Aktív témák

  • popp

    tag

    Rossz volt látni a mai történéseket. És azzal nem vádolhat senki, hogy nem szimpatizálnék a vörösökkel, ugyanis Schumacher-en nőttem fel, és mindvégig neki szurkoltam. Akkoriban természetes volt számomra, hogy neki kell lennie az elsőnek. Az elmúlt 3 évben viszont már teljesen szubjektíven nézem a futamokat, nincs kedvencem, esetleg csak egy adott versenyen az éppen mutatott teljesítmény alapján szimpatizálok valakivel. Szal most már értem mit élhetett át szerencsétlen Barrichello annak idején. És azt is értem miért mutogattak lefelé a hüvelykujjukkal 2002-ben a szurkolók Ausztriában, illetve az USA-ban, ahol Schumacher visszaadtak Rubensnek az ausztriai elengedést. Ez nem jó a sportnak!
    Ugyanakkor természetesen értem és részben meg is értem miért történt a mai helycsere, nyilván minden a pénzről szól. De ez akkor is elszomorító. „Oké”, legyen csapatutasítás, de ezt nyíltan csinálni? Ezt a verseny előtt kellett volna megbeszélniük a pilótákkal és elmondani mit szeretne a csapat egy ilyen szituációban, nem pedig egy ilyen nyilvánvaló, arrogáns felszólítással intézni verseny közben. Amúgy Alonso jobb pilóta, mint Massa, elég csak az utóbbinak a vizes pályákon nyújtott szerencsétlenkedéseit megnézni, de akkor is nagyon sajnálom, hogy ma nem nyerhetett. Elsősorban azért, mert pont egy éve volt az a horrorisztikus balesete, amiben majdnem oda lett. Nagyon kellett volna neki ez a siker, hogy ezt lezárhassa azzal, hogy újra versenyt nyer. És szerintem ő is ezért volt leginkább ennyire dühös és elkeseredett. Ahelyett, hogy ezzel esélye lett volna kikerülni ebből a válságból, inkább löktek rajta még egyet mentálisan. Abban biztos igaza van Wébernek, hogy sokat számít a versenyzői intelligencia, hogy ki hogy dolgozza fel a csapatutasítást, de szerintem az elmondottak miatt ez most egy különleges helyzet.

    Ui.: Az RTL Klubbos közvetítőkhöz 10 futam után sem jutott el az infó, hogy a 2. helyezésért nem 20 pontot osztanak? :Y Nevetséges. :(

    "A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

Aktív témák