Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz koshmar #9292 üzenetére

    Az n5010-ben viszont a touchpad nagyon jó, az 5110eket nem tudom,azon változtattak, a legtöbbnél olyannak látom a padot mint az egész csuklótámasz rész, nem tudom milyen lehet.

    T-unit: Sztem jobb vétel a p4500-ös verzió hd 4350-nel, igaz csillogó kijelző nagy eséllyel, de 3 év nemzetközi gar. A renew-ra csak 1 év van, a 2. év csak nbs-nél érvényes, mondjuk ha valaki csak itthon használná nem mérvadó, max a kevesebb garidő. Viszont ez a gép 115k, persze ha fontos a matt kijelző akkor inkább amit te linkeltél.

    Satis: Ha hosszú távon akarod használni mindenképp alap 3 év garis gépet keress, dell, hp, fuji-nál találhatod meg, néhány gyártónál meg bővítéssel kivitelezhető. Ha ssd-t akarsz akkor érdemes arra is figyelni, mennyire szerelhető a gép, van olyan amibe "házilag" necces hdd-t cserélni, szervizben meg nem aprózzák el a számlát. Vannak gépek amiknél egyszerű pár csavar eltávolítása után ki lehet cserélni. Azt kell még eldönteni, legyen-e mellette hdd is, mert akkor vagy olyat kell keresni ahol az optika helyére is mehet hdd, persze ekkor az optika ugrik, vagy leginkább 17-est, azokban ált-ban 2 hdd hely. Én kezdetnek xps l701-et vagy 702-t mondanék.

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Aktív témák