Aktív témák
-
Merlini
tag
válasz mogyesz #25795 üzenetére
Megcsináltam, de továbbra is csak FTM felírat jön be, hangerő le + power gombra.
Ez alapján:
http://hungariandroid.com
ZTE Blade Gen1/Gen2 átalakítás,PARTÍCIONÁLÁS 2.0 WBAW
Itt lévő második programmal, ami csontra megegyezik azzal amit én használtam régen és most, azaz blade_wbaw_v4_gen2[ Szerkesztve ]
-
spence225
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Lenne egy kérdésem :A telóm szervízbe volt és most kicserélték. Kaptam egyet fehér színben gyári 2.2-vel (T-mobil)
Szerettem volna rá feltenni főzött romot de recovery-ből való telepítés után ha újraindítom a telót mindig a recovery jön be, pedig megvolt telepítés előtt a wipe stb.Ez mitől lehet ?
-
baal-amiga
senior tag
válasz DuDieHUN #25796 üzenetére
Root explorerben meg kell nyomni a mount r/w gobot, utána a fájlon hosszan nyomva az 'open in text editor' vagy ilyesmi.
Nekem is SW_II van és van benne gtalk alapból, hacsak nem gyomláltad ki telepítés előtt.
3g: Beállítások->wifi és hálózatok->mobilhálózatok->hálózati mód. Ha a cm-féle widgetre gondolsz, az nincs, de a SwitchpPro hasonló.Ááá, beelőztek
[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
B-L-A-C-K
titán
Na tegnap felraktam ezt a SD2 ROM-ot, eddig tökéletes, aksit még lemerítem párszor hogy beálljon. Ezt a "wipe battery stats"-ot milyen aksi állapotban kell megcsinálni? Mikor pár %-on van vagy mikor maxra fel van töltve?
Gps tényleg hihetetlen hamar talál jelet, amúgy milyen navit érdemes fellökni? (nekem most IGO 8 van fent..)
-
Csabi95
tag
Hogyan lehet megcsinálni azt, hogy a battery status nevű alkalmazásnál a balfölül megjelenő akksiállapot az eredeti helyén jelenjen meg jobbfölül?
Szerk: A kelzsoca féle Two Face II van fent.
[ Szerkesztve ]
-
spence225
aktív tag
Feltettem a gyári recovery-t hogy visszategyem t-s exe-vel a 2.2-őt de a t-s exe azt írja hogy :
The version is not matching, can not use this softvareHELPPP
Pedig ezt használtam : Az alábbi útmutatót követve készülékének operációs rendszerét a jelenlegi Android 2.1Build: TM_P729TV1.0.0B03 verzióról Android 2.2-esre frissítheti
(#25809) Zsolt_72: Nem de most még jobban kicsesztem magammal
[ Szerkesztve ]
-
DuDieHUN
aktív tag
egy új probléma ütötte fel a fejét: eddig ment a fényképezőgép, de most a gyári kamera program csak fekete képet mutat (kezelőszervek nélkül) a Camera360, Initializing camera... után váratlanul leáll
-
spence225
aktív tag
Eszembe jutott valami :
Ezzel : gen2_org_partitions.zip újrapartícionálom a telótÍgy lessz recovery-m
Már csak azt kéne valahogy megoldani hogy ha felrakok egy rom-ot akkor utánna újraindításnál ne a recovery jöjjön be (és simán rebbot system now-ra megyek)
Szerk.: Na meg is van. Van recovery-m. Most megpróbálok feldobni egy romot.
[ Szerkesztve ]
-
-
spence225
aktív tag
Na fent van a 3.0.1.4-es recovery hála a gyári partícionáló exe-nek, viszont akármilyen romot rakok fel utánna mindig a recovery jön be. Pedig már próbáltam újabb verziós recoveryvel is és semmi. Sima bekapcsolásnál is a recovery jön be.
Mi lehet a baj ?
Frissítettem a recovery-t 4.0.0.2-re de akkor is csak a recovery-be hajlandó visszalépni
[ Szerkesztve ]
-
-
Merlini
tag
válasz mogyesz #25807 üzenetére
Sikerül fastboot-al felraknom egy gen2-es clockwork-3.0.2.8 recovery-t.
Gyorsan fel egy ROM-ot, imei-ben nincsenek nullák.A "baleset" után készített mentésem nem indult, zöld robot + piros vissza nyíl.
Így megint fel a tiszta SD2 és irány újra belakni.(#25836) api29
"Power+hang fel" próbáltam ezt is tegnap de nem jött be, de már szerencsére túl vagyok rajta[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz spence225 #25839 üzenetére
Már az első átpartícionáláskor ki kellett volna menteni azt a fájlt, többek között abban van az IMEI szám, és flash alatt a frissítő először kiszedi ezt a fájlt, majd aztán frissít, és a végén visszarakja (ha sikerül neki)
Ha nem sikerül neki, akkor is ugrott az IMEI számod, de legalább a telefon bekapcsol, esetedben üres a system partíció és nagy valószínűséggel már IMEI vesztés is történt.
-
Glatius
őstag
Egy orosz oldalon találtam egy cahanel1.nvm kalkulátornak látszó szutykot, mindjárt megnézem, mit csinál, de lehet, hogy csak trójai csali. Bár jelen esetben majdnem mindegy, ártani nem lehet a pengének.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest