Aktív témák
-
umek7
őstag
Egyáltalán nem ajánlott a G2-re alakítás, fennáll a veszély hogy tégla lesz a telefonodból, és a garancia is ugorhat. Ha ennek ellenére is érdekel, akkor használd a keresőt. És nem flegmaságból nem linkelem be.
(#13121) omega88: Érdekes, mivel már első bekapcsoláskor automatikusan mennie kellene a mobilnetnek az android rendszer miatt. Próbálj egy olyat hogy minden beállítást alapértékre teszel, ha ez sem segít akkor passzolom. Nem nagyon vagyok otthon ebben a témában, de még esetleg arra tudok gondolni hogy nem megfelelő tarifa csomagban vagy.
[ Szerkesztve ]
-
latis666
aktív tag
Jaaaj a régi szép idők. Ujra leirhatom hogy az első hszben keresd meg sonique leirását a gép nélküli telepitésről. Zökkenőmentesen megy és nem kér drivert.
Kell
marketről egy terminal emulator
z4root kelzsoca blogjából
recovery.img a recovery zipből
innentől 5 perc haelőször csinálod. -
Glatius
őstag
-
kelzsoca
félisten
Próbálta valaki a gameloft -os játékokat ZTE blade -en?
A warezhuszárok szerintem már az összeset próbálták valamilyen módon, de hogy ezekért valaki pénzt adott volna, én még itt olyat nem olvastam (vagy nem emlékszem rá)
Ezek a játékok nem erre a készülékre készültek, ezért is nincs a kompatibilis listában, így valószínűleg csak felesleges pénzkidobás lenne.
melyik típusú telefont állítsam be sajátomnak?
Szerintem ne kísérletezz vele, nem lesz jó.
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Jó kis lista, hirtelen nem tudom megmondani hogy mi állhat hozzá a legközelebb de majd lesz valami guru aki rávágja úgy is.
Ahogy elnézem a listát több olyan is van ami biztosan megy a Pengén.
Brother in Arms 2,
Hero of Sparta,
Dungeon Hunter,
Asassins Creed,(#15390) kelzsoca: Köszönjük
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
Én erre a titanium backupot használom. Többen írták, hogy nem teljesen oké a működése, de nekem nem volt gondom vele eddig (kopp-kopp-kopp). Volt, hogy 2.1-en mentett app-ot tettem vissza 2.2-re, s ment rendesen. A programok beállításait is menti, így visszaállításkor nem kell újrakonfigolni.
Keress rá, volt szó ilyenekről korábban."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
kelzsoca
félisten
-
TRob1
veterán
Bizony, a Titanium Backup tökéletesen használható. Már vittem át jópár progit adattal együtt. Pl.rls8hun-ról rls9hun-ra, rls9-ről FLB-R10b_hun-ra, ss_RLS4b-re, ss_RLS4b-ről cm7_stable-ra, majd a stableról a mai cm7 nighly-re...
Pedig nem bíztam benne hogy 2.2-ről 2.3-ra át tudom vinni a dolgokat vele, de MINDEN adatom megmaradt, legyen szó akár néhány játék eredményeiről, note bejegyzésekről, geoládás progik és adatairól, netcounterről, ... stb.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
szki
őstag
Én heti átlag 15 órát bicajozok hobbyból, meg mert egészséges, gyors, és olcsó, stb . Kipróbáltam 5-6 alkalmazást a sporthoz, de FeRkE kolléga javaslatára az Endomondo-t is teszteltem, és ez lett a befutó!
Tökéletes megoldás! Regelni kell a honlapjukra, és tud szinkront teloról->netre, meg vissza is talán. Statisztika hegyek (weben workouts menünél), hazai események, stb érthető el a honlapjukon reg után. Fészbukos fiókkal is beléphetsz. De anélkül is lehet haverok sportolásait is akár megtekinteni.
Érdemes kipróbálnod! A free verziója is tud mindent, és a pro nem szükséges.(#16247) Victoryus: kösz a hybrid téma összerakást! Csinos!
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest