Egy eredetileg Szeptember 3-ra időzített (ám előbb kiszivárgott), újságíróknak, nagyobb híroldalaknak készített képregény-prezentációból kiderült, hogy mi is a Google őszi nagy dobása: Napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő cége egy Windows alapú, nyílt forráskódú, több forradalmi újdonságot tartalmazó böngésző programon dolgozik, melynek neve Chrome.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » OS, alkalmazások » Google Chrome topic (olvasd el az #1 hozzászólást!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
Ennyi...
Véleményem szubjektív...

T_Stark
(senior tag)
Most éppen azt használok, csak az a baj hogy alapból a Chrome szimpatikusabb lenne
ha megoldanák végre ezt a pár dolgot.
Nem tárgyalok olyanokkal, akik egy mondatot sem tudnak értelmesen megfogalmazni, és helyesen leírni.
Linux, ott van finom görgetés.

Véleményem szubjektív...

laszlohu
(őstag)
Vagy használdd a smooth scroll kieget :
https://chrome.google.com/webstore/detail/cccpiddacjljmfbbgeimpelpndgpoknn?hl=hu
Frissült is a 14-es, valszeg bekapcsolásra került a 2D Canvas, mert kikerült Flags-ből.
Tévedtem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

HZoli87
(PH! kedvence)
Csak a Flash Player frissült.
Diablo III - HZoli87 #2966
Lehet a Chrome-ra az URL-sáv alá egy Google-gyorskeresőt eszkábálni? Nem kellene folyamatosan könyvjelzőre kattintanom.
A címsor az egyben a kereső is.
ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE
Nahát! Ezt nem tudtam.
Az instanst keresés is a címsorból megy.
Véleményem szubjektív...
Üdv!
Hol tudom azt beállítani Chrome-ba, hogy engedélyezze a vágólapot? IE és FF-be van külön opció, de itt nincs. Gondolom plug-in kell hozzá.
Samsung Galaxy S III
Engedélyezze? Gondolom inkább le akarod tiltani. Vagy nem értem.
ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE

myke01
(fanatikus tag)
Itt csemegézz ...
I think winning the Chromium core ...
Ha megnyitok egy linket, amihez szerepel egy vágólapi kulcsszó, azt továbbküldje.
IE-ben van egy olyan opció, hogy "Programok hozzáférésének engedélyezése a vágólaphoz".
Ilyen opciót keresek Chrome-hoz is.
Samsung Galaxy S III
Nézegettem ezeket délután, a web clipboardot próbáltam, de nem működött.
Samsung Galaxy S III

Egorov
(fanatikus tag)
Sziasztok!
A könyvjelzőket ki lehet tenni valahogy bal oldalra, mint a többi böngészőben?
_________________________....Ͼʘ.ʘϿ...._____________________________________

EmberXY
(senior tag)
Sziasztok!
Most próbálom ki először a Chrome-ot, eddig nagyon tetszik.
Azzal kapcsolatban lenne egy kérdésem, hogy user scriptet telepítés után hogyan lehet szerkeszteni? Azt megtaláltam, hogy hol lehet kikapcsolni vagy eltávolítani, de szerkesztési lehetőséget nem találtam.
Ha van ilyen, azt hol tudom elérni?
Köszönöm előre is a segítséget.
"Nowhere to run, nowhere to hide, you've got to kill to stay alive. Show them no fear, show them no pain."

EmberXY
(senior tag)
Időközben megtaláltam a megoldást, ha valakinek esetleg szüksége lenne rá: [link]
"Nowhere to run, nowhere to hide, you've got to kill to stay alive. Show them no fear, show them no pain."

Gasszi
(újonc)
Üdv!
Van egy WP blogom egy magyar tárhelyen (okhost.eu), ahol a javascript egyszerűen nem működik az admin részben. Ezáltal teljesen kivonja magát a forgalomból, nem szerkeszthető az oldal.
A JavaScript konzolt megnéztem, amiben a következőt írja:
Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
Firefoxban nincs ilyen gond, de mondjuk IE-ben is ugyanezt tapasztaltam.
Valakinek valami ötlete erre? Eléggé megforgattam már a Google keresőt, sajnos nem jutottam előrébb a témában. Várnám a mihamarabbi válaszokat! Előre is köszönöm!

birno
(őstag)
Sziasztok,
Tudom valahogy blokkolni az osszes kozossegi widgetet, gombot stb?
Megorulok, hogy arra kell varni, hogy ezek a sz@rok betoltodjenek egy csomo oldalon, az altalam hasznalt adblockos szurok meg alapbol nem fogjak meg.
"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"

EmberXY
(senior tag)
Ha Adblock Plus-t használsz, itt van egy leírás arról, hogyan lehet szűrőket létrehozni különböző elemekhez. Az oldal forrásában megnézed, hogy mit akarsz tiltani, ha esetleg jobb klikkre nem ajánlja fel a tiltást, akkor egy szűrőt hozol létre...
Ezelőtt én is csak linkeket tiltottam, de előfordult, hogy egy div elemet kellett letiltani, a leírás alapján meg tudtam oldani.
Sztem ez valami optimalizálási gond lesz.. Használj olyan böngészőt amiben működik... 
Véleményem szubjektív...

Gasszi
(újonc)
Tehát akkor semmi konkrét megoldás nincs erre?
Ezek szerint, akkor Firefoxot kellene feltennem.. amióta beújult eléggé tré lett az a böngésző
Hát, ha az oldal, és a szerkesztő pl. FF-re van optimalizálva, akkor szinte semmi nem oldja meg szerintem tökéletesen... Én Drupal-ban csinálgattam oldalt, igaz régebbiben, 6.22-vel, Chrome alatt működik csak rendesen, FF-fel, IE9-el nem jó. Igaz IE-ben nem próbáltam kompatibilis nézetet...
Megpróbálhatsz előzmény, és süti törlést, hátha segít, próbát megér..
Nemsokára jön a hetes, lehet jobb lesz. 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

myke01
(fanatikus tag)
Én ezekre nem alapozok. 
Véleményem szubjektív...

myke01
(fanatikus tag)
Lehet ,hogy csak szemfényvesztés az egész
....
Mint az összes ponthajkurász program...
Aki ezek alapján dönt, az meg is érdemli. 
Véleményem szubjektív...

EmberXY
(senior tag)
A főoldalon ezt hogyan kell értelmezni? 

[ Szerkesztve ]
Gondolom verziófüggő...
Véleményem szubjektív...

EmberXY
(senior tag)
De melyik melyik? 
Így elég nyers...
[ Szerkesztve ]
Találd ki! 
Véleményem szubjektív...

EmberXY
(senior tag)
Majd találgatok.. 
Annyi biztos, hogy a Chrome a legnépszerűbb (legalábbis az egyik, remélem, hogy én azt használom éppen) ![;]](/dl/s/v1.gif)

GaborGh
(őstag)
3D gyorsítás mindegyikben engedélyezve?
Véleményem szubjektív...

GaborGh
(őstag)
Jó kérdés 
Ha elárulod, hogy kell, akkor gyorsan lecsekkolom! 
Mondjuk egy elég gyenge, GeForce 6100 van benne!
[ Szerkesztve ]
Humorban nem ismerek tréfát
Chrome-ban about:flags
IE8-ban mondjuk nincs, ez most jutott eszembe. 
FF-ben pedig a legutolsó menü a beállításokban.. Bár xp alatt lehet egyikben sem megy, ezt nem tudom pontosan.. 
Véleményem szubjektív...

GaborGh
(őstag)
Chrome-ban ezekre gondoltál?
GPU általi feldolgozás minden oldalon
A GPU által gyorsított feldolgozás használata minden oldalon, nem csak azokon, amelyek GPU-gyorsított rétegeket tartalmaznak.
Engedélyezés (nincs engedélyezve)
GPU Accelerated Canvas 2D
Enables higher performance of canvas tags with a 2D context by rendering using Graphics Processor Unit (GPU) hardware.
Engedélyezés (nincs engedélyezve)
Firefoxban, ha erre gondolsz...
[ Szerkesztve ]

Próbáld ki, h engedélyezd chrome alatt, és vajon mi történik, lehet rosszabb lesz a gyenge vga miatt, de próbát megér, ha már méregetsz. 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

GaborGh
(őstag)
Az összpontszámom romlott, már csak 3928 pont! 
Úgyhogy inkább visszaállítom alapértelmezettre!
Dobhatnál fel Te is egy mérést, a Te géped jóval erősebb, kíváncsi lennék a különbségekre.
[ Szerkesztve ]
Nem szeretek méregetni..
De oké..
IE-ből Nekem 9 van.
Véleményem szubjektív...

GaborGh
(őstag)
No problem, Win7 alatt egyértelmű!
Na akkor HAJRÁÁÁ!
U.i: Még Operára kíváncsi lennék, mert nagyon favorizálják, de még csak mobilon használtam.
Lehet, hogy feldobok egyet... 
[ Szerkesztve ]

GaborGh
(őstag)
Szép eredmények, főleg az enyémhez képest, de látszik a Chrome sebességben szépen otthagyja mindkettőt! 
Köszi a teszteket! 
U.i: Érdekes nálam az IE8 nagyon szarul szerepelt, pedig minden böngészőt, alapbeállításokkal használok.
[ Szerkesztve ]
Nincsmit. 
Mondjuk magákat a grafikonokat nem nagyon értem... Van ahol nagyobb a szám, de kisebb a csík.. 
Véleményem szubjektív...

myke01
(fanatikus tag)
A Chrome nem biztos ,hogy "chrome-ot" takar , csak annak jelzi ki a "browser-tesztprogi". Az lehet Comodo Dragon vagy ChromePlus . Az SRWare Iron-t a nevén írja ki
.
(Pl.: nálam a Comodo Dragon-t is "chrome-ként" tünteti fel a PeaceKeeper ; nincs is ezzel probléma ,mivel a chrome alapjaira épül . A Firefoxnál vszínű meg más verziószámú az egyik , hogy melyik, melyik verziót takarja , csak Isten tudja
....

EmberXY
(senior tag)
De annak meg mi értelme? 

Rico33
(tag)
Hello
Lehet hogy már megoldottad, de itt az én megoldásom:
Az AddBlock Plus-ban hozzáadtam ezt a szürőt:
https://adversity.googlecode.com/hg/Antisocial.txt
Ebben a bővitményben pedig engedélyeztem a bug blokking-ot és kijelöltem a nekem nem kellő elemeket (face, twitter..).
Legalul save és azóta nincsenek likebuttonok.

Grande Ale
(senior tag)
Újraraktam a gépet, így a Chromot is. A verziószám után megjelent egy m betű. Mit jelenthet?
14.0.835.186 m
Galaxy Nexus 4.2.2

EmberXY
(senior tag)
Nyilván a verziószámhoz tartozik, az enyémben is benne van, szerintem nincs különösebb jelentősége..
[ Szerkesztve ]