Új hozzászólás Aktív témák

  • Imics13

    tag

    válasz wnorbee #1199 üzenetére

    Hi,

    Hát igen a V15-ös nem egy mai gyerek. Az MSC. Sofrware Inc terméke van beépítve
    a V15-be.
    Természetesen Simply motion-t el tudod indítani a szerelés környezetből a szalagsoron lévő 6. ikonnal (sárga kocka alatta nyíl). Átvált a mozgászimuláció környezetbe és ott rögtön kérdezi átváltáskor, hogy átvegye-e azokat a kényszereket amiket te készítettél. Én azt ajánlom, hogy ne vegye át mert nagy lesz a kavarodás.
    Te állíts mindent be. Minden olyan alkatrészt, ami nem mozog köss le a földhöz köt kényszerrel. (JEG a családfában a lekötendő alkatrészen és a földhöz köt parancs asszem magyarul). Azokat az alaktrészeket amelyek mozognak hasonló módszerrel a mozgó alkatrészként definiáld. Figyelj arra, hogy például elég csak a villanymotor tengelyét mozgó alkatrészként definiálni a rajta, hozzá képest merev kapcslatban lévő ékszíjtárcsát mint csatolt v. hozzá rögzített alkatrészként definiáld. (JEG a ékszíjtárcsán a családfában majd csatol (attach to [angolul]) a tengelyhez. Ezek után jöhet a felkényszerezés manuálisan.....

    Csak dióhéjban ennyi...

    Nem egyszerű, a helpet néz át ha elakadsz...

    Sok sikert, ha elakadsz ne add fel kérdezz. Csak hallkan megjegyzem nem vmi felhasználóbarát ez a megoldás, de szerencsére van már más alternatíva:
    [link]

    Üdv,

    www.solidedgest.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák