Aktív témák

  • Manitou

    addikt

    válasz venember83 #11069 üzenetére

    :R Az tuti. Az első ~7 km egy része aszfalton ment felefle, aztán sípálya volt a vége, ott egy két helyen toltam, de próbáltam menni, egyszer majdnem borultam , mert megállt előttem egy ember mászás közben. Azért elég volt felmenni a kékesre. :) Itt csak víz volt a frissítőnél, ebből ittam és utántöltöttem a kulacsomat is.
    A bükknél szintén mászással indult a pálya. Ebben nem volt különbség. Ezután jött egy hosszabb lefele, itt nagy tempót mentem, részidőben ha mérték volna biztos elég jó lett. ( kiváncsi lennék rá) Sok olyan rész volt ami ha nme tekersz nem haladsz, ha tekeresz haladsz, de fáradsz is. A pálya nagyrészt köves volt egy két helyen gyökeres. Én ezeken általában átzúztam nagy tempóval, jobb túllenni rajta :DDD Egy két helyen volt nyomvályús út is lefele, ott nem tudtam előzni, ott kicsit feltartottak, meg egy két helyen, ahol egynyomsávos volt az út, pl a 2. frissítő vagy 3. előtt már nem tudom, ott elég sűrűn voltak a frissítők. , szóval ott valaki nagyon megfogta a sort. Persze ez max ilyen fél 1 perces időhátrányt jelentett csak, de sok kicsi sokra megy :)

    Néha azt hittem mindjárt széthullik a bicaj alattam a köves részeken, ahol engedtem neki. Ha nem tekertem, nagyon csörömpölt a lánc.
    A mászosok is kövesek voltak sok helyen, de viszonylag tekerhetőek.
    Elég késön értünk oda verseny helyszínére, éppen találtunk csak parkolót. Mintha kevesebb lett volna a hely , mit a bükkön, de éppen elfért mindenki.
    frisítő pont több helyen volt , mint a bükknél, ott 3 volt, itt meg 5 helyen, igaz az elején elég sűrűn volt, azt lehetett volna tálán jobban széthúzni. volt izotóniás ital a többi frisssítőn, igaz én 3 frissítőnél álltam meg 7. 20. ( vagy 3.-, már nem tudom) és 38 körül. Az első kettőn pár percet töltöttem csak 3-4 percet max Az utolsó előttinél már jóval többet a belsőcsere miatt. Ráadásul odatűzött a nap, nem volt árnyék.
    A vége fele bukott előttem egy ember egy meredekebb köves részen, félig neki is ment valami bazi fának. A rendezők ott voltak tőle kb 80 m-re azok mentek a segítségére, de úgy láttam , hogy felkelt. Aztán azon a hírhedt hídon meg át se mentem :O pedig vártam már, mellette tereltek el, lehet azért mert elég nagy lendülettel jöttem.
    A pálya végén az a lépcsős emelkedő nem esett valami jól :DDD Jobban tetszett volna, ha nem mászással ér véget a befutó.
    Egyelőre ennyi.

    Tamoo Nem tudom, csak jobban ment, szeretem a techinkásabb pályákat :)
    Nekem nagyon durva rész nem is volt benne, de azért figyelni kellett rendesen a kövekre+ az útvonal választásra. Lefele élvezetes volt, bár azért a végére nekem is kicsit elzsibbadt a kezem. Esni nem estem egyszer se szerencsére. Sokan estek úgy tudom, mentőt is többször hallottam szirénázni. gumiszerelő embereket is láttam, illetve volt egy ember aki a hajtókarját hagyta el.

    Racger: Egy Continental Mountain King 2.2 volt fennt hátul, de tegnap este rámjött, hogy lecserélem egy másikra Continental Exproler PROtection 2.1-re Mellesleg elöl is azt használtam, így legalább egyforma gumik voltak rajta. Azért éreztem, hogy a mountain king sokkal ballonosabb volt , ez olyan virsli gumi feeling volt, de ebben legalább volt oldalfal védelem és a mintája is majdnem 100%-os volt. A mountain king szerintem szétszakadt volna, de hogy nem egy defektete kaptam volna vele az tuti, túl vékony oldalfala volt.

    Láttam valakit aki meg vagy egy 1,4-1,5 -ös körüli teljesen slick gumival ment a pályán :Y Nooormális? :DDD

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák