Egy eredetileg Szeptember 3-ra időzített (ám előbb kiszivárgott), újságíróknak, nagyobb híroldalaknak készített képregény-prezentációból kiderült, hogy mi is a Google őszi nagy dobása: Napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő cége egy Windows alapú, nyílt forráskódú, több forradalmi újdonságot tartalmazó böngésző programon dolgozik, melynek neve Chrome.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
OS, alkalmazások
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » OS, alkalmazások » Google Chrome topic (olvasd el az #1 hozzászólást!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
Lényegében az volt a bug, hogy úgymond beragadtak a fülek. Tehát az volt, hogy meg volt nyitva 2 lap, közben lent mutatott 4-5-öt, és a maradék 3-ra azt írta, hogy új lap kis "töltő karikával", és kész... Kicsit zavaró. Előző verziókkal nem volt ilyen gond, pedig már használom régóta az Aero Peek-et.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

Sonja
(PH! kedvence)
Igen? Csinálhatja valamelyik kiegészítő is?
Na, ezt nem tudtam!
Van pár, amit használok, de annyira végülis nem zavar, ha nem 100-as. 
WayteQ xTAB-70dci (Android 4.2.2), Kindle Touch (FW 5.3.2.1)

Rototti
(senior tag)
Ha nincs sok végigpróbálgathatod, mert elég csak kikapcsolni őket. (én is csak azért szabadultam meg tőle, mert egyébként sem nyerte el a tetszésemet az a kieg
)
Kimi - The King of Spa

Sonja
(PH! kedvence)
15 db-ot használok. Annyira nem zavar, hogy végig próbálgassam. 

Rototti
(senior tag)
Ez az instant további testreszabásához való. Így három különböző módon tudod alkalmazni az instantot. Íme a 3 opció:
Verbatim: This will load results in your browser window as you type them.
Predictive: This will load results in your Omnibox and load then in your browser.
Predictive no auto-complete: Search suggestions will appear in a drop-down but not in the Omnibox.
Ez januári adat, még amikor a 10-es dev channelben volt, szóval lehet, hogy változtak a típusok, de most legalább nagyjából tudjuk, hogy mire jó. 
[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa
Jaaaaaa, értem.
Nekem jó a default is, ahogy bekapcsoltam beállításokban, csak kíváncsi voltam, hogy ott mit lehet állítani pontosan. Köszönöm. 
Akkor elvileg a beállításban való bekapcsolás az Verbatim mód, ha jól értelmezem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Notin újra raktam. Töröltettem uninstall-kor mindent vele.
Most néztem, ezt a verziót raktam fel. 
Kicsivel gyorsabb lett, viszont az aero peek mindig hibás, sajnos..
Véleményem szubjektív...

Sonja
(PH! kedvence)
Mi benne a hiba? 
Bár, most olyan volt, mikor újra tettem a Chrome-ot, hogy 2 tab, és lent a tálcán mind a 2 tab-ot új lapnak mutatta....
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Érdekes, mert én is használom az AP-t, de nálam nem jött elő 
I.G. : Windows 8 PRO with Media Center 64-bit Norton 360 & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) Norton Antivirus & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime); Vista HP OEM Norton 360
Mondjuk én már azt sem értem, hogy neked hogy van "rajta" Aero Peek.
Én amikor felraktam a Chrome-ot, nem volt.
Tehát ha 15 fület megnyitok, akkor is csak egy ablak jön ki az előnézeti képnél.
Külön kell felrakni azt is?
[ Szerkesztve ]
A balesetem óta már egyetértek ezzel: Kétféle biciklis van: aki már esett, és aki esni fog. // Alapszabály: telefonról nem szabad német zenét hallgatni.
Sziasztok!
Olyan problémával állok szemben, hogy több böngésző használata mellett is, a mobilarena és társ oldalai vagy egyáltalán nem (prohardverre jellemző) vagy szétcsúszva jellennek meg. Ez alatt azt értem, hogy mindjuk most is itt a fórumban, az oldal közepe ahol a hozzászólások vannak üres, a széleken minden rendben, ott vannak a további cikkek, stb... ahhoz hogy lássam a hozzászólást teljesen le kell húznom az oldal eredeti aljára és jobbra húzni a gordítősávot, csak akkor látni a hozzászólásokat.
Jelenleg bécsben használok tmobilos usb sticket, gondoltam megemlítem, hátha van hozzá köze.
Ezt csinálja chrome, safari, firefox alatt is... mind az elérhető legfrissebb verziószámú.
Köszönök minden tanácsot.
"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"
Nem , be kell kapcsolni .
A 7-es óta nem változott a módja 
http://logout.hu/cikk/google_chrome_7/elso_inditas_es_gyors_ismerkedes_az_uj_funkciokkal.html
I.G. : Windows 8 PRO with Media Center 64-bit Norton 360 & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) Norton Antivirus & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime); Vista HP OEM Norton 360

San398
(fanatikus tag)
Érdemben nem sokat tudok segíteni de én is jártam így a Firefoxal és nem tudtam rájönni a hiba okára. Annyit tudtam tenni, hogy az FF alá feltettem a "noscript" kiegészítést és ezzel áthidaltam a hibát.
----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====---- PÜ-re illik válaszolni!!

Sonja
(PH! kedvence)
Áhhhá, akkor ezért van nálam alapból 2 lap néha, mikor elindítom a Chrome-ot!
Köszi, ezt jó tudni.

Szerk.: Ennek a funkciónak van lényegi része ezon kívül? Mert, ha nincs, akkor kikapcsolom. 
[ Szerkesztve ]
Rendben, megpróbálom! 
"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"
Nálam 2-ből 2 gépen ilyen...
(#4167) Sonja: A fő lényege az, hogyha tálcán van a böngésző és több lap van megnyitva, akkor az aktuális, vagyis azt a lapot tudod megnyitni, amelyiket akarod, nem kell még vadászni fent a tabok között.
Ezt kicsit érdekesen sikerült megfogalmazni de remélem érthető. 
(#4163) Tibii91: Egy "kapcsolóval" lehet bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Akkor beállítom én is és kipróbálom.
Tudat alatt megszerettem az IE9-nél. 
A balesetem óta már egyetértek ezzel: Kétféle biciklis van: aki már esett, és aki esni fog. // Alapszabály: telefonról nem szabad német zenét hallgatni.
Nahtessék.
Akkor próbáld ki. Én épp kikapcsoltam, mert elég zavaró ez a hiba. :\
Véleményem szubjektív...
Ümmm.
Most akkor engem zavarjon vagy ne?! 
Először iszonyúan zavart az IE9-nél, aztán úgy-ahogy megszoktam.
Már nem tudom hova tenni...
Mindegy, most kipróbálom, aztán lesz valami.
Hát azt Én nem tudom, hogy Téged zavar-e. 
Engem csak azért zavar, mert bugos, amúgy használnám...
Véleményem szubjektív...
Be van állítva az Aero Peek.
Az elkövetkező 1-8 órában fogom eldönteni, hogy tetszik-e.

Draken
(senior tag)
Sajnos nem sikerült megoldani a problémát, erre tudna vki vmit mondani?
szerk: annyit még hozzátennék h ccleanert is használtam már de semmi 
[ Szerkesztve ]

Sonja
(PH! kedvence)
Igen, ezt kérdezem, hogy ezen kívül van más funkciója? Mert nekem erre nincs is szükségem és akkor kikapcsolom.
Azt hittem, hogy ettől használja a Win 7 2D-s gyorsítási funkcióját (Direct 2D). 

emre33
(PH! addikt)
Google Chrome Canary Build már a 12. verzióba lépett 
Diablo3: emre#2266 eu.battle.net/d3/en/profile/emre-2266/hero/576037
Hozott ez valami újdonságot a 11-eshez képest?
Gyorsabb mint a 10-es stabil?

Pá
(PH! addikt)
Van a chromehoz olyan bővítmény, amivel egyszerűen letölthetek youtube videokat?
És ha több is van, melyik a legjobb?
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE

Pá
(PH! addikt)

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
Ennek lényegében ez a funkciója. Erre való. 
Épp azon gondolkoztam, hogy nem-e vmelyik GPU funkció kavar be, de egyik gépen van használva, másikon nincs, és mindkettőn rossz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

Rototti
(senior tag)
Nálam jól mennek az rtlmost-os vidik. Nem valamelyik kieg zavar be? Próbáld meg inkognitó módban (ott alapesetben nem működnek a kiegek).
MÁS: A "Háttéroldalak (...) megtekintése" opció másnál is megjelent a névjegy és a súgó között?
[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa
Igen meg. 
Vagyis, notin láttam, asztali gépen nincs. 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Kipróbáltam abban is, de ugyanúgy megmaradt a csík. Annyit javult, hogy a lejátszó gombok megjelentek. :\
Más 5let?
Eladó Audio Technica ATH-M50S: http://t7.hu/0ewi
Kiderült, hogy a GPU gyorsítás tett be neki....

San398
(fanatikus tag)
Magyarázza már el nekem valaki, hogy egy mezei weboldalhoz mi a búbánatnak GPU gyorsítás??Ki lehet egyáltalán használni?Van olyan weboldal ahol látható a gyorsítás előnye?
----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====---- PÜ-re illik válaszolni!!
Nem a mezei weboldalhoz kell, hanem a nagyon összetett lapokhoz, illetve a videólejátszás/flash-es alkalmazásoknál szükséges.
Ezért van nekem bekapcsolva. 
hackeeeee:
Aero Peek-et kipróbáltam, használtam, nem tetszett. 
Amikor már 6 fül van nyitva, az ikon vagy fél centivel hosszabb jobbra... 
[ Szerkesztve ]
Egyébként amit még kifelejtettem, hogy igazából ennek csak akkor van értelme, ha valakinek nem annyira izmos a procija, vagy a VGA-ja sokkal erősebb mint a CPU-ja. Nekem volt különbség be vagy kikapcsolva se. Egy 4 magos 3.7 GHz-es proci szerintem böngészéshez elégnek kell lennie
.
Laptopoknál kifejezetten jól jön ez a dolog, vagy régebbi gépeknél.
A GPU viszont jobb 3D-s dolgokban, ami animációs/videós és nem számítási feladat van előtérben.
[ Szerkesztve ]
Nekem 2,4-es Dual Core AMD Turion van, és egy ATI Radeon 512 MB dedikált kártya van /laptop/.
Nem túl gyenge, de nem is egy full-izom konfig. 
Bekapcsoltam a hardveres gyorsítást, talán egy picivel gyorsabb.
Bár lehet, hogy nem fórumozás közben segít ez. 
Ugye a 3,7-es, négymagos proci nem a tied?! 
[ Szerkesztve ]
De, miért ne lenne az enyém?
Katt az adatlapomra.
AMD powaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

off: Ez csak átmeneti proci. Nemsoká jön egy kicsit tuningosabb darab ebből 
Hamarosan írok egy összefoglalót ide, hogy milyen különbségeket érzek jópár év FF-ozós év után Chrome-mal.
Na kíváncsian várom! 
Nekem a FF sosem jött be, mostanában kezdtem el megszeretni.
Mióta megvan a jobbik gépem, már használható sebességű, szóval néha-néha használom azt is.
Kicsit tuningosabb?? 
[ Szerkesztve ]
Nah, about:flags-ben még külön engedélyeztem az azonnali beírást, legalább rájöttem, hogy pontosan mire jó. 
Véleményem szubjektív...
Az nem az instant keresés lenne?
Beírsz egy betűt, és már adja a találatokat.
Elképesztően utálom. 
Az összes böngészőmben kikapcsoltam.
Ha nincs ott bekapcsolva, akkor ha bemásolsz valamit a címsorba, akkor alaphelyzetbe nem keres, entert kell nyomni, ha bekapcsoltam about:flags-ben, onnantól ha a címsorba másolok valamit, azonnal keresi.
Én használom, sokkal hatékonyabb, kényelmesebb, mint külön még google-t, vagy egyéb keresőt megnyitni, és még oda írogatni, hogy mit keresek. 
Véleményem szubjektív...
Tudom.
Nekem alapból az IE9-nél és a FF4-nél is be volt kapcsolva.
De ott egyszerűen ki tudtam kapcsolni, mert ott volt a Google kereső sávja mellett, hogy instant keresés> ki. Kész.
Viszont nem biztos, hogy ugyanarról beszélünk. 
Mert én arról beszélik, amikor a Google keresőbe beírok valamit, és az egyből kiad valami.
Például ha annyit beírok, hogy "yo", már ki is adta, hogy Youtube.
De én szeretem végigírni. Nekem csak ne adja ki. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amit te mondasz, az a címsoros keresés, az más.
Azt eddig nem ismertem. Akkor miről beszélek?

De úgy is lehet egyébként, hogy a címsorba beírsz egy kérdőjelet, utána beírsz bármi mást, nyomsz egy Enter-t, és ugyanúgy a Google adja ki a találatokat.
Szerk.: Most kipróbáltam azt a címsoros dolgot, amit mondtál.
Na az tényleg jobb.
De a Google instant keresése akkor sem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Az instant keresés a címsorban működik...Mármint a Chrome-ban.
Vagyis, ha engedélyezed, akkor ott.. 
De ha a címsorban keresel, akkor is a beállított kereső keres, csak nem kell külön megnyitnod a kereső oldalt, hanem a címsorban lévő keresés úgy működik, mintha külön a keresőben keresel.
Nah ez kicsit komplikált lett, de remélem érthető. 
Véleményem szubjektív...