2013. május 19., vasárnap

(#451) TIT

TIT
(fanatikus tag)

Azok az árak kábel tv és netre vonatkoznak és új előfizetőkre a többi szívhat,sőt annyit fizet mint az új és feleannyi sebességet kap-gratula magyarország!

(#452) beers válasza TIT (#451) üzenetére

beers
(őstag)

Mire is gondolsz pontosan?
Én régi előfizetőként megkaptan az újaknak járó kedvezményt!
Lista ár -25%!

Desert Combat 4ever!!!

(#453) Cben válasza TIT (#451) üzenetére

Cben
(lelkes újonc)

Van kedvezmény a régi ügyfeleknek is, igaz én csak -10%-ot látok itt a tájékoztató levélen.
A másik oldalon meg -25%-ot :DD találd el hogy most ki-kivel van.
No meg alá kell írnod 1-évre és a 2az egyben vagy a 3az 1ben csomagot kell igénybe venned.

(#454) beers válasza Cben (#453) üzenetére

beers
(őstag)

Minimum 2 az 1-ben és nekem 18 hónapot kellett aláírnom!
Nem aggódok,mert itt nem hinném, hogy lesz jobb ajánlat!
Itt Digi nem lesz, a thome-ot meg ismerjük az árképzést illetően!

Desert Combat 4ever!!!

(#455) TIT

TIT
(fanatikus tag)

Hát ez az nekem csak net kéne de azt az üzletkötő nem köthet csak vmivel kombinálva
vagy csak nem akart,a hírdetőlap alján ott van hogy új előfizetőknek és az üzletkötő is ezt mondta,de majd bemegyek hétfőn a világ végére!

(#456) beers válasza Cben (#453) üzenetére

beers
(őstag)

18 hónapra kellett aláírni! (az újaknak 12-t kell)
A üfsz-s csaj szerint nagyon jól járok :D!
Nem akartam mondani neki, hogy 18 hónap az IT-ben egy örökkévalóság!

[ Szerkesztve ]

Desert Combat 4ever!!!

(#457) poli27 válasza YakQzA (#449) üzenetére

poli27
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt az emilt komolyan gondoltad?Kicsit vicces lenne,hogy van 50000 előfizető,és ha valami nethiba van mindenkinek küldjenek mailt,ezt te se gondoltad komolyan !

(#458) YakQzA válasza poli27 (#457) üzenetére

YakQzA
(tag)

Most ezt komolyan mondod?! Miért kellene minden előfizetőnek emailt küldeni? Elég az adott körzetnek ahol a hiba volt. Egyébként szerinted az Invitel hogy tudott emailt küldeni hogy elnézést de ekkor meg ekkor karbantartás lesz!? És még csak nem is 50000 előfizetőjük van. Szóval nem értem a problémád!

(#459) jerry311 válasza YakQzA (#449) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Nagyon okos húzás lenne emailt küldeni, amikor nem működik az internet.
Csak egy kérdésem van: hogyan töltöd le a tájékoztató levelet a nem működő interneteddel?
Okos ötlet, nagyon okos ötlet. :W

My password is ' or '1'='1' -- ' - CCNP Sec. - CCSE - BCCPP - RSA SecurID Prof.

(#460) Lucif-R válasza YakQzA (#449) üzenetére

Lucif-R
(senior tag)

Hát... tippelem max utánna tudnak küldeni mivel ha NINCS net NINCS email... tudod no martini no party... de utánna meg már minek? Mellesleg van hibabejelentő telszámuk ahol sztem meg fogják tudni mondani hogy mi van... :

"Hibabejelentés - 1232
Internetes műszaki hiba esetén hívható telefonszám: 1232
"

"no pain, no gain"

(#461) localhost válasza poli27 (#457) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Jaj ne! Tervezett karbantartásoknál e-mailt előre, hibák esetén utólag az érintetteknek!

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#462) canniball válasza beers (#447) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én meg 7+k-t fizetek 2 év hűséggel a 4M-ért... :O

Only the good die young... *** Én már túléltem egy világvégét... *** Újszerű ADIDAS cipő eladó http://href.hu/x/feif

(#463) TIT

TIT
(fanatikus tag)

Szemétség hogy aki már előfizető miért írja alá 18 hónapra az új meg 12re,és ha nem írom alá csak 12re akkor nem kapom meg?
1232 hívni főleg ha felveszik és nem 1 óráig zenél!

(#464) YakQzA válasza localhost (#461) üzenetére

YakQzA
(tag)

Köszönöm!

Úgylátszik van akinek egyszerűbb kötözködni, mint értelmezni egy mondatot!

(#465) radi8tor1

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Én még soha nem kaptam mailt a Rubi-tól. Pedig letöltöm azokat is mindig. Viszont a számla késői küldéséről küldhettek volna mailt, és akkor nem kell 20 percig lógnom az ÜFSZ vonalon.

AVEXIR 32GB 4-es RAM kit (féláron) eladó - http://href.hu/x/ki89

(#466) canniball válasza radi8tor1 (#465) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Viszont a számla késői küldéséről küldhettek volna mailt..."
Legjobb tudomásom szerint nem számolnak fel késedelmi díjat; ha nekik nem sürgős te miért izgulsz miatta? :)

Only the good die young... *** Én már túléltem egy világvégét... *** Újszerű ADIDAS cipő eladó http://href.hu/x/feif

(#467) Syrano

Syrano
(tag)

Sziasztok, arra lennék kiváncsi, hogy nektek a szerződéskötés után mennyi idővel jelentkeztek a Rubicomosok, hogy mikor mehetnek bekötni? Nekem ma van 2 hete, hogy megkötöttem a szerződést, de még semmi. Tudom, hogy a szerződésben 30 napot vállalnak, de ez sztem egy kicsit sok. Vagy csak én vagyok türelmetlen?

(#468) beers válasza Syrano (#467) üzenetére

beers
(őstag)

Anno amikor megkötöttem, 2 napra jöttek és be is kötöttek mindent!

Desert Combat 4ever!!!

(#469) Cben válasza Syrano (#467) üzenetére

Cben
(lelkes újonc)

Ha adott minden pár nap és kötik. Nekem pár nappal kicsúsztak a 30-ból, igaz nem volt kész még a hálózat, de a szerződéseket már kötögették :)

Ha fontos szólj rájuk, hogy ugyan mi történt :)

(#470) Syrano válasza Cben (#469) üzenetére

Syrano
(tag)

A főbérlő szerint az ajtóig van behúzva a kábel, szóval szerintem nem lenne sok dolguk. Majd rákérdezek. Köszi!

(#471) TIT válasza Syrano (#470) üzenetére

TIT
(fanatikus tag)

Nekem a visszakapcsolás is 2 hét-nevetséges!
Havernak is 2 hét volt mert akkor jártak erre-no comment!

(#472) poli27 válasza TIT (#471) üzenetére

poli27
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem meg időben kell befizetni a számlát és nem kapcsolnak ki ! 3 hónap dijtartozás után kapcsolnak ki valakit,tehát az elég sok idő sztem !

(#473) Syrano válasza poli27 (#472) üzenetére

Syrano
(tag)

Azért az mindenesetre érdekes lesz jövőre amikor lejár az egy éves albérleti szerződésem és esetleg kiköltöznék, de az internetes előfizetésemből még van X hét vagy lassan 1 hónap még hátra.

Szerinted mit kell majd tennem? Mondjam fel a hűségnyilatkozatot és fizessem ki az összeget ami ezért "jár"? Vagy fizessek azért az internetért amit már nem is használok? Persze úgy kell nekem, minek tettem hűségnyilatkozatot, én naív...

Vagy esetleg a hűségidő a szerződés megkötésének a napjától indul?

