Egy eredetileg Szeptember 3-ra időzített (ám előbb kiszivárgott), újságíróknak, nagyobb híroldalaknak készített képregény-prezentációból kiderült, hogy mi is a Google őszi nagy dobása: Napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő cége egy Windows alapú, nyílt forráskódú, több forradalmi újdonságot tartalmazó böngésző programon dolgozik, melynek neve Chrome.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
OS, alkalmazások
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » OS, alkalmazások » Google Chrome topic (olvasd el az #1 hozzászólást!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
Na, megállapodtam a Googl Chrome 10.0.648.119 mellett. 
Ez jó lesz egy ideig.
A balesetem óta már egyetértek ezzel: Kétféle biciklis van: aki már esett, és aki esni fog. // Alapszabály: telefonról nem szabad német zenét hallgatni.

w333
(őstag)

Samsung Galaxy SIII LTE
Na akkor ezt a rundlll.32-t az about:flags menüben kapcsoljam ki?
Még nem igazán leltem meg. 
Szerk.:Ja, így már más. Kész is.
[ Szerkesztve ]
A balesetem óta már egyetértek ezzel: Kétféle biciklis van: aki már esett, és aki esni fog. // Alapszabály: telefonról nem szabad német zenét hallgatni.

w333
(őstag)
about:plugins
Samsung Galaxy SIII LTE
Hát csak hiába szedem le az Adobe.com-ról, mégsem indulnak el a videók.
Lehet, hogy 64 bites kéne neki? 
Szerk.: Igen. 
[ Szerkesztve ]

w333
(őstag)
64bit-es a rendszered ???
A legegyszerübb megoldás :
1: about:plugins kikapcsolod a a flash-t
2: youtube elinditsz ott feljön egy adobe oldal ,ott katt letöltés 
3: telepited az Adobe flash-t
4: youtube videot megnézed hogy müködik
5 ha nem müködik akkor about:plugins és ott bekapcsolod a macromedia flash player igy a chrome beépitett flash kikapcsolva marad 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy SIII LTE
Evvel a kis programmal lehet.
Windows 8 x64-----Windows Defender ||| Windows 7 x86-----Avast 8 free

emre33
(PH! addikt)
Google Chrome -ból 64bites verzió még nincs?
Diablo3: emre#2266 eu.battle.net/d3/en/profile/emre-2266/hero/576037
Oké, akkor így fogom. 
emre33: Fogalmam nincs.
Nekem speciel 64 bites W7 van, és gond nélkül felraktam úgy a Chrome-ot, mint a Chromium-ot, vagy a Canary-t...
[ Szerkesztve ]

Watercolour
(kvázi-tag)
Windowsra nincs.
Dropbox (2,5 GB + 0,5GB/invite) - http://db.tt/uG9NmGKw | Copy (20GB + 5GB/invite) - https://copy.com?r=zZt0lc

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)
olyan konfigot, ami az adatlapomon látszik.
(azé' van, hogy ki legyen tőőőtve
)
ja, SSD nekem sem lenne rossz, asszem azzal kicsit lehetne javítani a bootidőn... 
lemezkarbantartó helyett akkor már hasznosabb a CCleaner a szutykok eltakarítására... 
"De gyanítom, hogy egy év múlva sem lesz számottevően lassabb."
kis optimista Pista.
lesz ez még így se 
Sk8erPeter
Elég jó konfig. Persze csak az enyém után.

Hát egy SSD a mostani 75 mp-es boot-időmet kb. 30-ra csökkentené.
Csak ugye drága.
CCleaner már volt fent egyszer...néha felrakom, letakarítom a dolgokat, aztán törlöm.
Ne foglalja nekem a helyet. 
[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)
"Ne foglalja nekem a helyet.
"
Igen, ez tényleg reális alapokon nyugvó probléma, a CCleanernek a maga 5,88 MB-jával.
Ezt kicsit túlparázod, többet ér, mint a beépített Lemezkarbantartó, mert ez legalább az összes böngészőnek és többi szutyokgyűjtőnek megtalálja a sz@rát, nem kell külön egyenként törölgetni.
Sk8erPeter
De például a Chrome gyorsítótára (cache) is szutyok?
De hát az nem azért van, hogy gyorsítsa az oldalak betöltődését meg ilyenek?
Jó, ma felrakom a CCleaner-t és az AWC-t is. 
Van közte egy-két okosság. 
ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE
A Mozilla fanok beokoskodtak. 
Én mint átlagfelhasználó egyiket sem vettem észre, és nem is érdekel. 

Koczka
(tag)
hogyan lehet beállítani hogy a legutóbb bezárt ablakokat nyissa meg következő indításkor?
Beállítások > Alapok > Az utoljára megnyitott oldalak újbóli megnyitása
Szinte rögtön felül van...
ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE
Nem ismertek valami olyan témát a Chrome-hoz, ami a FF 3 kinézetét adná?
Eddig egy olyat sem leltem, ami működött volna.
Csak a Mozilla kinézete kellene.
Maga a böngésző engem hidegen hagy.
Az nem fog menni.
Menne az, mert pl. itt is van egy téma, de ha a letöltésre kattintok, akkor semmi nem jön be. 
Akkor jó lesz így is. A Chrome legyen Chrome. 
Azon kívül, hogy pár színt megvariálnak, nem sokat lehet tenni a chrome külsejével, de jól is van ez így szerintem.

