Aktív témák
-
Def26
félisten
Tudtok mondani egy olyan progit ami widgetként kijelzi a cpu órajelét?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Nem tudom warez e, de ha én megcsinálom a 256 -512mb -os dolgot akkor már gen2 -es a telefonom?
-
Def26
félisten
Sziasztok.
Ki mennyire "tuningolja" a procit a telefonban? Én 710Mhz -en használom. Játékoknál észrevehetően gyorsult a teló.
-
Def26
félisten
Ha én frissíteni akarom a T-s telefonom a gyári 2.2 -re akkor jó az elgondolásom?
Telefonom gen1 -es és svéd blue rom van rajta, illetve független is.1. Ez alapján visszarakom a gyári romot és gyári recovery -t.
2. Ezek után letöltöm a T-s oldal leírása szerint a gyári 2.2 romot és felteszem.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
"ZTE HSUSB device sikertelen"
Amikor rádugom a gépre a telefont valamiért nem akar felmenni a nevezett cuccnak a drivere. Letölti automatikusan a netről a win 64 bit, de a telepítésnél megáll is kiírja ezt. Valaki vmi ötlet?
-
Def26
félisten
Még egy gondom van. Raknám vissza a cw recoveryt, de hiába nyomom a fel hangerő + bekapcsol gombot mindig tovább megy. Van valami más mód, hogy recovery -t rakjak a telóra? (megcsináltam a t-s frissítést, most már gen2 -es a telefonom, minden szűz rajta.)
-
Def26
félisten
Most az egyik fájlban vírust találta gépem. Exploit: Unix/Lotoor. Beszarok bmeg.. .
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Prinz Eugen #14534 üzenetére
Nekem is vannak fizetős programok.
-
Def26
félisten
Próbálta valaki a gameloft -os játékokat ZTE blade -en? Ha vásárolni akarok akkor (mivel nincs a telók listájában a zte blade) melyik típusú telefont állítsam be sajátomnak?
-
Def26
félisten
válasz kelzsoca #15356 üzenetére
Akkor most különleges helyet foglaltam el a szívedben?
Én kipróbálom az egyiket mindenképpen, rászánom azt az 5 dollárt. Abban segíts, hogy melyik teló van a legközelebb (hardverileg) a blade -hez.
-
Def26
félisten
Az utóbbi 3-4 napban olyan 10 romot feltettem. Lassan kialakul bennem a dolog, hogy mire is van szükségem.
Kérdésem, hogy amikor egy bizonyos alkalmazásban elmentek valamit azt minként tudom megtartani, ha romot cserélek. Tehát van e olyan mappa ami tartalmazza a dolgaimat és ha romot cserélek tovább tudom azt vinni.
Pl.: Sportypal nevű alkalmazásban van egy elmentett kerékpár utam és ezt szeretném átvinni valahogy az új rendszerbe is. Meg tudom valahogy oldani?Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz baal-amiga #16235 üzenetére
Köszönöm.
-
Def26
félisten
Köszi, mindjárt meg is nézem. Én eddig a sportypal -t ismertem csak.
2.5 hónapja döntöttem el, hogy valamit sportolni kéne és a kerékpár mellet voksoltam. Jövőre már egy komolyabb gépet is veszek. Egyenlőre még csak olyan heti 30km van meg, ez is úgy, hogy hétvégén, de majd' meg döglök ettől is.
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest