Új hozzászólás Aktív témák

  • Annie

    újonc

    Sziasztok!

    Valaki meg tudná nekem fejteni, hogy mit takar a drága jó Kaon NA1000-nél, hogy "az USB csatoló sebessége alacsony", illetve hogy ez kihathat-e a felvétel minőségére? Konkrétan azért érdekelne, mert nemrég sikerült hazaérnem egy sorozatom végére, amit fel is vettem, és mint kiderült, ahol élő adásnál semmi probléma nem volt, ott pendrive-ról visszajátszva többször szétesett a videó. Korábban azt hittem, hogy a műholdas adás miatt ilyen a felvétel, mert néha élő adásnál is előfordul ilyen szétesés, de felvételnél ez jóval többször és durvábban ütött be. (Fél másodperces lefagyások helyett tíz-húsz másodpercesek voltak.)
    Két Kingston Datatraveler pendrive-ot is használok, egy 2.0-ás 16 gb-st és egy 3.0-ás 32 gb-st, mindkettőnél ugyanezt csinálja a box, és erős a gyanúm, hogy köze lehet ehhez "az USB csatoló sebessége alacsony" jelzéshez.
    Szóval hálaimáimba foglalom annak a nevét, aki megmondja, hogy a pendrive-jaim szarok-e, vagy egész más miatt nem tudok egy normális felvételt sem készíteni.

Új hozzászólás Aktív témák