Aktív témák
-
spence225
aktív tag
válasz Reverting #508 üzenetére
Én ilyen röccenést nem tapasztaltam, de lehet hogy később egy újraindítás után megjavul.
Majd meglátod. Szerintem jó, különösen tetszik hogy ebbe is bele van építve az újraindítás recovery módba, így nem kell kikapcsolgatni meg hangerő gombot nyomogatni ha mondjuk pl egy update.zip-et akarsz feltolni. -
spence225
aktív tag
-
gabter
tag
válasz Reverting #3881 üzenetére
Nálam alszik rendesen, nem éled fel a gombokra.
Madgie, Glatius és Aggregátor: én nem siránkoztam, a tapasztalataimat írtam le. Ez már a 4. ROM, amit felraktam (március eleje óta), eddig sosem volt ilyen problémám. De a 75-ről 22 szerintem nem a 80-70 közötti kategória.
Mindegy, egyelőre várok, de az RLS3-mal (az első Zsoca félével), ami kb 1 hete volt fenn, sosem sikerült az éjjel 1%, mint az FLB-vel, pár nap után. Pedig ugyanazok voltak feltelepítve mindkettőre. Az FLB ugyanolyan használat mellett több, mint 2 napot bírt, az RLS3 inkább 1-et. Tehát valami mégis csak van. De egyelőre várok, hátha beáll. Csak gyanús. -
Croraykin
csendes tag
válasz Reverting #4179 üzenetére
Nálam nem ilyen vészes a helyzet, mert az akksi merüléssel nálam nincs probléma. Este 10kor vettem le a töltőről, és most 97%-on volt. Nálam csak annyi a gond, hogy 2-3 percig még a hw gombokra is ébred. Watchdog-gal figyeltem, nincs probléma, háttérben nem fogja semmi a procit. A Blue eddig a legjobb Zsoca romjai közül. Az előzöeknél a GPS is automatikusan bekapcsolt minden rebootnál.
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz Reverting #4196 üzenetére
Elvileg a "T" oldalán még nem "az" a frissítés van, tehát felteheted, de szvsz inkább a "csodazip". Igen a svéd merül, pláne ha WiFi-zel, és a GPS is megy.
A logból meg az ilyen sorokat hiányoltam, mivel az csak a recovery elindulását tartalmazta
.
-- Wiping data...
Formatting /data...
.
.
.
Formatting /cache...
Formatting /sd-ext...
.A hibák csak wipe vagy format esetén derülnek ki.
Utána mentsd és nézd a recovery.log-ot....[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
kelzsoca
félisten
válasz Reverting #4392 üzenetére
nem lehet valahogy erre a romra ravarazsolni egy TrueGingerbread-circlemod temat?
Hát könnyen és gyorsan biztos hogy nem, portolni kellene rá, és ehhez rootolt rom is kellene
(#4394) -atesz-
Nincs a gyári romra téma.
(#4393) Willhunting
Olyan hogy segíteni egy picit nem lehet, és ilyen szinten senki nem fog, ez nem ilyen egyszerű hogy hipp-hopp és kész is van.
[ Szerkesztve ]
-
-
Peat;)
veterán
válasz Reverting #5613 üzenetére
Az r10 is már annyira kiforrott hogy hosszabb távon is nyugodtan használható, nekem is fent van egy ideje, immár agyontömve programokkal és semmi különös gond. A gyári 2.1-nél mérföldekkel jobb, de lehet hogy a majdani hivatalos 2.2-nél is jobb állapotban van, mivel a szolgáltatói 2.2-ből is akkor lesz jó rom ha az itteniek megbirizgálják. De immár az is jön nem sokára, de én egy hétre is felnyomnám az r10-et, mint a gyárival szenvedni.
A moboplayert felraktam a fórum ajánlásai alapján, ezzel tényleg mennek a videok is, le a kalappal hogy végre megcsinálták!
-
latis666
aktív tag
válasz Reverting #6290 üzenetére
Szerintem csinálj clockwork-el egy backupot aztán friss rom fel, kikapcs bekapcs és megnézed visszajön -e. Ha nem akkor valamelyik program, ha igen akkor a rom a hibás.
Különben pont ma a tintanium backup nyavajgott hogy anélkül ő nem tud élni. És kikapcsolt debug mellett csak egy programot volt hajlandó felrakni a 12ből.
Szóval szerintem a System cleaner a leggyanusabb.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
válasz Reverting #6685 üzenetére
Nincs kivágás az érzékelőnél, de szerintem nem is nagyon van rá szükség tekintve, hogy nagyon vékony, és totál áttetsző, és a proximity és műkszik vele. Viszont totál méretpontos, ha sikerül egyenesen feltenni akkor lejönni sem akar, mert beleül szépen a kijelző mélyedésébe, szóval szerintem korrekt. [Ez] ugyanaz csak karcállóban.
(#6687) B-L-A-C-K
Posta azért több mert Németországból postázza az arc, na most ha 730Ft-ot számolsz a 4db fóliára és az olcsóbb postára, akkor is olcsóbb mint a többieknél, általában, és elég hamar ide is ért.(Csütörtökön rendeltem, és hétfőn hozta a zöld kabátos bácsi.)Nem akarok senkit rábeszélni semmire, csak ha már feljött a fólia téma, gondoltam megosztom veletek.
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
-
Sir Riccio
addikt
válasz Reverting #6694 üzenetére
Ha párom kiskompaktjának feltöltődik az akksija akkor kaptok róla képeket, ha el nem felejtem. Engem most inkább az izgat, hogy fog majd szuperálni a FiiO E5-ös erősítőm a Sennheiser CX300-II+OSF párosítással.
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Cadal
őstag
válasz Reverting #16097 üzenetére
Aham, SD kártya nélkül szépen működik a telefon, CPU terhelés ~ 20-22 % Memória nagy része szabadon. No, megpróbálom formázni az SD kártyát.
Viszont azon van valami mappa struktúra amit vissza kellene állítani, vagy nincs ilyen kikötés? Jah és tényleg, mire formázzam? FAT32??
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- EAFC 25
- Suzuki topik
- DIGI internet
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest