Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Fáradt gőz
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma tudnivalók
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!

Hirdetés
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2013-04-24 12:48:40

IT café
"ne érdekeljen az átlag illetve a sebesség"
Ezt könnyen meg lehet oldani. Nem kell kompjútert felszerelni. 
szerk: Ott legalább van U19-es kategória. Én tegnap a felnőtt kategóriában voltam.
[ Szerkesztve ]
"A tényből kiindulva, hogy a Teremtő az emberek intelligenciáját korlátozta, igen sportszerűtlennek tűnik, hogy a hülyeségükkel nem tette ugyanezt." -Adenauer

Traxx
(őstag)
A járgány menetteljesítménye nem változott semmit sem, és gondolom, ha kicsúszott volna, akkor az is csökkent volna. Vagy legalábbis lenne valami látható nyoma. De nincs, ahogy nézem, ugyanúgy fog rá a fék, mint eddig. De azt hogy érted, hogy mintha a felnire fogna rá? V fék esetében hova kellene ráfognia? 
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Nyugdíjas
(Szakértő)
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Mewryck
(kvázi-tag)
mindkét suntour jó választás(saját tapasztalatom nemsok:pár kört gurultam ilyen telóval szerelt bringával újkorában és kb egy éves álapotában,a műanyag belsejű tora sl-emnél szebben mozog),a raidon már egy eléggé jó szintet képvisel,nemtudom mennyi a keret rá,de egy suntour axon-ra(nemtaláltam most pontos tipusokat) is rákérdeznék(van belőle V fékes verzió is,kérdezz rá a boltosodtól vagy a Neuzertől,hogy van-e nekik)
22871: mire akarod használni? ez egy dirt váz,nagyobb méretben(L=17" a konáknál)
én egy M (15.5") használtam régebben elég agresszívan,DH-ra is 160 mm rugóutas villával is,nincs rá panaszom,ma már teljesen más setup-pal teljesít szolgálatot
[ Szerkesztve ]
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
Én is hasonló gondokkal küzdök mint DonThomasino. Egyenes úton szépen fut a bringa de ahogy zötykölődésre kerül sor össze-vissza ugrik a lánc. Ma szántam rá idő és kitakarítottam amennyire csak lehetett a fogaskoszorút. Ahogy nézem az alsó két fogsor van kopva csak. De még mindig ugrál. Nincs valami jó video ahol megmutatják hogy lehet finomhangolni a váltót ? Lehet hogy csak a bovden van megnyúlva
(Remélem)

Toomy
(senior tag)
Mit gondoltok? Ez a tárcsa cserés lesz ha dobok rá egy új láncot?
[ Szerkesztve ]
Autószereléssel, vizsgáztatással kapcsolatban lehet privátban érdeklődni! --- HIMIHUMI vizsga NEM MEGY!!! --- Telefon hétköznap 9-19-ig 06203115827 XI.ker / Százhalombatta
(#22907) ---Lasali--- válasza Toomy (#22906) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 14:30:47

---Lasali---
(Közösségépítő)
Ezt nehéz így megmondani.
Az alsó páron előfordulhat hogy ugrani fog a lánc nagy terhelésre.
De én raktam már kopottabb soromra is új láncot, és nem ugrott.
Meg kell próbálni.
Ilyenkor segít a saccolásban, ha tudja az ember mekkorára nyúlt meg a lánc, valamint hogy mennyi km van melyik komponensben. És hogy volt-e eddig lánc cserélve, és az milyen nyúlásnál.
[ Szerkesztve ]
(#22908) Toomy válasza ---Lasali--- (#22907) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 14:33:12

Toomy
(senior tag)
Akkor a puding próbája az evés.
De félek hogy túl sokáig húztam ezt a lánc cserét (9000km) 
Autószereléssel, vizsgáztatással kapcsolatban lehet privátban érdeklődni! --- HIMIHUMI vizsga NEM MEGY!!! --- Telefon hétköznap 9-19-ig 06203115827 XI.ker / Százhalombatta
(#22909) ---Lasali--- válasza Toomy (#22908) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 14:35:31

---Lasali---
(Közösségépítő)
9000 az sok lesz. Szerintem akkor megölted a sort.
Pont azt nézegettem rajta, hogy ívesen vannak kikopva a közök. Mert ha "U" betű formán lennének, az jelentené azt hogy cserélted a láncot, és nem hegyezted ki a fogakat, és akkor nem mászik ki a tetejére a lánc, megakad benne, csak rondán néz ki a fogsor.
(#22910) Toomy válasza ---Lasali--- (#22909) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 14:39:09

Toomy
(senior tag)
Akkor a jövő héten keresek sort. Nem hiába, a hülye ember saját kárán tanul... 
(#22911) DonThomasino válasza ---Lasali--- (#22842) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 15:00:47

DonThomasino
(PH! addikt)
Még azt kihagytam tegnap , ha sokáig tekerem hátra fele
van hogy elvált a váltó.
Akkor valszeg csak váltó gond?
MÁS: Sterimo mennyire használható vagy való
bicaj takakrításra?
[ Szerkesztve ]
"I'm going to make him an offer he can't refuse."
(#22912) ---Lasali--- válasza DonThomasino (#22911) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 15:24:26

---Lasali---
(Közösségépítő)
Első kérdésre: igen.
Másodikra: nem.
Az a baj a nagy nyomásúval, hogy az erős vízsugár miatt, a legjobb tömítettségű, legjobb minőségű alkatrészek is beáznak.
És a bicikli csapágyak két ellensége közül az egyik a víz, a másik hogy nincs jól beállítva.
Pl sok integrált shimano csapágyat szétcsesznek a tulajok azzal, hogy sazarás után nagynyomásúval mossák meg az MTB-t. Láttam olyat amit kb 5 ezer km alatt tönkre vágtak, de úgy hogy majd szét esett benne az ipari (hogy a vízzel tették tönkre, arról lehet felismerni főként, hogy nem a hajtás oldal, hanem a bal oldali csapágy megy tönkre, mert azt nem védi a vízsugár elől a hajtómű tányérjai), miközben egyik haveromnak 40 ezer van benne.
Ha a csapágyakat el tudod kerülni a vízsugárral, akkor használható. Valamint akkor is, ha egy full szervíz előtt áll a bringa, szóval a mosás után fél órán belül szét fogod kapni az összes csapágyat. Persze a bonthatatlan csapágyak kivételek a mosás alól ez esetben is!
[ Szerkesztve ]
(#22913) DonThomasino válasza ---Lasali--- (#22912) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 15:31:16

DonThomasino
(PH! addikt)
Próbáltam brigéciol+ fogkefe kombo t.
Úgy érzem mint ha a lánc belsejéből nem tudnám
kitakarítani a homokot.
Sercegő hangot ad, és ropog sztem csak elől hallom.
Ezért gondolkoztam most a sterimon.
[ Szerkesztve ]
(#22914) ---Lasali--- válasza DonThomasino (#22913) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 15:33:59

---Lasali---
(Közösségépítő)
Pedig te csinálsz valamit rosszul.
Én a fogkefe, brigéciol kombóval patika tisztaságúra ki tudtam eddig mosni mindig.
Próbáld úgy, hogy egy magas oldalú tálcába öntsd a brigéciolt tisztán, hogy el lepje a láncot, abba bele a lánc, és köröm kefével keféld végig alaposan minden oldalról. Úgy hogy érezhetően járassa meg a kefe a gyűrűket a láncban.
Ha nagyon retkes lesz a brigéciol, akkor egy öblítés után ismételd meg.
Majd egy vödör vízben, vagy mosdóban, úgy hogy a víz ellepi a láncot, úgy minden szemet végig kell a víz alatt rázogatni, és akkor kimosod belőle garantáltan a brigéciolt.
[ Szerkesztve ]
(#22915) DonThomasino válasza ---Lasali--- (#22914) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 15:37:09

DonThomasino
(PH! addikt)
Ja azt nem mondtam, hogy én nem veszem le a láncot. 
Lehet ez a gond?
[ Szerkesztve ]
(#22916) ---Lasali--- válasza DonThomasino (#22915) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 15:39:01

---Lasali---
(Közösségépítő)
Hát igen az nagyban rontja a hatékonyságát a dolognak. 
(#22917) DonThomasino válasza ---Lasali--- (#22916) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 15:41:48

DonThomasino
(PH! addikt)
Segített egy haverom ő azt mondja ezt a brigéciolos mosást is többször kell
ismételni akkor lesz jó. ez igaz?
(#22918) ---Lasali--- válasza DonThomasino (#22917) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 15:44:33

---Lasali---
(Közösségépítő)
A bringán levő láncot nem tudod olyan alaposan kimosni mint ahogy írtam.
Egyszerűen össze vissza mozog, stb. Lehet vele sz@rakodni, de egyszerűbb lesz ha leveszed, és akkor ki tudod úgy mosni, hogy elégedett légy az eredménnyel.
Valamint én azért sem szeretem a bringán mosni, mert olyan nincs, hogy valamelyik csapágy ne kapjon belőle. Hátsó agyból, meg a kazetta testből/racsniból sanszos hogy kimosod/tönkre teszed a zsírt vele. Nem beszélve a váltógörgőkről.
[ Szerkesztve ]
(#22919) DonThomasino válasza ---Lasali--- (#22918) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 15:47:37

DonThomasino
(PH! addikt)
Igazából azt se tudom van e a láncomban patent szem.
[link]
Szted?
(#22920) ---Lasali--- válasza DonThomasino (#22919) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 15:51:42

---Lasali---
(Közösségépítő)
Nincs. Egyszer használhatós csappal kell összetolni, mindegyikhez adnak egy darabot. [link]
Kell hozzá venni más márkában 9-es patent szemet.
[ Szerkesztve ]
(#22921) DonThomasino válasza ---Lasali--- (#22920) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 16:00:55

DonThomasino
(PH! addikt)
Akkor így a bicajon lévő lánc takarításába bele se kezdjek?
Mennyire megbízhatóak ezek patent szemek?
[ Szerkesztve ]
Főleg ludsimon kollegától kérdezem, de más is válaszolhat (vagytok itt többen szakértők).
Ezen érdemes lehet elgondolkozni? Szeretnék egy jó lámpát. 
(#22923) ---Lasali--- válasza DonThomasino (#22921) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 16:19:12

---Lasali---
(Közösségépítő)
Hát én nem kezdenék bele.
KMC, SRAM, ConneX, ezeket próbáltam eddig.
Teljes mértékben megbízhatóak. Anno a sram a power link et direkt úgy reklámozta hogy nem gyengíti meg a láncot.
Ismerősöm ha új láncot tesz fel, akkor sem szokta kicserélni a patent szemet. Gyakorlatilag nem láttam még belőle olyat ami tönkre ment.
Én még a sramnak a 10 es, egyszer használhatósát is többször felhasználom...
Persze ha látod hogy már a csapba egy hornyot vágott a belső oldal lap, akkor már érdemes cserélni.
csabi94
dealextremen ugyan ezt megkapod 2 ezerrel olcsóbban, ingyen szállítással. 
[ Szerkesztve ]

N.GÁBOR
(fanatikus tag)
Egy olyan kérdésem lenne Hozzátok, hogy esetleg tudtok-e olyan nyeregcsövet javasolni, amivel a nyereg a képen látható "állásnál" még lejjebb tolható?
![]()
Ez egy 54cm-s váz, ami kicsit nagy nekem, de 1-2 cm már megoldaná a problémát. Egy régi bringáról van szó, ami éppen amiatt mert már nem túl feltűnő a megjelenése, ezért tökéletes a városon belüli bringázáshoz. Így nem kellene félnem, hogy elviszik, ami a másik outimnál vagy a Meridánál tuti fennállna.
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
May the force be with you!
(#22925) DonThomasino válasza ---Lasali--- (#22923) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 16:25:38

DonThomasino
(PH! addikt)
Így elsőre én is az SRAM mal szimpatizálok.
[link]
Lényeg h 9s legyen mint a láncom?
[ Szerkesztve ]
(#22926) ---Lasali--- válasza DonThomasino (#22925) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 16:28:11

---Lasali---
(Közösségépítő)
Igen az lényeges, mert ha 8 as, akkor lötyögni fog benne, ha meg 10 es, akkor nem fog a láncból kiérni a csap. 
Ilyenem van nekem is, csak 1-2 éve azt mondta egy boltos, hogy nem jó már a shimano láncokhoz, de fel nem fogom miért. Saját bőrön meg nem tapasztaltam, mert mi meg azóta nem hoztunk... szerintem hülyeség, jónak kell lennie.

A_ScHuLcZ
(őstag)
Pestről Dunakesziig kijutni melyik útvonalat javasoljátok? Onnan megyünk majd tovább Vác felé, de a Pest-Dunakeszi szakaszt nem ismerem, vonattal szoktam menni.
Én ezt néztem: Tatai u. - Berlini u. - Nyár u. - Szilágyi u. - Óceánárok u. - Farkaserdő u. - Homoktövis u. - Tőzegtavi út, ez durván a sínek mellett megy, van erre kiépített bicikliút? Elsősorban bnőm miatt kérdezem, mert ő is jönne velem, így valami járhatóbb utat keresnék.
SGS ICS F4k MOD v4.0.4 r4 Linaro <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."
(#22928) DonThomasino válasza ---Lasali--- (#22926) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 16:38:52

DonThomasino
(PH! addikt)
Nézem a gyártó oldalát, de nem találok
használható leírás hozzá.
[link]
(#22929) venember83 válasza DonThomasino (#22928) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 17:08:43
Milyen leírás kell egy patentszemhez?
Egy-egy felét beleteszed a lánc végébe, összedugod a két fél patentszemet, aztán széthúzod, hogy megfeszüljön. A kiszedés meg kb. ugyanez, csak mielőtt összenyomnád hosszanti irányba egymás felé a két szemet, kicsit összepréseled kézzel. Leírni nehezebb, és több idő, mint megcsinálni.
Ha meg a kompabilitás kérdése zavar, menj be egy bringaüzletbe. Minden bizonnyal tudnak adni a láncodnak megfelelő patentszemet.
[ Szerkesztve ]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ www.oradeacityrunningday.ro/hu/ http://tiny.cc/iQuZP
(#22930) ---Lasali--- válasza venember83 (#22929) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 17:12:46

---Lasali---
(Közösségépítő)
Azért keresett hozzá leírást, mert nekem anno azt mondták hogy a sram powerlink 9 es, már nem jó shimano láncokhoz, ennek szeretett volna utána járni.
(#22931) DonThomasino válasza venember83 (#22929) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 17:15:18

DonThomasino
(PH! addikt)
Szerintem elvárható egy jó nevű gyártótól,
hogy mellékeljen egy listát milyen láncokhoz használható az alkatrésze.
[ Szerkesztve ]
- Privát
- 2012-04-30 17:26:05

DonThomasino
(PH! addikt)
Merida nála crossway az trekking kategória?

dqdb
(őstag)
A Harsányi Kálmán utca vége némi magyarázatra szolgál: ott nincsen rendes út, ami összeköti a Felsőkert utcával, csak egy pár méter hosszú ösvény a bokrok között, szóval ne lepődj meg, ha elfogy az út
Dunakeszi határáig a Felsőkert utcát kell használni, ez a legforgalmasabb útszakasz az egész trackben, de ez sem vészes, a többi érintett budapesti utcában szinte forgalom sincsen. Onnantól Vácig végig van bringaút (vagy bringaútnak kinevezett kis utca, azért olyan "szép" egyenes a track, mert azt követtem).
main(_){_^448&&main(-~_);putchar(--_%64?32|-~7[__TIME__-_/8%8][">'txiZ^(~z?"-48]>>";;;====~$::199"[_*2&8|_/64]/(_&2?1:8)%8&1:10);}
(#22934) venember83 válasza DonThomasino (#22932) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 17:40:45
Trekking, krossz, sok mindennek nevezhetjük. Igen.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ www.oradeacityrunningday.ro/hu/ http://tiny.cc/iQuZP
Váltási probléma megoldva. Ez alapján állítottam be a hátsó ugráló váltót. Most már minden fokozatot szépen vesz, és nem ugrik át másik fokozatba rosszabb minőségű úton sem
.
Tesztelni voltam 30 percre... Olyan meleg van hogy az nem embernek való 
(#22936) DonThomasino válasza Bandi18 (#22935) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 18:10:38

DonThomasino
(PH! addikt)
Gyere csináld meg az enyémet is. 
[ Szerkesztve ]
- Privát
- 2012-04-30 18:27:36
Hello!
Szeretnék építeni trükkfixit. Mali Slalom M2 csúszópapucsos vázra szerintetek érdemes ilyesmit építeni? Az alkatrészek nagy része siznte adott, csak merev villa meg hátsó agy kéne foggal.

tzimash
(senior tag)
Még hogy nem lesz szél... Pétfürdő-Balatonfőkajár (ezt a helységnévtáblát meglátva mindig elröhögöm magam
) Között kaptam rendesen, ki is nyúltam pedig addig egész jó átlagot mentem
link
Ja, mint a fentiekből kiderült, kész lett a bringám hellyel-közzel (még pénteken). Két felni ki lett cserélve, (Mavic open sportok), + első kerék új küllőket kapott, a fékváltókar megúszta, csak alkatrész lesz hozzá rendelve. Még egy első tengely cserére visszaviszem szerdán a szervizbe, a balesetnél elferdült kicsit, nem lehet rendesen meghúzni, vagy nem fut simán, vagy lötyög. Nagyon ajánlom az asszonyságnak, hogy ne gondolja meg magát a kártérítést illetően...
nem jó a link..... 
good hunting, stalker....
(#22940) tvamos válasza szentkuti11 (#22937) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 19:13:44

tvamos
(őstag)
Egy ilyet epithetnel nekem is!
Nagyon szep!
Es ha nem vagyok indiszkert, hogy mernek egy ilyen bicajt?
Tomi - "Az alkohol nem megoldas, de a tej sem az!" - (altalam) ismeretlen szerzo / Minden, amit leirtam, csak a szubjektiv velemenyem, a valosaggal valo barmi nemu egyezes csak a veletlen muve!

tzimash
(senior tag)
Új vagyok még endomondóéknál na 
Javítva?
(#22942) szentkuti11 válasza tvamos (#22940) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 19:17:36
Köszönöm. Az anyagi részét megírtam privátban.
igen, így kell 
good hunting, stalker....
Akinek van GPS képes telefonja, vagy tud trackelni az jöjjön Endomondo-ra!
Jó kis közösségi része van neki, olyasmi mint a facebook. 
(#22922) Csabi94:
~ 9600Ft tessék
jó occó 
* * *
Hát kevesebb szél ide vagy oda, akkor is gyilkos ez a erős nap, hiába 30-as faktor, oké, tényleg nem égek le, de olyan érzés mint ha a nap nem feltöltene energiával, hanem ellenkezője. Leszív és kb út felénél mint ha nem lenne erőm. 
Elég durva ez.
Mennyi idő kell a szervezet szoktatásához a temérdek ásványi sók kiizzadása után tudjon a szervezet rendesen működni só nélkül??
A fene gondolta volna, a végén lehet kiderül a téli edzések lesznek a biciklisek Kánaánja Magyarországon. 
Adatok:
121,17 km
04:55:24 h
Meters uphill: 641 m
Max hőm.: 39 °C , avg.: 33,5 °C
Szintre érdemes 1-2 pillantást vetni (bookmarkozom, hogy többet soha ne menjek erre, csak ha erős lettem
)
Eredetileg nem ennyi lett volna, többet terveztem, de ezek a g*ci apró mászások + a nap erőssége nagyon szétcseszett.
TRACK
Engem ezek az elszórt mászások kicseszettül lemerítenek, ha lenne 1 dobogókő oké, de sok kicsi hegyes ááááh, nagyon rossz.
[ Szerkesztve ]

tzimash
(senior tag)
Szép táv + szint! 
Lehet engem is a nagy meleg nyírt ki nem is annyira az a 20-25-ös szembe szél.
- Privát
- 2012-04-30 20:10:29

Doki-HUN1978
(senior tag)
Ugye általában két lánc szokott elkoptatni egy hajtást?!
Na most, amennyiben poros környezetben van használva a bringa, nyilván jobban kopnak a fogak, mint amennyire a lánc nyúlik?!
Van értelme hamarabb cserélni a láncot hamarabb, mint hogy elérné a max. nyúlást, hogy ezzel megnöveljem a hajtás élettartamát?
Köszi.
"A szórakozottság a zsenik erénye"
(#22947) salieri. válasza Doki-HUN1978 (#22946) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 20:17:01

salieri.
(HARDVERAPRÓD)
Nekem kb 5 lánc koptat el egy hajtást
*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*
- Privát
- 2012-04-30 20:35:28

belaazallat
(őstag)
Üdv!
Ma megjött végre az új mezem. Elmentem tesztelni. 50km-t akartam menni, de menet közben úgy gondoltam, rövidítek. Szerencsémre. Bementem volna inni a szokott kúthoz Bárdudvarnoknál, elzárva találtam. Utsó 10 km víz nélkül. oké, nem gond, majd nem hajtom túl magam, erre 500 méter után fémes pattanás. Beugrott egy 8-as a hátsóba. Holnap elseje, sehol egy szerviz. Várhatok szerdáig. 
Óra szerint 39,7 km, 24,3-as átlag.
SzerK:
Esetleg valaki tudna kezdeni valamit az alábbi bringával? Párom 5 éve nem használja, elvileg minden működik rajta. Kidobni sajnálom.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
(#22949) venember83 válasza salieri. (#22947) üzenetére
- Privát
- 2012-04-30 20:36:10
De országúti esetében, nem? Ez azért nagyon nem mindegy.
Imádom az ilyesfajta hirdetés leírásokat
[link]
Aki talált 1 nyelvtanilag helyes mondatot írjon, mert én nem 
szerk.: Az utolsó mondatom hülyeség, mert az egész egy mondatból áll 
[ Szerkesztve ]
Eladó Audio Technica ATH-M50S: http://t7.hu/0ewi