[ Szerkesztve ]

(#474) beers válasza Syrano (#473) üzenetére

beers
(őstag)

Sajnos erre fel kell készülj!
A hártalévő időt ki kell majd fizetned!

Desert Combat 4ever!!!

(#475) radi8tor1 válasza Syrano (#473) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Ezért kértem én hűség nélkül. 15k-val több volt a bekötése, de nekem ne mondja meg mikor bonthatom a szerződést :)

Főleg, hogy a Digi is itt kopogtat már hamarosan.

(#476) Syrano válasza beers (#474) üzenetére

Syrano
(tag)

Hát igen, naív módon feltételeztem, hogy a többi szolgáltatóhoz hasonlóan (legalábbis akikhez eddig szerencsém volt) ők is pár napon belül elintézik a dolgot. Ez van.

(#477) radi8tor1 válasza Syrano (#476) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Ha csak a te dolgodat kell intézniük a házban, akkor lehet nem mennek ki, hanem várnak még intézni valót arrafelé.
Amikor nekem kötötték, akkor is még mentek más lakókhoz is. Gondolom nem éri meg nekik csak a te címedre kiszállniuk, ezért húzzák az időt 30 napig.

(#478) TIT válasza poli27 (#472) üzenetére

TIT
(fanatikus tag)

Ki mondta hogy van díjtartozásom,azért mondta le mert lejárt a hűség és a upc 100x olcsóbb,
ha nem 2 hónap késéssel tájékoztatnak az akcióról nem mondom le!
Amikor meg később fizettem be az is az ő hibájuk volt mert késett a csekk,ha meg nem éri meg kimenni nem kell megvenni minden kis céget ami nem a 3.kerbe van és ha 1 évig nincs megrendelés nem mennek 1 évig?

(#479) poli27 válasza TIT (#478) üzenetére

poli27
(őstag)
LOGOUT blog

A bekötés meg úgy müxik,hogy minden nap van kb 20-30 cim amit bekötnek,mikor sorra kerülsz akkor leszel bekötve ( visszakötve),amúgymeg 30 napos határidővel van vállalva a bekötés,tehát a 2 hét még bőven belefér !

(#480) Syrano

Syrano
(tag)

Tisztában vagyok a 30 napos határidővel, de nem gondoltam volna, hogy ezt ki is kell várnom. Nektek lehet, hogy ráér az internet bekötése, de nekem - a távmunka miatt - már annyira nem.

(#481) localhost válasza Syrano (#480) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

De mi a gond? Nekem olybá tűnik, hogy ha a buszmegállóban ki van téve hogy a busz húszpercenként jár, akkor 15 percnél nem illdomos azon nyugtalankodni, hogy akár 2 perc után is jöhetett volna, mert már így is nagyon késésben vagyok. És nem gondoltam volna, hogy ki kell várnom a 20 percet :(

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#482) TIT

TIT
(fanatikus tag)

Csakhogy központból kapcsolják vissza az meg fél perc és nem igaz hogy nem mennek oda minden nap!

(#483) localhost válasza TIT (#482) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

De ez meg így ahogy van nem igaz!

(#484) TIT

TIT
(fanatikus tag)

Miért ne lenne igaz?
Ők is mondták,hogy központból kapcsolják vissza,ráadásul olyan mintha lenne net csak mégse!

(#485) radi8tor1

radi8tor1
(MODERÁTOR)

A napokban erősen ingadozik a net minősége. Remélem a 21-ei emelés után nem lesz ilyen a net...

(#486) Syrano válasza radi8tor1 (#485) üzenetére

Syrano
(tag)

Neked legalább van neted...

(#487) beers

beers
(őstag)

Nekem rendben van most is!
Nem elképzelhető, hogy akik panaszkodnak, azok egy körzetben laknak?

Desert Combat 4ever!!!

(#488) radi8tor1 válasza beers (#487) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Ha ezt nekem írtad, akkor azt tudom mondani, hogy másnapra már megjavult.

(#489) Cben

Cben
(lelkes újonc)

Én is észrevettem tegnap és ma hogy bel és külföld irányba teljesen lehalt a net. Az első hálózati eszközt azt folyamatosan látta a gépem tehát nem itt volt valami gubanc. Egyébként eddig nem tapasztaltam ilyen problémákat a Rubinál. Meg is nézem gyors van-e valami alap minőségi mutató vállalva az ASZF-ben. (Lehet hogy reklamálok is náluk)

A képen a piros részeknél volt lehalva a net.

Na kedves poli27?

[ Szerkesztve ]

(#490) Cben

Cben
(lelkes újonc)

Az tetszik a legjobban amikor 3.-ára kiküldik a csekket 5.-i fizetési határidővel. :) Na olyan is volt hogy 5.-én még itt sem volt, már csak azért sem fizetem be időben :)

(#491) canniball válasza Cben (#490) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Klatty!

(#492) poli27 válasza Cben (#489) üzenetére

poli27
(őstag)
LOGOUT blog

Tisztában vannak vele hogy valami nem stimmel a nettel,a javitás folyamatban van !

(#493) Cben válasza poli27 (#492) üzenetére

Cben
(lelkes újonc)

Ez jó hír.

(#494) TIT

TIT
(fanatikus tag)

Nekem is volt gond a csekkel 16án kijött hogy fizessem be 5én-persze.
Írtam emilt persze le se szartak-annyira gerinctelenek hogy nem merik vállalni a felelősséget a hibájukért?A visszakötési időt(2 hét)uccsó napra hadják ha egyáltalán visszakapcsolják-gratula!Mások azért gyorsabbak!

(#495) beers

beers
(őstag)

Nem tudom miért vagytok kiakadva ezen a csekken!
Én mindig átutalom netbankon keresztül a hónap elején valamikor és kész!

Desert Combat 4ever!!!

(#496) Syrano válasza beers (#495) üzenetére

Syrano
(tag)

Tőlem az ügyintéző hölgyike meg se kérdezte a szerződéskötéskor, hogy hogyan akarom befizetni a pénzt, csak beikszelte a csekkeset. Hmmm, lehet hogy nem voltam neki szimpi és nem akarta, hogy sokáig ott legyek vagy csak nem nézte ki belőlem, hogy van bankszámlám. Nah nem baj, hamarosan úgyis lejár a 30 nap...

(#497) beers válasza Syrano (#496) üzenetére

beers
(őstag)

Én is csekket kapok ;) !

Desert Combat 4ever!!!

(#498) poli27 válasza TIT (#494) üzenetére

poli27
(őstag)
LOGOUT blog

Ha ennyire csak szidni tudod,akkor bonts fel a szerződést !De gyanitom akárkinél lennél,senkinél se lenne jó semmi csak a kötözködés véget !!És nézd meg egy Fibernet vagy T-home,UPC mit csinál ha valami bajod van !

(#499) TIT

TIT
(fanatikus tag)

Nem a csekkel hanem a hozzáállással van a gond és nem kötekszem csak nem szeretem ha
hülyének néznek és volt olyan szolgáltató ami jó volt több évig 2 is!
Kiváncsi vok ha az ő hibájukból veled fizettetik a kamatot és válaszra se méltatnak mit csinálsz?
Nyugi mennék máshova csak ami jó volt azt felvásárolták és megdrágították és másnak is van gondja és inkább megy a upchez!Ha meg szerződést bontasz fizethetsz 1 csomót de ha kifizeted nekem oké!Meg a visszakapcsot az uccsó 24 óráig húzzák máshol meg 1 nap alatt bekötik!

(#500) poli27 válasza TIT (#499) üzenetére

poli27
(őstag)
LOGOUT blog

Nem vitázok :D

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.