Új hozzászólás Aktív témák

  • 3aTi3

    tag

    Laccoss: akkor tényleg félreértettelek, ne haragudj és köszi ;)

    Bopez: majdnem biztos vagyok benne hogy a miranda az ördög műve, és azok vannak a használatára kárhoztatva, akik a hiúság bűnébe estek, mert a kinézetet a használhatóság elé helyezik. az ördög egyébként mindenhol ott van (pl. rejtett tálca funkció a windowsban)

    én úgy kényszerítettem rá magam, hogy egy reinstallnál egyszerűen nem tettem fel az msn-t. hát .. ja. tízmillió beállítási lehetőség, és nem lehet logikát találni benne. átkapcsolsz egy kapcsolót, és igazából a hozzá tartozó felirat nem sokat segít, a hatása meg nem mindig látszik, csak hetek múlva jössz rá hogy az egyik plugin azért nem jó, mert azt egyszer átkapcsoltad. ja és a pluginekkel jön megint tízmillió ugyanilyen beállítás.

    sokat kell próbálgatni.. ráadásul a skinek sokszor nem változtatnak meg semmit, csak a hátteret, és mindent neked kell úgy beállítani hogy olyan legyen mint a preview-ban: fontok, színek, margók, ikonok (egyesével természetesen); tehát nagyon időigényes.

    mnrkatának van amúgy deviantarton egy illusztrált tutorialja. [itt] ha olyanra akarod csinálni mint az övé, akkor segít, megérteni nem fogod jobban.

    amúgy én most próbáltam ki aaron-arts új mac-szerű témáját; a legjobb hatás kedvéért az ablakállapot-váltó gombokat is áttettem a bal oldalra, mondom az új linukszban is ilyen lesz, hadd szokjam; de már most a frász kerülget és kurvára látom hogy fel fog baszni és újrateszem a windowst default lookkal... aztán megint ugyanígy elkezdem....

    a lelkem már az ördögé.

    én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!

Új hozzászólás Aktív témák