Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma tudnivalók
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!

Hirdetés
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2013-04-24 12:48:40

IT café
(#1951) venember83 válasza dunc (#1949) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 16:36:26
Zöld kosaras termékek
A 100%-ban raktárainkból teljesíthető (zöld kosár ikonnal jelzett) rendeléseket 2-3 munkanapos szállítási határidővel tudjuk küldeni. A rendszer normál működése esetén ez 48 órán belüli kézbesítést jelent, ezt csak az akadályozhatja, ha valamely termék sérült, vagy hiányos, és emiatt kell pótoljuk más forrásból.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ www.oradeacityrunningday.ro/hu/ http://tiny.cc/iQuZP
Hát ha 8 bar van a gumidban, puhány nem lehetsz. 
Mai tanulság: 20 °C-ban ne vegyetek fel hősszúruházatot és bringázás előtt menjetek el WC-re...
"A tényből kiindulva, hogy a Teremtő az emberek intelligenciáját korlátozta, igen sportszerűtlennek tűnik, hogy a hülyeségükkel nem tette ugyanezt." -Adenauer
(#1953) dunc válasza venember83 (#1951) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 16:38:29
Köszi, kíváncsi vagyok tartják-e?
PSN ID JupixHUN
(#1954) venember83 válasza dunc (#1953) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 16:40:33
Általában igen.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ www.oradeacityrunningday.ro/hu/ http://tiny.cc/iQuZP

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Ha ma megrendeled, szerdán nálad van tapasztalataim alapján. természetesen a zöld kosaras termékekről beszélek. 
[ Szerkesztve ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
Múltkor beszéltétek a szörnyszülött bicikliket, na ez is valami olyasmi
.

Zewa
(senior tag)
Senkinek?
Pedig egy kíváló XC váz! 
Illetve akadna még egy komplett Deore hajtóművem. Mind2 remek állapotnak örvend. 

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"
(#1959) venember83 válasza Zewa (#1958) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 18:30:43
Tömeg, méret, geo, ár?
(#1960) ludsimon válasza venember83 (#1959) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 18:32:22
Ugyan ezt akartam kérdezni. 
Semmi leírást nem találtam róla.
Ez olyan, hogy "Eladó szép piros Suzuki Swift kevés km-el, második tulajdonostól' és persze 15 éves. 
[ Szerkesztve ]

dqdb
(őstag)
[link]
Az oldal közepén a Compare linkre kattintva meg lehet nézni, milyen szép Photoshop a kép 
[ Szerkesztve ]
main(_){_^448&&main(-~_);putchar(--_%64?32|-~7[__TIME__-_/8%8][">'txiZ^(~z?"-48]>>";;;====~$::199"[_*2&8|_/64]/(_&2?1:8)%8&1:10);}

amargo
(PH! addikt)
A KRESZ szerint kiemelheti. De kérdés, hogy este/ sötétedéskor is fogok-e menni vagy csak nappal? Mert szerintem csak ezért nem fognak civakodni.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }
- Privát
- 2011-04-18 20:29:06
Valaki Dél-Budáról (XXII. kerület) induló "jóféle" biciklis útvonalat tudna ajánlani? Mert a Duna-part belváros irányába vezető szakaszt kicsit kezdem unni illetve egyre több a a bunkó (főként autósból).
Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | iPhone 4/4S színes bumperek és fóliák eladóak, érdeklődni privát üzenetben!
- Privát
- 2011-04-18 20:40:09
Sziasztok!
Sikerült jó áron szereznem egy szép állapotú Magellan Hydra 2009-est.
Tudom, hogy így látatlanba nehéz de hátha itt van (ex)Hydra tulaj.
Lenne pár kérdésem
1. Lehet erre tárcsaféket tenni?
2. Hegyen való használathoz mit kéne rajta leginkább cserélni/ mire érdemes leginkább költeni? (Jelenleg a pedálon kívül minden full gyári rajta)
3. Bowdenházak cseréje nehéz rajta?
(#1965) rétisün válasza szentkuti11 (#1964) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 20:49:15
tehetsz rá tárcsaféket, megvan a helye a vázon/villán, de ha a kerekek nem tárcsásak, akkor új kerekek (vagy legalább agyak, átfűzve a mostani kerékbe) kellenek.
good hunting, stalker....
- Privát
- 2011-04-18 20:50:36
Csak hátra szeretnék, mert elől csak elcsavarná a villát, kb egy hátsó agy szereléssel mennyi zseton lehet?
[ Szerkesztve ]

Dirtyz
(PH! addikt)
Úgy látom, a villán nincs tárcsafékszem...
Védd a fákat, egyél hódot! http://apro.bikemag.hu/browse/ruhazat/cipo-zokni-kamasli/hirdetés-l122158.html
(#1969) venember83 válasza Dirtyz (#1967) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 20:58:38
Én meg mintha látnám az IS szemet, legalábbis a felsőt. Mondjuk én hátra pont nem tennék tárcsaféket, ha már kell a fékerő, akkor az elöl legyen, ahol ki is lehet használni. 
(#1970) Meme válasza szentkuti11 (#1964) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 21:21:36

