- Hálózati / IP kamera
- ASUS routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz bollokcs80 #25499 üzenetére
A Mi Remote melle a Peel Mi Remote kell ha belteri cuccokat is akartok taviranyitani (kell melle mint adatbazis) - csak tele van reklammal.
-
bprubin
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség...
A bootloader-t akarok nyitni, mindent a leírás szerint csináltam, meg is kaptam az engedélyt rá sms-be stb.
Az utolsó lépéskor mikor nyitna 50% -nál kidob a flash unlock program.
A fejlesztői beállításokban bekapcsolva van amit kell, viszont ha kilépek és vissza az Oem feloldás kikapcsolva marad..
Ötlet mit csináljak? -
Gloob
addikt
válasz punky10 #25498 üzenetére
Nekem a legújabb MIUIHU van fent. Ez persze nem jelenti azt, hogy valami más, és a DigiCal összeakadása okozza. Ez nem fog kiderülni, de az biztos, hogy a DigiCal telepítés után nem volt jó, az eltávolítás után viszont jó lett. A DigiCal előtt természetesen jó volt.
Samsung Galaxy A52S
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Ma próbáltam egy Dell laptopra képet küldeni Bluetooth-on. (tudom, van FTP is, azzal sikerült) Van egy pár Xiaomi teló a családba, de igazából se a Note 4, se a Redmi 4x, 3S nem működött vele. A gépen nem települtek fel a telefonok driverei. Egy mezei hangszórót simán felismert, és telepített is mindent hozzá. Csak a Xiaomikkal nem bír :/
Valakinek ötlete?[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
KamuMazsola
őstag
válasz bollokcs80 #25499 üzenetére
& Iborka
Köszönöm a segítséget, hazáérek kipróbálom.Üdv.: KamuMazsola
-
crok
Topikgazda
válasz bollokcs80 #25511 üzenetére
Xiaomi.EU-t használsz, jol gondolom? Regiot allitsd at.
-
guftabi96
addikt
Treble Romhoz honnan kell leszedni biztosan működő Magisket?
XDA-n kb minden treble romnál nem működik a Treble Magisk-re mutató link.Találtam már én is egyet, de inkább megkérdezem, hogy melyik az, ami biztosan jó.#KeepFightingMichael
-
crok
Topikgazda
válasz kanyi51 #25515 üzenetére
Nem is lehet elindítain, annyi van, hogy a Mi Remote-ban elérhető lesz a set-top-box tartalma (kettő is van, de az egyik az csak pár "tányéros" szatelit cumót tud vezérelni, a másik meg se jelenik amíg nincs fent a Peel). Innen már csak ki kell keresni és ha támogatott akkor menni fog (elvileg, mert pl. a UPC régi set-top-box-a nem megy mert a toggle bitet rosszul kezeli, így pl. hangerőt felfelé kettesével veszi vagyis csak akkor "veszi" ha kétszer megnyomod a gombot de az elsőt nem, csak a másodikat értelmezi, azt viszont kétszer.. lefele meg nem is érzékeli..)
-
punky10
addikt
Sziasztok!Van egy kis problémám.Nem súlyos,csak nem tudom az okát.2 napja frissítettem a legújabb stabil global ROM-ra,egy teszt miatt.Nincs különösebb problémám az új ROM-mal,csak furcsálom,hogy az értesítési sávom fehér lett,fekete betűkkel.Bármilyen témát használok,azoknál is,ahol eddig fekete volt.Minden átáll a témáknál,a kapcsolók,az üzenetek,tárcsázó,ikonok,minden,csak az értesítési sávom marad ugyanolyan.Ez az új ROM sajátossága,vagy a telefonomon történt valami egyedi változás?
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
SteveHarris
csendes tag
Az Mi Cloud értesítéseit hogy tudom tiltani? Ha csatlakozok az Mi fiókhoz, ha nem mindig reklamál valami miatt. Alkalmazások között nem lehet tiltani az értesítéseit.(Global Stable 9.5.8.0.)
-
crok
Topikgazda
válasz SteveHarris #25525 üzenetére
Ertesitest hosszan nyomva elojon egy fogaskerek, letilthatod ugy is (de megjelenik az appok kozt is ha jobb felul a harom pottyos menuben megjelenitteted a rendszeralkalmazasokat).
