Új hozzászólás Aktív témák

  • Haligali

    tag

    válasz kelly416 #5145 üzenetére

    Adatvédelmi jelszókérés:
    A telefon első konfigurálása során beállítgattam a dolgokat, nagyjából ahogy sorban kérte. Ekkor állítottam be az adatvédelmi jelszót mintával, PIN-kóddal és ujjlenyomattal is. Most viszont szeretném, hogy ne kérjen egyáltalán semmilyen kódot, sehol sem. A Beállítások-Képernyőzár és ujjlenyomat-Adatvédelmi jelszó almenü alatt írja, hogy A jelszó bekapcsolva. Ha ide bemegyek, kéri az adatvédelmi jelszót, amit itt módosítani is tudok...de kikapcsolni, inaktiválni nem tudom. Pedig ezt szeretném elérni.

    Kezdőképernyő:
    A Power gomb megnyomásával vagy épp a kettős koppintással tudom a sötét képernyő állapotú készüléket aktiválni, beüzemelni, de ilyenkor nem rögtön a MIUI menüképernyőt látom, hanem egy "képernyőzár"-képet, amit ha a "Húzza fel a feloldáshoz" tájékoztató szöveg utasítása szerint feloldom, akkor azt a képernyőt mutatja, amit az utolsó használat során is mutatott, legyen ez akár a böngésző, akár a MIUI alapkép.
    Én azt szeretném elérni, hogy ne legyen képernyőzár, azaz ha használat után pl. a Power gombbal kikapcsolom a képernyőt, akkor ha a Power gomb használatával ismét be akarok lépni a telefonra, ha ismét használni akarom, akkor ne a Képernyőzárat mutassa, hanem egyből az utolsó aktív oldalt mutassa. Szóval ha pl. épp a böngészővel neteztem, akkor ismét a böngészőt mutassa.

    Telepített alkalmazások inaktiválása, törlése:
    Pont ezt nem akarom. Mármint nem törölni akarok egy alkalmazást, hanem csak felfüggeszteni a működését. A Beállítások-Telepített alkalmazások alatt nincs ilyen lehetőség. Adatokat lehet itt törölni, lehet itt magát az
    alkalmazást is törölni, de felfüggeszteni, inaktiválni nem lehet. Én pedig ezt szeretném.

    Karperec: konkrétan ezt a gyártmányt nem írja, de ettől még működnie kellene :(

Új hozzászólás Aktív témák