Meme
(fanatikus tag)
-lehet, de ezt előttem is írták.
-teleszkóp (legalább RS Tora ), hajtómű, agyak, küllők
-ha van tapasztalat, van felszerelés, akkor könnyű cserélni. ha nincs, akkor ne próbálkozz, mert csak elrontod az egészet. a féket még csak csak meg lehet otthon csinálni, de a váltóhoz jófajta bowden ház dukál, híg zsír, köszörű meg egy normális bowden vágó fogó.
Szevasztok bogyókák! - Kerékpáros kérdések jöhetnek!
(#1971) Hasaggymeg válasza Meme (#1970) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 21:26:44

Hasaggymeg
(senior tag)
"Azt hiszem Isten valamelyest túlbecsülte saját képességeit mikor teremtette az embert "Oscar Wilde
- Privát
- 2011-04-18 21:34:21

Hasaggymeg
(senior tag)
"Azt hiszem Isten valamelyest túlbecsülte saját képességeit mikor teremtette az embert "Oscar Wilde
(#1973) Ba cy lus válasza peugeotmate (#1963) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 21:45:13

Ba cy lus
(PH! addikt)
Menj át csepelre, ott is van bringaút. Outival ugyan nem a legjobb, de montival az tökéletes (ahol épp van, talán a baumaxnál felszívódik párszáz méteren, ha jól emlékszem).
Én amúgy mostanság a 17. kerületben tekerek jókat. Egyrészt mert még nem ismerem, másrészt tényleg jónak tűnik ott az a sok kertvárosi rész, szép a környezet is, az utak is tűrhetőek arrafelé, emelkedők is vannak... Csak amíg kiérek oda, az szenvedéses. Ha a kőbányai út felé megyek a jászberényi út felé, akkor hamar odaérek, de pocsék az útminőség. Ha a kerepesi út, veres péter út, majd vidámvásár utca (például) felől, akkor sem a legjobb az út mondjuk, de mindenképp nyugisabb a bicikliút miatt (amúgy az úttal sincs bajom, csak ott, ahol rossz a minősége, és autóforgalom mellett kerülgetem a nagyobb kátyúkat).
Tényleg durva fénye van !!! De te tuti előző életedbe szentjánosbogár voltál,mert annyira szereted a lámpákat. 
PSN ID JupixHUN
Jaja! 
Amúgy lesz 2 db DX-es lámpám eladó szettel együtt!
1 db 100 Lumenes 1 óra high állásban üzemidő.
1db 150 Lumenes (KaraDani is ezt használja gyors lefeléken) 30 perc High állásban
Adatok megközelítőleg a pontos adatok! A DX-es Lumen adatok hamisak! Azért nem azt írtam ide.
4 db 900mAh-es Li-ion akku + töltő + 2db lámpatartó.
fpeter rámírt már, tehát egyelőre neki van 'foglalva'. 
Posta ajánlva vállalom, szerintem 500 g alatt van a teljes súlya ami Magyar Posta díjszabását megnézve 355 Ft. 1-3 munkanap szokott lenni általában a szállítási idő ajánlva.
Lehet utalni vagy pénzt küldeni címre. Ahogy gondoljátok. 
[ Szerkesztve ]

lorcsi
(PH! addikt)
a lámpák ára menyni ?
Eladó: chieftec dragon nagytorony

gery03
(őstag)
Mindig írogatjátok, hogy meló után kerülőutakon mentek haza edzésképp. Délben a Kolossy térnél volt dolgom, úgyhogy megirigyelvén titeket nem hagyhattam ki a lehetőséget, hogy feltekerjek a HHH-ra. Hát megszenvedtem a régi országútimmal look pedállal sima cipőben, de sikerült! 

Ba cy lus
(PH! addikt)
Hű, mit álmodtam tegnap! Bringáztam, megállítottak rendőrök, és belekötöttek a küllőprizma hiányába. Hiába mutogattam a táskámból elővett törött szélű prizmát, hogy épp ma tört el nemrég, nem hatotta meg őket. Megvágtak emlékeim szerint 50 rugóra. Ez intő jel lehet, mikor már álmomban sem jön be a nagy trükk. 
Árat tényleg lefelejtettem! 
A szett ára: 12 000Ft + postaköltség
Tehát 4db akku+töltő+ 2db lámpa + 2db tartó (sisakra is rá lehet rögzíteni).
Nem teszkós szar lámpák! Azokat 1000x odaverik!
Eladás oka:
Ki szeretnék próbálni más lámpá(kat) is. 
Ezekkel is meg voltam/vagyok továbbra is elégedve.
Sőt még terepen a lefeléken is jó szolgálatot tesznek!
[ Szerkesztve ]

zolynet
(PH! addikt)
Sztetek ez a bringa jó lehet, arra amire nekem kell, azaz napi kemény 3-3km munkba, meg ideoda, de semmi komoly. 
Felismeri vki h ez milyen évjárat, esetleg specifikációt tudtok ha megvan az évjárat? 
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
(#1982) -=Vacsek=- válasza Hasaggymeg (#1971) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 22:29:24

-=Vacsek=-
(fanatikus tag)
Suntour xcr 2008as évjárattól felfele.
Eladó Játékok: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=-=Vacsek=-

Manitou
(PH! kedvence)
Ma szert tettem egy régi MTB-ra.
Elöljáróban annyit, hogy "enyhén" retró a gép. Több mint 20 éves. A váz csőszettje Infinity MTB Double butted Tange cro-mo. A váz és a merevvilla is tele van mai szemmel nézve furcsa szerkezeti megoldásokkal. 1990-es full XT-vel van szerlve ( nyeregcső és kormánycsapágy és a pedál is XT) , és Shimano agydinamó van az első kerékben ami meghajtja az első és hátsó lámpát, egyelőre csak az első működik, de majd megnézem hátha könnyen üzembe hozható a hátsó is. A lámpa meglepően jól világít.
Halogén izzó van benne a felírat szerint. Hab a tortán, hogy a fékek meg Magura hidraulikusak, igaz nem HS33 csak HS22, de a korabeli canti XT féknél 200%-ra veszem, hogy jobban fognak
A bicajt egyik családtagomnak vettem városbajárkálósnak.
A felni jófajta kis fekete Araya RM17 . Alu csomagtartóval és műanyag vagy alu Zéfal (nem tudtam még eldönteni) pálcás sárvédővel. Schwalbe Marathon Plus Smart Guard 26x1,75 gumikkal.
[ Szerkesztve ]
(#1985) -=Vacsek=- válasza ludsimon (#1983) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 23:18:16

-=Vacsek=-
(fanatikus tag)
Ezt fel lehet rakni bikera is?
(#1986) ludsimon válasza -=Vacsek=- (#1985) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 23:19:55
Persze. Azért adom a tartót is hozzá! 
Kormányra illetve sisakra is felerősíthető.
[ Szerkesztve ]
(#1987) -=Vacsek=- válasza ludsimon (#1986) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 23:30:07

-=Vacsek=-
(fanatikus tag)
Nagyon jó cucc! Mit jelent pontosan ez a lumen?
(#1988) ludsimon válasza -=Vacsek=- (#1987) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 23:31:06
(#1989) -=Vacsek=- válasza ludsimon (#1988) üzenetére
- Privát
- 2011-04-18 23:37:48

-=Vacsek=-
(fanatikus tag)
Zsír ma is okosabb lettem
Egy ilyet be kell szereznem nekem is
Neked milyen a tartó hozzá?

Nyugdíjas
(Szakértő)
azanemmindegy...hol lehet ilyet fogni?
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
képet! 
...

Frenky89
(őstag)
Master, Te tudsz olyan oldalt, ahol padawan-oknak való lámpákat lehet megvizslatni? Mint a nagy lámpateszt, csak azoknak a lámpáknak az óvodás, kisiskolás verzióival.
A Lumen legyen veled!
(#1993) Hasaggymeg válasza -=Vacsek=- (#1982) üzenetére
- Privát
- 2011-04-19 05:44:31

Hasaggymeg
(senior tag)
Végre valaki itt a "nekemcsakaszázezrestelóteló" közösségben méltatott válaszra! 
[ Szerkesztve ]
Ha valakit érdekel nekem lesz most egy eladó RockShox J3-am. Lockout, visszaútcsillapítás állítás. Kb 600km-t futott (azt hiszem 2010 elején lett forgalomba helyezve
), Télen volt olajcserén azóta 70km van benne. 15e, akit érdekel pü.
---------- új Sinus Live L3.0-8 hangszórókábel 1e/m ---- http://href.hu/x/jkzu ----------
Ja és garázsban tartott, nem dohányzó első tulajdonostól 
---------- új Sinus Live L3.0-8 hangszórókábel 1e/m ---- http://href.hu/x/jkzu ----------
(#1996) venember83 válasza Tamoo (#1995) üzenetére
- Privát
- 2011-04-19 06:39:00
Garázsban tartott tulajdonos? 
(#1997) Xantomas válasza venember83 (#1996) üzenetére
- Privát
- 2011-04-19 06:45:13

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
(#1998) Tamoo válasza venember83 (#1996) üzenetére
- Privát
- 2011-04-19 06:49:16

Hát igen ez a küllőprizma rettenetes gagyi hatást kelt....
Ha minden igaz a napokba bringához jutok ,olvastam,hogy megszigorították a láthatóságot.
És ha jól tudom jelenleg ezeket kérhetik számon.
-hátsó lámpa
-első lámpa
-küllőprizma első,hátsó kerékre
-csengő
Egyéb amiről lemaradtam?
Városba a sisak kérdéssel ,hogy állnak ?
[ Szerkesztve ]
PSN ID JupixHUN