2013. május 25., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V. (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-04-24 12:48:40

IT café

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

(#1951) venember83 válasza dunc (#1949) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Zöld kosaras termékek
A 100%-ban raktárainkból teljesíthető (zöld kosár ikonnal jelzett) rendeléseket 2-3 munkanapos szállítási határidővel tudjuk küldeni. A rendszer normál működése esetén ez 48 órán belüli kézbesítést jelent, ezt csak az akadályozhatja, ha valamely termék sérült, vagy hiányos, és emiatt kell pótoljuk más forrásból.

[link]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ www.oradeacityrunningday.ro/hu/ http://tiny.cc/iQuZP

(#1952) fpeter07 válasza KaraDani (#1950) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ha 8 bar van a gumidban, puhány nem lehetsz. :)

Mai tanulság: 20 °C-ban ne vegyetek fel hősszúruházatot és bringázás előtt menjetek el WC-re...

"A tényből kiindulva, hogy a Teremtő az emberek intelligenciáját korlátozta, igen sportszerűtlennek tűnik, hogy a hülyeségükkel nem tette ugyanezt." -Adenauer

(#1953) dunc válasza venember83 (#1951) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi, kíváncsi vagyok tartják-e?

PSN ID JupixHUN

(#1954) venember83 válasza dunc (#1953) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Általában igen.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ www.oradeacityrunningday.ro/hu/ http://tiny.cc/iQuZP

(#1955) Bon3ss válasza dunc (#1949) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Ha ma megrendeled, szerdán nálad van tapasztalataim alapján. természetesen a zöld kosaras termékekről beszélek. :)

[ Szerkesztve ]

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#1956) MarioAna

MarioAna
(senior tag)
LOGOUT blog

Múltkor beszéltétek a szörnyszülött bicikliket, na ez is valami olyasmi :Y :W .

(#1957) rétisün

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez se semmi.... :DDD :))

persze az is lehet, hogy photoshop. sőt...

[ Szerkesztve ]

good hunting, stalker....

(#1958) Zewa válasza Zewa (#807) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Senkinek?
Pedig egy kíváló XC váz! :)
Illetve akadna még egy komplett Deore hajtóművem. Mind2 remek állapotnak örvend. :)

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#1959) venember83 válasza Zewa (#1958) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tömeg, méret, geo, ár?

(#1960) ludsimon válasza venember83 (#1959) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugyan ezt akartam kérdezni. :U
Semmi leírást nem találtam róla.

Ez olyan, hogy "Eladó szép piros Suzuki Swift kevés km-el, második tulajdonostól' és persze 15 éves. :U

[ Szerkesztve ]

(#1961) dqdb válasza rétisün (#1957) üzenetére

dqdb
(őstag)

[link]
Az oldal közepén a Compare linkre kattintva meg lehet nézni, milyen szép Photoshop a kép :)

[ Szerkesztve ]

main(_){_^448&&main(-~_);putchar(--_%64?32|-~7[__TIME__-_/8%8][">'txiZ^(~z?"-48]>>";;;====~$::199"[_*2&8|_/64]/(_&2?1:8)%8&1:10);}

(#1962) amargo válasza ngabor2 (#1946) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

A KRESZ szerint kiemelheti. De kérdés, hogy este/ sötétedéskor is fogok-e menni vagy csak nappal? Mert szerintem csak ezért nem fognak civakodni.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#1963) peugeotmate

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki Dél-Budáról (XXII. kerület) induló "jóféle" biciklis útvonalat tudna ajánlani? Mert a Duna-part belváros irányába vezető szakaszt kicsit kezdem unni illetve egyre több a a bunkó (főként autósból).

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | iPhone 4/4S színes bumperek és fóliák eladóak, érdeklődni privát üzenetben!

(#1964) szentkuti11

szentkuti11
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Sikerült jó áron szereznem egy szép állapotú Magellan Hydra 2009-est.

Tudom, hogy így látatlanba nehéz de hátha itt van (ex)Hydra tulaj.

Lenne pár kérdésem

1. Lehet erre tárcsaféket tenni?

2. Hegyen való használathoz mit kéne rajta leginkább cserélni/ mire érdemes leginkább költeni? (Jelenleg a pedálon kívül minden full gyári rajta)

3. Bowdenházak cseréje nehéz rajta?

(#1965) rétisün válasza szentkuti11 (#1964) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tehetsz rá tárcsaféket, megvan a helye a vázon/villán, de ha a kerekek nem tárcsásak, akkor új kerekek (vagy legalább agyak, átfűzve a mostani kerékbe) kellenek.

(#1966) szentkuti11

szentkuti11
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak hátra szeretnék, mert elől csak elcsavarná a villát, kb egy hátsó agy szereléssel mennyi zseton lehet?

[ Szerkesztve ]

(#1967) Dirtyz válasza rétisün (#1965) üzenetére

Dirtyz
(PH! addikt)

Úgy látom, a villán nincs tárcsafékszem...

Védd a fákat, egyél hódot! http://apro.bikemag.hu/browse/ruhazat/cipo-zokni-kamasli/hirdetés-l122158.html

(#1968) rétisün válasza Dirtyz (#1967) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de bizony, van :K

(#1966) szentkuti11: pedig az első fék hatásosabb, ha jól használod.

[ Szerkesztve ]

(#1969) venember83 válasza Dirtyz (#1967) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én meg mintha látnám az IS szemet, legalábbis a felsőt. Mondjuk én hátra pont nem tennék tárcsaféket, ha már kell a fékerő, akkor az elöl legyen, ahol ki is lehet használni. :K

(#1970) Meme válasza szentkuti11 (#1964) üzenetére

Meme
(fanatikus tag)

-lehet, de ezt előttem is írták.

-teleszkóp (legalább RS Tora ), hajtómű, agyak, küllők

-ha van tapasztalat, van felszerelés, akkor könnyű cserélni. ha nincs, akkor ne próbálkozz, mert csak elrontod az egészet. a féket még csak csak meg lehet otthon csinálni, de a váltóhoz jófajta bowden ház dukál, híg zsír, köszörű meg egy normális bowden vágó fogó.

Szevasztok bogyókák! - Kerékpáros kérdések jöhetnek!

(#1971) Hasaggymeg válasza Meme (#1970) üzenetére

Hasaggymeg
(senior tag)

Erre?

"Azt hiszem Isten valamelyest túlbecsülte saját képességeit mikor teremtette az embert "Oscar Wilde

(#1972) Hasaggymeg

Hasaggymeg
(senior tag)

Pl?

"Azt hiszem Isten valamelyest túlbecsülte saját képességeit mikor teremtette az embert "Oscar Wilde

(#1973) Ba cy lus válasza peugeotmate (#1963) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Menj át csepelre, ott is van bringaút. Outival ugyan nem a legjobb, de montival az tökéletes (ahol épp van, talán a baumaxnál felszívódik párszáz méteren, ha jól emlékszem).

Én amúgy mostanság a 17. kerületben tekerek jókat. Egyrészt mert még nem ismerem, másrészt tényleg jónak tűnik ott az a sok kertvárosi rész, szép a környezet is, az utak is tűrhetőek arrafelé, emelkedők is vannak... Csak amíg kiérek oda, az szenvedéses. Ha a kőbányai út felé megyek a jászberényi út felé, akkor hamar odaérek, de pocsék az útminőség. Ha a kerepesi út, veres péter út, majd vidámvásár utca (például) felől, akkor sem a legjobb az út mondjuk, de mindenképp nyugisabb a bicikliút miatt (amúgy az úttal sincs bajom, csak ott, ahol rossz a minősége, és autóforgalom mellett kerülgetem a nagyobb kátyúkat).

(#1974) ludsimon

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen szembarát és szép színe van ennek a lámpának.
Ajánlott kategória teszt után. :K

(#1975) dunc válasza ludsimon (#1974) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg durva fénye van !!! De te tuti előző életedbe szentjánosbogár voltál,mert annyira szereted a lámpákat. :DDD

PSN ID JupixHUN

(#1976) ludsimon válasza dunc (#1975) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaja! :DDD

Amúgy lesz 2 db DX-es lámpám eladó szettel együtt!
1 db 100 Lumenes 1 óra high állásban üzemidő.
1db 150 Lumenes (KaraDani is ezt használja gyors lefeléken) 30 perc High állásban
Adatok megközelítőleg a pontos adatok! A DX-es Lumen adatok hamisak! Azért nem azt írtam ide.

4 db 900mAh-es Li-ion akku + töltő + 2db lámpatartó.

fpeter rámírt már, tehát egyelőre neki van 'foglalva'. :)

Posta ajánlva vállalom, szerintem 500 g alatt van a teljes súlya ami Magyar Posta díjszabását megnézve 355 Ft. 1-3 munkanap szokott lenni általában a szállítási idő ajánlva.

Lehet utalni vagy pénzt küldeni címre. Ahogy gondoljátok. :)

[ Szerkesztve ]

(#1977) lorcsi válasza ludsimon (#1976) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

a lámpák ára menyni ?

Eladó: chieftec dragon nagytorony

(#1978) gery03

gery03
(őstag)

Mindig írogatjátok, hogy meló után kerülőutakon mentek haza edzésképp. Délben a Kolossy térnél volt dolgom, úgyhogy megirigyelvén titeket nem hagyhattam ki a lehetőséget, hogy feltekerjek a HHH-ra. Hát megszenvedtem a régi országútimmal look pedállal sima cipőben, de sikerült! :D

(#1979) Ba cy lus

Ba cy lus
(PH! addikt)

Hű, mit álmodtam tegnap! Bringáztam, megállítottak rendőrök, és belekötöttek a küllőprizma hiányába. Hiába mutogattam a táskámból elővett törött szélű prizmát, hogy épp ma tört el nemrég, nem hatotta meg őket. Megvágtak emlékeim szerint 50 rugóra. Ez intő jel lehet, mikor már álmomban sem jön be a nagy trükk. :DDD

(#1980) ludsimon válasza ludsimon (#1976) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Árat tényleg lefelejtettem! :W

A szett ára: 12 000Ft + postaköltség
Tehát 4db akku+töltő+ 2db lámpa + 2db tartó (sisakra is rá lehet rögzíteni).

Nem teszkós szar lámpák! Azokat 1000x odaverik!

Eladás oka:
Ki szeretnék próbálni más lámpá(kat) is. :)

Ezekkel is meg voltam/vagyok továbbra is elégedve.
Sőt még terepen a lefeléken is jó szolgálatot tesznek!

[ Szerkesztve ]

(#1981) zolynet

zolynet
(PH! addikt)

Sztetek ez a bringa jó lehet, arra amire nekem kell, azaz napi kemény 3-3km munkba, meg ideoda, de semmi komoly. :F
Felismeri vki h ez milyen évjárat, esetleg specifikációt tudtok ha megvan az évjárat? :F

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#1982) -=Vacsek=- válasza Hasaggymeg (#1971) üzenetére

-=Vacsek=-
(fanatikus tag)

Suntour xcr 2008as évjárattól felfele.

Eladó Játékok: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=-=Vacsek=-

(#1983) ludsimon válasza ludsimon (#1976) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Teszteket is kifelejtettem. :U

Gyengébbik 100 lumenesről tesztkép:
[link]
[link]
teszt
teszt2

150 Lumenes
[link]

Megkérhetek egy modit csapja ezt a 3 hsz-t egybe ha lehet? Köszönöm előre is!

(#1984) Manitou

Manitou
(PH! kedvence)

Ma szert tettem egy régi MTB-ra.
Elöljáróban annyit, hogy "enyhén" retró a gép. Több mint 20 éves. A váz csőszettje Infinity MTB Double butted Tange cro-mo. A váz és a merevvilla is tele van mai szemmel nézve furcsa szerkezeti megoldásokkal. 1990-es full XT-vel van szerlve ( nyeregcső és kormánycsapágy és a pedál is XT) , és Shimano agydinamó van az első kerékben ami meghajtja az első és hátsó lámpát, egyelőre csak az első működik, de majd megnézem hátha könnyen üzembe hozható a hátsó is. A lámpa meglepően jól világít. :) Halogén izzó van benne a felírat szerint. Hab a tortán, hogy a fékek meg Magura hidraulikusak, igaz nem HS33 csak HS22, de a korabeli canti XT féknél 200%-ra veszem, hogy jobban fognak :) A bicajt egyik családtagomnak vettem városbajárkálósnak.
A felni jófajta kis fekete Araya RM17 . Alu csomagtartóval és műanyag vagy alu Zéfal (nem tudtam még eldönteni) pálcás sárvédővel. Schwalbe Marathon Plus Smart Guard 26x1,75 gumikkal.

[ Szerkesztve ]

(#1985) -=Vacsek=- válasza ludsimon (#1983) üzenetére

-=Vacsek=-
(fanatikus tag)

Ezt fel lehet rakni bikera is?

(#1986) ludsimon válasza -=Vacsek=- (#1985) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze. Azért adom a tartót is hozzá! :K
Kormányra illetve sisakra is felerősíthető.

[ Szerkesztve ]

(#1987) -=Vacsek=- válasza ludsimon (#1986) üzenetére

-=Vacsek=-
(fanatikus tag)

Nagyon jó cucc! Mit jelent pontosan ez a lumen?

(#1988) ludsimon válasza -=Vacsek=- (#1987) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#1989) -=Vacsek=- válasza ludsimon (#1988) üzenetére

-=Vacsek=-
(fanatikus tag)

Zsír ma is okosabb lettem :D Egy ilyet be kell szereznem nekem is :) Neked milyen a tartó hozzá?

(#1990) Nyugdíjas válasza Manitou (#1984) üzenetére

Nyugdíjas
(Szakértő)

azanemmindegy...hol lehet ilyet fogni?

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#1991) Muton válasza Manitou (#1984) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

képet! :K

...

(#1992) Frenky89 válasza ludsimon (#1988) üzenetére

Frenky89
(őstag)

Master, Te tudsz olyan oldalt, ahol padawan-oknak való lámpákat lehet megvizslatni? Mint a nagy lámpateszt, csak azoknak a lámpáknak az óvodás, kisiskolás verzióival.

A Lumen legyen veled!

(#1993) Hasaggymeg válasza -=Vacsek=- (#1982) üzenetére

Hasaggymeg
(senior tag)

Végre valaki itt a "nekemcsakaszázezrestelóteló" közösségben méltatott válaszra! :R

[ Szerkesztve ]

(#1994) Tamoo

Tamoo
(ARCKÉPGYÁROS)
LOGOUT blog

Ha valakit érdekel nekem lesz most egy eladó RockShox J3-am. Lockout, visszaútcsillapítás állítás. Kb 600km-t futott (azt hiszem 2010 elején lett forgalomba helyezve :DDD), Télen volt olajcserén azóta 70km van benne. 15e, akit érdekel pü.

---------- új Sinus Live L3.0-8 hangszórókábel 1e/m ---- http://href.hu/x/jkzu ----------

(#1995) Tamoo válasza Tamoo (#1994) üzenetére

Tamoo
(ARCKÉPGYÁROS)
LOGOUT blog

Ja és garázsban tartott, nem dohányzó első tulajdonostól :DDD

---------- új Sinus Live L3.0-8 hangszórókábel 1e/m ---- http://href.hu/x/jkzu ----------

(#1996) venember83 válasza Tamoo (#1995) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Garázsban tartott tulajdonos? :Y

(#1997) Xantomas válasza venember83 (#1996) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#1998) Tamoo válasza venember83 (#1996) üzenetére

Tamoo
(ARCKÉPGYÁROS)
LOGOUT blog

:P

(#1999) dunc válasza Ba cy lus (#1979) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát igen ez a küllőprizma rettenetes gagyi hatást kelt....
Ha minden igaz a napokba bringához jutok ,olvastam,hogy megszigorították a láthatóságot.
És ha jól tudom jelenleg ezeket kérhetik számon.
-hátsó lámpa
-első lámpa
-küllőprizma első,hátsó kerékre
-csengő

Egyéb amiről lemaradtam?
Városba a sisak kérdéssel ,hogy állnak ?

[ Szerkesztve ]

PSN ID JupixHUN

(#2000) KaraDani válasza dunc (#1999) üzenetére

KaraDani
(őstag)

+ Elől , hátul prizma.
Sisak tudtommal nem kötelező.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.