte ( 8/512-es) az is ennyibe fájt és azért ég és föld
!
[ Szerkesztve ]
Desert Combat 4ever!!!

Az király, hát igen ami a 3kerben fellelhető sztem ez a legjobb minden szempontból!
Majd én is megírom a véleményem, ha be lesz kötve!
Köszi
Mi az hogy nem adnak választ, ott a honlapon a díjcsomagmódosítás, nem ?

Na várjál már!
Most esik le...Amit beinkeltél képet az 16/8as neted művelte?
Kicsit sokallom.

Nekem is 40000-et ír ez az oldal, de 2.4 MB-nál gyorsabban nem tudok tartósan letölteni.
Szerintem hanyagolni kéne ezeket a "sebességmérőket".
De a legszomorúbb az, hogy Rubicom ügyfélszolgálata is a Speedtest-et nézeti meg az ügyfeleivel.

Persze, nem is mondtam, hogy ez hiteles!
2M~ nekem is a letöltés!
Desert Combat 4ever!!!

De ha kiszámolod kb. ez a sebesség.
Nem?

De
!
Desert Combat 4ever!!!

A többi előfizető meg le van sz@rva 
Sajnos

Desert Combat 4ever!!!

Miért van leszarva mert máshol nincs?
Majd mennek, XI-be is most lett ilyen csomag XV.után!
Nem azért, hanem mert a RUBI egyre rosszabb!
Elvesztette a kis cég rugalmasságát.
Mondok két nagyon rövid példát....
Nálunk rossz a TV kép- és hangminősége. Régóta és folyamatosan. Ezidáig 3-szor voltak kinn nálam 3 HÓNAP alatt! De mindannyiszor be akarták bizonyítani, hogy náluk minden rendben nálunk romlott el egyszerre négy tévé, a video, és egy tv tuner.
Most a nettel kapcsolatban van velük hasonló gondom.
Magyarul a Rubicom megzápult!

Hanyadik kerületben vagy?
Adatalapomon nem látszik ?

Felém semmi gond nincs vele!
Desert Combat 4ever!!!

De látszik, bocsi csak nem gondoltam, hogy megadnak manapság ilyen infót az adatlapjukon az emberek.
Rajtam az nem segít, ha mindenki akinél jó, ide beírja, nálam akkor is rossz.
Habár a net most már másfél hete hibátlan.