Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    válasz grabber #11252 üzenetére

    Szerintem sincs vita, óriási különbség biztos, hogy nincs a kettő között. Elméleti síkon maradva a UPC jobb kell, hogy legyen, a gyakorlat meg ugye (majdnem) mindig mást mutat. Szerintem olyan minimális lehet a különbség, hogy csak nagyon nehezen lehetne megmondani, megállapítani.

    Ha egyszer lesz időm, akkor összehozok egy UPC vs DIGI tesztet. Ki kellene választani pár csatornát, ami mind a két szolgáltatónál elérhető. Felvenni 2-3 percet egy időben mind a két szolgáltatónál, a kapott fájlt minden módosítás nélkül megtekinteni. Persze ez is szubjektív dolog a két felvétel megítélése. Mondjuk úgy kellene majd választani a kettő közül, hogy aki nézi, az nem tudja, hogy melyiket nézi:) És erről lehetne egy nagy UPC vs DIGI szavazást készíteni, kíváncsi lennék az eredményre. Illetve ennek birtokában már gyakorlati oldalról megközelítve is tudnánk nyilatkozni (természetesen továbbra is szubjektív véleményt alkotva).

    SZVSZ nem lenne számottevő különbség a kettő között.

    Akinek van esetleg hozzáférése mindkét szolgáltatóhoz, és rögzíteni is tud párhuzamosan, esetleg elkészíthetne pár ilyen felvételt, mert nekem nem tudom, hogy mikor lesz időm erre.

    Érdemes lenne megnézni pl. a Sport1 és Sport1HD esetében a különbséget, és persze várom az ötleteket, hogy melyik csatornákat lenne érdemes megvizsgálni.

    [ Szerkesztve ]

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák