Új hozzászólás Aktív témák

  • mcfly82

    tag

    válasz bexinho23 #11826 üzenetére

    Szia!

    Én nemrég köttettem be, előtte utánajártam a dolgoknak, plusz már saját tapasztalat is van így :)

    1. A szerelési díj 8000 Ft, amit elengednek, ha aláírsz hűséget (1 vagy 2 év). Az anyagköltség téged terhel, fenn van a digi honlapján (tükör 3400 Ft, stb.)

    2. A HD bérleti díja 500 forint, hűségidővel 300 Ft. Az SD boxnak azt hiszem nincs díja (legalábbis az elsőnek biztosan).

    3. A DIGI nem conax rendszert használ, így olyat semmiképp. Ha nem szeretnél boxot, akkor Smart CAM-ot igényelj, de ahhoz nem csak Mpeg4-et tudó TV kell, sőt nem is az, hanem olyan, amiben van műholdas tuner (DVB-S2) és CI+ modulfogadó. Ez a kettő fontos, enélkül nem fog menni a modul, boxra lesz szükség.

    4. A HD csatornák minősége kiváló, a Digi - hál' Istennek - teljes HD felbontásban (1920x1080), és viszonylag jó bitrátával (tapasztalat szerint 8-9 Mbit/s) sugároz. Tényleg nagyon szép a kép.

    5. A bekötés hivatalosan 15 nap a megrendeléstől számítva, de elég nagy a szórás ez ügyben. Nekem 13 napra kötötték be, bátyámnak majdnem egy hónap volt. Egy hét minimum kell, de általában azért tudják tartani a két hetet. Főleg, hogy egyre kevesebb az új előfizető.

    Javaslom a Digit, egy hónap távlatából én egyáltalán nem bántam meg! A legolcsóbb műholdas szolgáltató, és az eszközök, csatornák minősége is jó. A HD pedig kiváló :K

Új hozzászólás Aktív témák