F34R
(PH! addikt)
Nem fog soha ez érvényesülni! ugyanis csak personak "bőrök" vannak Chromra deviantarton ha szerencséd van max mac os style gombokat tudsz berkani de annyi slussz kifujt , globálsian nem nahyon lehet módosítani lásd: Internet Explorer
Megmondom őszintén:
Nekem egyetlen egy dolog kéne a FF3-ból: A nagy kék (esetenként zöld) vissza gomb. Semmi más.
Lehet, hogy ezt egy Chrome-téma szerkesztővel meg tudnám csinálni. 
A méret pont az, amin nem variálhatsz. 

w333
(őstag)
Akkor ez itt mi ? [Kép]
Samsung Galaxy SIII LTE
Van egy maximális méret, amivel operálhatsz. Ha ügyes vagy, úgy játszol vele, hogy az eredmény olyan lesz, mint amit linkeltél.
Pont erre gondoltam!!
ntomka: Akkor a gombot meg tudom "kókányolni" úgy, hogy a Firefox-ére hasonlítson?
[ Szerkesztve ]
Egymáshoz viszonyítva meg lehet őket úgy csinálni, hogy azt a hatást keltse, persze. De a maximális méreten nem mehetsz túl. Vagyis de, de a böngésző össze fogja nyomni akkor is.

w333
(őstag)
Van chrome téma-m rar-ba van csomagolva és default.dll ami benne van na ezzel mit kel csinálni ? 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy SIII LTE
Hát nem tudom.
Nekem a legjobb egy Chrome-alapokkal rendelkező, de a FF3 kinézetű böngésző lenne.
De ez csak egy álom. 
w333:
Én is ilyet szedtem le, amit mondtál.
Pont egy FF3 téma volt Chrome-ra, de beletört a bicskám. 

F34R
(PH! addikt)
(#3929) w333
ne is reménykedj az csak addig volt amíg egybefüggő volt a gombsor azthiszem az 5-s verzióig azóta nem működnek az ilyen mókolások
(#3934) Tibii91
Az Applaction data -ban lévő valamelyik mappába kellett volna lecserélni ezt az Aerotheme.dll-t átnevezne az eredeti chrome.dll ás felűlírni , de most már kizárt hogy működne a fentebb leírtak miatt
(#3936) Tibii91
hát nem nagyon valószínű 
[ Szerkesztve ]
Akkor az én 11-es bétámon nem lesz FF gombsor? 
Egyébként megoldottam: FF3-at (is) használok. 

w333
(őstag)
chrome 11 beta még nincs ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy SIII LTE
Igazad van, 10.0.648.119 beta. 
(A canary build járt a fejemben, az a 11-es.
De nem rakom fel, mert tényleg nem egyszerűen stabil- persze idővel majd lesz)
[ Szerkesztve ]

riki
(senior tag)
Miért nincs ? Én már egy hete használom.11.0.672.2 beta ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy nagyon durva,az a skin. Esetleg honnan lehetne elérni ? 
[ Szerkesztve ]
Ezt meg hogy?
Csak akkor hiszem el, ha ScreenShot-tal berakod ide.

riki
(senior tag)
Ime:![]()
[ Szerkesztve ]

Kelvin
(őstag)
Az egy dolog, hogy a nevében ott a béta de elvileg nem lehet az.
Legalábbis én a hivatalos blognak hiszek.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

riki
(senior tag)
A hivatalos Chrome beta side oldalról van. Nálam két gépen gond nélkül fut, full 3D gyorsítással./about:flags/
http://hardverapro.hu/apro/165_70_r14_4db_continental_nyari_4db_sportiva_teli/friss.html 2500Ft/db! augusztusban

eroli23
(újonc)
Lenne egy kis gondom a Google Chrome frissitésével véletletül kitöröltem az Update mappát a következö helyröl: Appdata>Local>Google és itt az update mappa, hogyan tudnám visszahozni? Anélkül nem tudom frissiteni a Chromo-mat. Már ujra raktam nem tom hányszor a Chromot de nem akar visszajönni az a mappa. Esetleg ha valaki tudna segiteni megköszönném.
Pontosabban ezt a hibát irja ki amikor a Chrome névjegyére megyek rá: A szerver frissitése nem érhető el (hiba: 3) 
Az volt az egyik hiba a másik az hogy Youtubon amikor nézek egy videot akkor nem mutatja a videot fekete kép van és amikor oda ráviszem az egeremet ahol a videokép van akkor ott marad az egér mutato befagyva ja és allul ahol a perceket mutatja végighuzom ott is az egeret és a percek is ott maradnak befagyva. Az about:plugins-ba már néztem hogy mit tehetek hát mindent megprobáltam raktam flash playert is az Adobe honlapjárol, kikapcsoltam a Chrome alap flash playerét de semmi.
Ez a kettö kritikus hiba ami bánt engem. Ha valaki tudna segiteni nagyon hálás lennék.
Asus K53TA-SX149V WIN8 PRO 64Bit || iPhone 4 16GB Black
Hát ezt meg a hogy francba??
Azt hittem a 11-es az a Canary Build!
Egy letöltési linket esetleg?!

malwy: Köszi, de már kibékültem magammal.
Most már jó a Chrome kinézete, és emellett Fox-ot is használok, hogy nézegessem a gombjait.
[ Szerkesztve ]
Más:
Chrome-nál ki tudom kapcsolni az állapotsort?
A chrome-nak nincs állapotsora, így ki se tudod kapcsolni. Ondemand status bubble van, de azt meg nem lehet kikapcsolni.
Nyergeld meg a nagyot
Akkor a FF-ével kevertem.
Erre gondoltam egyébként- a bal alsó sarokban jelenik meg minden műveletnél.![]()
Szerk.: Na végre nekem is frissült a Chrome. ![;]](/dl/s/v1.gif)
![]()
Egyébként nem tudjátok, hogy melyik dev a legújabb?
[ Szerkesztve ]