Új hozzászólás Aktív témák

  • RONEX

    csendes tag

    válasz Leelou #25111 üzenetére

    Ezt még el is tudnám fogadni, de a webshopból nem ez tűnik ki. Vagyis szerintem a vásárló félrevezetés határát súrolja a dolog, mert akkor azt is írhatnák, hogy 130e forint a "kezdőrészlet". Én jóhiszeműen felkerestem, a webshopjukat, hogy informálódjak és döntsek. És az ott talált információk alapján (ami ebben az esetben számomra félrevezető volt) fel is kerestem az üzletüket. Biztos az üzleti szabályzatukban le van írva, hogy kérhetnek előleget, amiből még szintén nem következik számomra, hogy egy 53e kezdőrészletű telefonra 75e forint várható előlegként!
    Mondjuk 3 hónap előlegbe bele is mentem volna, de nem 14-be. Meg valahol a hitelbírálat is értelmetlenné válik, ha ennyi kockázatot nem vállalnak, még ha ez nem is hitel, csak előleg fizetés, amit lebeszélhetek(, ha 3 hónapig rendesen fizetek :)).

    Egy próbát még teszek egy másik üzletükben, hátha. Persze már biztosan benne vagyok a CRM rendszerükben mint "fizetésképtelen" :)

    (#25113) RedSix
    Azért nem vigasztal, mert a részletfizetés azon előnyét akartam kihasználni, hogy nem kell egyszerre nagyobb összeget kifizetni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák