- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz DroiDMester #3257 üzenetére
Hol? Most direkt szopatják a népet, hogy mindig kiraknak valamit, majd törlik is????
Hát .... be.[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz DroiDMester #3260 üzenetére
Köszi!
-
silboy
aktív tag
válasz DroiDMester #3266 üzenetére
Milyen igényeknek kell lenni amit a leírtakon kívül ki tud elégíteni mondjuk egy X9s?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
DVlad
őstag
válasz DroiDMester #3266 üzenetére
Ezt úgy érted, hogy a zdmc-t lehet appal, tv bekapcsolás nélkül kezelni? Vagy kodira vonatkozik? Ha elöbbi, akkor mit kell telepíteni, melyik készülékre?
Zenehallgatáshoz nekem is jól jönne egy ilyen megoldás.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz DroiDMester #3312 üzenetére
Az S905W nem ajánlott, LE alatt is sok a gond vele, inkább vegyen egy S905X-et amin megy a YT 4K is: [link]
-
blakey
titán
válasz DroiDMester #3314 üzenetére
LE alatt meg amúgy is csak 720P be fut a YT - óriási tévedés, amig a Google nem ált át teljesen a VP9-re 4K esetén addig ment a 4K is, most "csak" 1440p megy.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nyakec
tag
válasz DroiDMester #3309 üzenetére
Most ez csak kodi vagy ZMDC is mint eddig?
-
djnice
veterán
válasz DroiDMester #3314 üzenetére
Van EU raktárban (G-W-5), de a Widevine L1 miatt nem lesz gond a gyári appal sem, sőt ott a Netflix 1080p is.
-
blakey
titán
válasz DroiDMester #3319 üzenetére
MPEG-DASH-t kell beállítani és ha nincs telepítve az Inputstream Adaptive meg az RTMP akkor azt telepíteni kell, be kell állítani és lesz nagyobb felbontás. Régen látogatott amlogic topik is segítene.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Lorantz24
csendes tag
Nagyon köszi a linket!
Már úgyis rég ki akartam próbálni ezt az Estuary MOD verziót.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DroiDMester #3323 üzenetére
Kicsit jobban átnéztem a SKIN beállításait ki lehet kapcsolni ezt a valentinos dolgot, de akkor is fagy a főoldalra lépre!
-
Lorantz24
csendes tag
válasz DroiDMester #3324 üzenetére
Na igen, én se a különkiadás miatt használnám
Este azért nekifekszem, kíváncsi vagyok mit hoz. Mivel eddig a 17.6-on nagyon jól működött az előző verziója, adok egy esélyt ennek is. Külön öröm, hogy egymástól függetlenül mehet a két verzió. -
modflow
veterán
Megnézem, köszi!
-
modflow
veterán
Nézem ezt az oldal, de itt ha letöltöm az app-ot, az feltelepítve KODI lesz. Hol van itt ZDMC???
-
szinimini
senior tag
válasz DroiDMester #3338 üzenetére
Az X10-el most akkor meg van oldva a multimédiás rész winyoval együtt,amire közvetlen letoltom a dolgokat, igaz akkor most ehhez nem kell a NAS. Es az x9 árában betudom szerezni.
A NAS-t pedig a későbbiekben szeretném, m a PC-t megszuntetem és a többi más dolgokat tárolnank rajta, d akkor egyenlőre még nem kell.
Ezért szeretném később kiboviteni a kapacitást, amit laptopról, telóról is el fogunk tudni érni.
Rosszul látom akkor? Van más megoldás is? -
szinimini
senior tag
válasz DroiDMester #3340 üzenetére
Óóó ez jó akkor , köszi a tanácsot akkor ez alapján fogom majd bővíteni,de majd akkor egy nagyobb winyóval el leszek vele egy darabig. A később úgyis lesz bőven kérdésem uh majd még jövök.
Szerencsére akkor jó irányba haladokBeni2360
Meg meg köszi neked is
Itt találtam meg jó árban szerintem, itthon 75 körül lenne az e-magon máshol nem igazán találtam. X9 meg 57 körül ment....
Remélem tényleg jó árban találtam. Mit mondasz?[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz DroiDMester #3353 üzenetére
De most csináltam gyári resetet!
Mi az alap firm-ed?
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz DroiDMester #3356 üzenetére
Na megint csináltak factory resetet. KÉTSZET egymás után.
Nekem is 2.0.12 van fent és a legfrissebb ZDMC, a 17.6-os.Na nem állítok semmit se sehol, csak felrakom ZDMC-t. Ha most is kilép én kivágom!
-
senior tag
válasz DroiDMester #3356 üzenetére
Nálam sajnos jelentkezik a hiba (2.0.12) - leginkább nem a banding, hanem a frame drop a zavaró (remélem javítják majd az újévük után)
Ez a frame dropping viszont nem csak 4K-nál van, hanem FHD anyagnál is látom.
Úgy tűnik ez a kadencia helyes lejátszás ez tényleg kemény dió droid alatt (még nem láttam hibátlan készüléket ebben a versenyszámban - a zidoo egész kellemes, de hibázik )[ Szerkesztve ]
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
Faresz29
aktív tag
válasz DroiDMester #3397 üzenetére
Szia!
Mivel nincs már 1éve TV előfizetésem!
Így olykor meg szoktuk nézni a Tényeket!
De ha van erre valakinek jobb megoldása, akkor annak csak örülök... -
djnice
veterán
-
Dave567
addikt
válasz DroiDMester #3487 üzenetére
Ezt a boxon belül csináljam? mert ott nem enged belépni semmibe 20mp után.
Rögtön mikor feljön az ablak blokkol mindent, -
Dave567
addikt
válasz DroiDMester #3489 üzenetére
Mind megcsináltam, viszont ha bedugom a tápot akkor elkezd tölteni, és kész, bejön a menü és a hibaüzenetet
ki is dobta. -
Dave567
addikt
válasz DroiDMester #3492 üzenetére
Igen, köszönöm, most elindította.
Hát nagyon kíváncsi vagyok, mit hoz ki belőle. -
Beni2360
Topikgazda
válasz DroiDMester #3497 üzenetére
Erről nem tudtam és nem tudom kinek a munkája mivel erről nem irtás semmit.
Gondolom mivel nekem x10 van engem ez a verzió nem érint.
csak ki van egészítve pár hiba esetén szükséges fájlal és már kész állapotban van? - ez mit takar?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz DroiDMester #3500 üzenetére
OK, köszi így már érthető az egész.
De én inkább kihagyom és remélem nem lesz szükségem rá.
Most csináltam egy leírást a fájlhoz amit felraktál és becsomagolva feltettem nálam a megára, hogy ha valakinek kell akkor le tudja tölteni.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Dave567
addikt
válasz DroiDMester #3497 üzenetére
És Beni2360:
Sajnos most se jött össze, megint ugyan ez van, lehet az a baj, hogy wifin van, és nem LAN-on?
Tegnap óta be se volt kapcsolva, akkor nem dobott ki semmilyen hibával, ma bekapcsoltam, és vége volt.[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz DroiDMester #3534 üzenetére
És ebben mik a javítások?
-
djnice
veterán
válasz DroiDMester #3539 üzenetére
50p-re kellene váltania, nézd meg pl egy S905X + LE-vel.
-
senior tag
válasz DroiDMester #3534 üzenetére
Nagyon köszi a linket és az infót!
Be is frissítettem 2.0.12-ről 13-ra és biziony az 50i-s filmek végre rendben vannak
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
Duda13
csendes tag
-
bostone
addikt
válasz DroiDMester #3610 üzenetére
Ez a sokadik box, amit használok. Eddig a második, amelyik nem tartja az ip címet, ezért zavar picit.
Más
Annyira örültem, hogy a transmissoin-t pár perc alatt sikerült beüzemelni és tökéletesen működött mobilos alkalmazásból indítva.
Most sehogy sem érem el. Hogyan lehet újra működésre bírni? -
djpundro
aktív tag
válasz DroiDMester #3678 üzenetére
Akkor valoszinü nem hallottal a kepminösegi problemarol a Zidoo nal.es allitolag hardver problema.
Tudom hogy tulozva draga ,de megis megprobalom .[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz DroiDMester #3681 üzenetére
A Dj nice kolega beirt az orosz oldalra es csinalt valaki tesztkepet es allitolag nem jo az uj Dune sem .Es meg kerdeses hogy lessz e javitva eggyaltalan ?!
Az apple volt nalam ,mar annal jobb a tesztkep ,csak ottan meg nincsen megcsinalva a HDR -SDR konvertalas jol es nekem meg nem HDR es a tevem csak 4k s.Nagyon dragalom en is a Zappiti t ,de ha jo clipping meg a többi (mert ugy irjak hogy jo) akkor meghagyom .
A kodi nekem nem fontos meg a sok addons .[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz DroiDMester #3751 üzenetére
Van benne valami amit mondasz .De az tulzas hogy elmosodas es ez gyari bealitas ,nincs itten semmi elmosodas elvegre eleg draga is vol ,1800€ 3 eve .
Igen szeretem a tevet termeszetes re allitani ,az a neve a bealitasnak ,ezenkivül van meg erösebb is es van 2 gyengebb ,normal es Film .Na azt a film bealitast utalom ,nagyon szintelen es sötet .De egy kivetelevel megint mondom ,az Apple tv nem volt csikos .Tehat akkor jöhet az Apple .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz DroiDMester #3805 üzenetére
Azt elhiszem Es mérges is rám, de szerintem az egész csak felett fújva. Mondom megegyszer, Djnicet ismerem személyesen is, tudom hogy ért hozzá, de ezek minimális hibák, amik nem észrevehető k
-
djpundro
aktív tag
válasz DroiDMester #3805 üzenetére
Az ocsarolas az tulzott,szakertelme is van ,elismerem.De az egesz tul van reagalva .
A nemet ,amerikai oldalon is ugyanaz mondjak mind en ,vagy nem is reagalnak erre a hibara ,mivel tevezes közben ebböl semmi nem latszik .
Es ne forgassal ki .
-
Beni2360
Topikgazda
válasz DroiDMester #3839 üzenetére
Hát én nem akartam ilyen keményen rá vezetni, de akkor ezen is túl vagyunk. Ezért van nekem is 2x 2TB redem.
djpundro - nem sok értelme van vele bajlódni.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
d.tiborz
aktív tag
válasz DroiDMester #3839 üzenetére
Sztem szerencse kérdése.
Az én WD Green hdd-im minimum 4 évesek, 2 db folyamatos (seed) használatban volt kb 2 évig. -
Beni2360
Topikgazda
válasz DroiDMester #3843 üzenetére
Ha nem gond átraktam OFF-ba.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz DroiDMester #3845 üzenetére
Na de ez a hdd mizéria mindenhez általános dolog. De vissza rakom.
-
d.tiborz
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Aha.
Akkor malacom van+isminek is.
Nekem alapon 34 fokos,40 fölé nem megy,de az házban van.
Pedig TeeJay azt hangoztatja,hogy nonstop kell menni a vinyónak mert az a jó,ezek szerint mégsem,de logikus is,hogy előbb bekrepál ami nonstop megy. -
d.tiborz
aktív tag
válasz DroiDMester #3853 üzenetére
Ok, Te nyertél. -
Beni2360
Topikgazda
válasz DroiDMester #3853 üzenetére
Ok, a régieket már nem számolom, kidobáltam.
De nekem csak 1 TV üzemel. A másik dobozolva van.A harmadikat 2 hete adtam el.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
szeky81
tag
-
Petikusz
tag
válasz DroiDMester #3938 üzenetére
Köszi. De ami neked van az kap külső táp ellàtàst. Vagy hasznaltad ház nélkül is? Közvetlen sata3mas kábellel?
[ Szerkesztve ]
-
Christian79
tag
válasz DroiDMester #3936 üzenetére
Szia! Nem mindegyik filmnél jelentkezik és nem mindíg ugyanott... tehát valahol a sávszélességgel lesz a gond. Veszek jó HDMI kábelt, aztán utána meglátjuk! Köszönöm a segítséget! Múlt héten mikor megjött olaszból a készülék, feltettem egyből a legújabb firmware-t.... lehet nem kellett volna? Előtte egy előzőt fel kellett volna raknom??? Nem értek hozzá, nem tudom melyik firmware volt rajta, de ha leírnátok szájbarágósan, megköszönném. Ez előtt egy med8er 600-asom volt, akadásmentes, atomstabil gép. Ezt csak a 4k miatt vettem, remélem nem fogok benne csalódni...
-
szasanyi
félisten
válasz DroiDMester #4114 üzenetére
A vezeték? Ha jól csalódom akkor a TV és a szemüveg között van összeköttetés. Ezen kívűl azok a szemüvegek vaskosabb, nehezebb kivitelűek amik egy alapból szemüveget viselő ember számára már aligha lesz jó.Egyébként is mind1 mert nem azt fontolom, hogy megvegyem vagy ne vegyem (már csak azért sem lenne az, mert nem kapható).
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz DroiDMester #4117 üzenetére
Sajnos felénk erre semmi esély, mármint a kipróbálásra. Úgy tűnik szemüveget nem adnak hozzá ami elég érdekes... milyet, hol lehet találni ehhez? A 273k-s ára közelít az elfogadhatóhoz, kérdés: megér-e ennyit? Nem vagyok képben a 4K-s tévé felhozatallal mert még nem terveztem cserét így nem is jártam körbe a témát. Amúgy a jó minőségű 4K BD ill. a 3D BD ISO film milyen rajta, hogy értékeled?
MOD - ahogy látom a szoftveres támogatás (FW) tavaly augusztusban véget ért [link]. Ez nem jó hír, de azt nem tudom ez mekkora hátrányt jelent vagy rövid időn belül azt fog-e jelenteni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest