Aktív témák

  • Manitou

    addikt

    válasz venember83 #10912 üzenetére

    Igen , én is csodálkoztam, hogy nekem a mountain kinggel még defektem sem volt a versenyen, pedig ez sokkal papírabb oldalfalu gumi, mint az a speci külső.
    Speed Kinghez nekem is volt szerencsém, nekem annyira nem jött be, és nagyon hamar elkopott, illetve kiszakadt az oldalfala is :(
    Sokan szerintem ott hibáznak, hogy nagyon alacsony nyomást használnak. Haverom mesélte, hogy volt egy emberke akinek az egyik maratonon segített a pihenőnél a belső cserélésnél. Aztán fújta fel és kérdezte, hogy szrinte elég? 2 bárt mutatott a mérő :W Pedig elég komoly bringával ment az illető.És már a 2. defektje volt, gondolom az elsőnél is kb 2 bart tolt csak bele. Nem csoda, hogy kidurrant. Minimum 3-at illik bele tolni, de inkább 3,5 a jó szerintem. Másik eset: enté mesélte, hogy az egyik versenyen egy fickó addig pumpálta a kereket műhelypumpával, amíg fel nem robbant ( de marha nagyot szólt :DDD ) aztán meg ott röhögött rajta, és asszem 2x eljátszotta egymás után.....Nooooormális? :))

    Komolyra fordítva a szót. Mátra maratonra melyik külső a legjobb? Én már nem követem mostanában a gummafejlődést. Tudom a schwalbe-ból van egy pár menő típus, racing ralph, noby nic, stb.. ezek mennyire jók köves pályán?

Aktív témák