Aktív témák
-
kj007
tag
Érdekes jelenség: Swedish_Spring_RLS4b_blue telepítés után minden jó. Utána szükséges programok telepítése (marketből, nem Titanium!), minden jó. Másnap bejövő hívásra nem csöng, nem is rezeg. Beállítások (csengőhang, rezgés) látszólag rendben. Újraindítás is volt, jelenség maradt.
Van valakinek valami tippje (az user errort is beleértve)?Most visszanyomtam mentésből a gyárit, mert szükségem van a telefonra. A furcsán működő állapotról is van backup.
-
Lasy
veterán
-
powers
tag
használ valaki rajtam kívül hívásfogadó appot? pl advanced telephone vagy easy answer button.
amik működtek gond nélkül flb romokkal,az a svéd rls3 blue romon csak látszólag,mert egy újraindítás után már nincs csengőhang,csak némán várná hogy felvegyem,ami okozott kellemetlen perceket.igen ha letörlőm elmúlik
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Ez ám a kemény, lehet hamarosan ZTE Blade-hez is jön ilyen cucc
-
Des1gnR
őstag
Eladó nálam egy T-mobile függő 0 perces Blade. Akit érdekel privizzen
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Reverting
őstag
Zsoca... az uj romodnal sved rls4b-nel az usb hibakereses minden reboot utan ujra bekapcsolodik... szoval ha kiveszem a pipat reboot utan ujra ott van, es a lenyeg ha ki van kapcsolva akkor megy aludni a telo idoben) szoval h tudnam kikapcsolni ? Ne keljen minden alkalomal kapcsolgatnom thx
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
kj007
tag
Kösz! A Swedish_Spring_RLS4b_blue sem tűri el az Easy Answer Button-t, pedig nagyon hozzászoktam. Mi a csudába piszkálhat bele?
Van valakinek eredeti SS RLS4 a telefonján, aki kipróbálná, azon is megszűnik a csengőhang az Easy Answer Buttontól? Ha igen, lehetne értesíteni a fejlesztőjét, ő talán könnyebben rájön a hiba okára, min én. -
Jano_023
őstag
Sziasztok a napokban veszek egy Bladet. A kérdésem, az aksit kell 16óráig tölteni vagy formázni vagy mit csinálni vele vagy normál töltés és kész.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Ochocinco46
aktív tag
hali!
telenornál van 100mb-os csomagban egy ilyen telóm.
van valami adatforgalom számláló program amivel meg tudom nézni, hogy mennyinél tartok az adott hónapban?[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz Jano_023 #6275 üzenetére
Az akku készen van, használatra alkalmasan kapod. Ez a típusú akku élettartamának jót tesz, ha minél jobban fel van töltve, de a töltő és a töltöttség kijelző alkalmazásnak meg kell ismerkednie az akku üzemi viszonyaival, ezért ajánlott 2-3 töltési és merítési ciklust végigcsinálni.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
szezso15
addikt
válasz Ochocinco46 #6276 üzenetére
3G watchdog marketből!
(#6280) kelzsoca: Csak most,csak neki megmondtam a tutit
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
kelzsoca
félisten
-
mira72
őstag
válasz Ochocinco46 #6276 üzenetére
én traffic countert használok. lehet számlazárási napot beállítani neki, és hogy akkor resetelje is az előző ciklust, stb.. egész okos kis progi,
de telenornak van az online felülete is ami meg az ő számolásuk....
de telenornál tök mind1, mivel nincs túlforgalmazási díj...(#6280) kelzsoca : xanax ?
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Bozek
nagyúr
Én a Traffic Monitor Widget-et találtam erre a célra, bár nem mérem, mert nagyrészt Wi-Fi-n vagyok. Másrészt meg ha elérem az 500 MByte-ot, úgyis kikapcsolják.
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
-
mira72
őstag
válasz Jano_023 #6275 üzenetére
csak hogy én is hozzászóljak
használni kell, és jó lesz, semmi xtra dolog, annyi hogy inkább feltöltve legyen mint merült állapotban... .. . szal ezek a li(li-po) akkuk akkor lesznek hosszú életüek ha nem meríted tökig őket soxor.. én ha 80%on van este, akkor is töltőre teszem, reggelig.. ha már nem kell neki felvenni áramot, elektronika úgy is lekapcsolja a töltést...MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Reverting
őstag
Na akkor keresgeljunk ami fent van...
Appmonster
Cache Cleaner NG
Call Meter NG
eBuddy
F1.com
Facebook
IGO
Missed Reminder
Sygic Mobile Maps 10
MoboPlayer
Mozi24
MapDroyd
Tv24
News and Weather
VateraVajon melyik lehet a bunos?
Ami ugye a rendszerel egyutt indul az a call meter, es a missed reminder... a tobbi progrmban nincs engedelyezve a startup...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Jano_023
őstag
Köszönöm az akkumulátorhoz való hozzászólást!
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
szezso15
addikt
válasz dragon1993 #6293 üzenetére
Láttam,hogy írtad f@szbukon,hogy szerzel játékot...
Egy Modern Combat 2 Black Pegasus-t be tudnál szerezni?*Hajrá Loki!* i15+
-
Csináltam pár splash screent, a blogomban elérhetőek.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
latis666
aktív tag
válasz Reverting #6290 üzenetére
Szerintem csinálj clockwork-el egy backupot aztán friss rom fel, kikapcs bekapcs és megnézed visszajön -e. Ha nem akkor valamelyik program, ha igen akkor a rom a hibás.
Különben pont ma a tintanium backup nyavajgott hogy anélkül ő nem tud élni. És kikapcsolt debug mellett csak egy programot volt hajlandó felrakni a 12ből.
Szóval szerintem a System cleaner a leggyanusabb.
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
kelzsoca tudnál nekem segíteni FLBR10b hun Settings.apk-val kapcsolatban? privátban?
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest