Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz -=Vacsek=- #2395 üzenetére

    Terepen haszálva abszolút megéri XC-nél is, naná. :K Egy 20k-s teló sajnos szinte semmit nem mozog, nem csillapít, max valamit a nagyobb zökkenőkön (saját tapasztalat), olyan Reba szinttől felfelé viszont egészen más érzés. Egy hosszabb túránál nagyon nem mindegy, rendszeres túrázáshoz ha megengedheti magának az ember, érdemes legalább egy pár éves Rebát beszerezni. De ez csak az én véleményem.

    sanzi89: Kérdés, hogy mennyit szánsz rá. Nekem most egy asszem alivio szintű octalinkes hajtóművem van a montiban, ami célnak megfelel egyébként, de ha kimúlik, minimum egy Deore integráltra cserélem, ha meg rámzuhan a bank, természetesen integrált XT-re. :)

    mindenki: Nézegettem most kicsit hajtóműveket, és a crossom spéci 48-38-28-as hajtóművét nehéz lesz pótolnom, ha egyszer vége lesz, mert gyakorlatilag kizáróla 48-36-26-osak léteznek. Érdekes, nem tudom, mi az oka. Fura belegondolni, hogy montis túrákra jártam vele régen, egy terepes emelkedőnél azért az én erőnlétemmel nagyon nem mindegy, hogy elöl 28 vagy 22 a legkisebb tányér... :D Hmm, mintha ezen már gondolkodtam volna korábban, de nem emlékszem, megkérdeztem-e... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Aktív témák