-
Upo
addikt
válasz SteveHarris #25525 üzenetére
Betelefonálsz a doktornak: Doktor úr, ha ülök, ha nem, mindig valami bajom van, gyógyítson már meg!
Ez így életszerű?
Szerintem el kéne olvasni hogy mi miatt reklamál, és aszerint cselekedni.
Akkor talán meg lehet szüntetni a gondot, ahelyett hogy megpróbálnánk kicselezni. Nekem nem szokott "reklamálni".[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok,
Feltettem a 14.1-es LineageOS-t. A rendszer tetszik, viszont a kamera minősíthetetlen képeket készít. Van rá megoldás? Itt a topicban olvastam valami Camera2API-t, az micsoda?
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
SteveHarris
csendes tag
crok: Nagyon szépen köszönöm!
Upo: Ha nem csatlakoztam, azért "reklamál", hogy csatlakozzak. Ha csatlakoztam, azért, hogy szinkronizáljak. stb... Abszolút igazad van, hogy nem írtam le a pontos "hibát", de nem akartam kivesézni, úgy gondoltam másnak is volt/van hasonló jellegű "problémája".
-
arcsin
senior tag
Utoljára én ezt a fájlt tettem fel utoljára.
Ha gáz lenne adb-n szedd le a com.google.android.GoogleCamera -t.
adb uninstall com.google.android.GoogleCamera.Feltudod szerintem tenni telefonról is apk-t. De én ilyen baltás vagyok, lehet van medzsiszk modul hozzá valami fasza, de ahhoz nem értek.
A fenti oldalról az MGC kezdetűeket szoktam feltenni, az app a Pixel XL-es beállítással szokott a legjobb lenni tapasztalatom szerint. A HDR+ mindig autora állítódik magától.XDA topik, de nem mindig működik az első posztban lévő verzió, így érdemes kommenteket nézni
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Camera 2 Api. De ha visszakeresel sokat volt róla szó a topicban is,
-
darthsmoke
Korrektor
válasz trouble #25489 üzenetére
Kipróbáltuk a proximity kalibráló progit. Végigment, látszólag jó, de aztán megint elkezdte bekapcsolgatni hívás közben a kijelzőt, és füllel tartásba lehet rakni meg elindítani a jegyzetet...
Van valami más megoldás? Vagy szerviz?I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
Gloob
addikt
válasz darthsmoke #25532 üzenetére
Root van? A kalibrálás után volt újra indítás? Kalibráljátok még egyszer. Az értesítési sávban meg kell jelenni az ikonjának.
Samsung Galaxy A52S
-
Upo
addikt
A gyári hardverteszt alatt is téveszt a szenzor? Nekem már bő 2 ujjnyi távolságból érzékel, 5.0-ról 0.0-ra vált.
Ha ott jó, akkor meg apple megoldás, azaz rosszul fogod...
Kolléganőmnek volt ilyen gondja, mindig elnyomkodta, felhívott mást beszélgetés közben. Kipróbáltuk, és a tesztnél teljesen jó volt. Aztán kiderült, hogy motorozás közben telefonál, és a sisak mellet ahogy odatartja, nem takarja el a szenzort. Na erre már nem mondok inkább semmit.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
crok
Topikgazda
válasz arcsin #25530 üzenetére
Annyit még, hogy ott van egy nagyon részletes leírás arról,
hogy melyik verzió "mit tud" (angolul tudók előnyben):
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ -
crok
Topikgazda
Van-e fólia a telefonon ami takarja a szenzort?
-
crok
Topikgazda
válasz darthsmoke #25537 üzenetére
Bah, szinte biztosan az - mikor tetted fel és mikor kezdte ezt csinálni? Mennyire vág egybe? Ha a szenzor előtt nincs kivágás akkor az a fólia nem is a te telefonodra való valszeg.
-
Upo
addikt
válasz darthsmoke #25537 üzenetére
A telefonról - minden paraméter - kernel verzióra 5x nyomni. Ott a 2. ALS/PS menü alatt van.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
crok
Topikgazda
válasz arcsin #25540 üzenetére
Van egy olyan oldala annak a site-nak, hogy
Why so many versions, settings, ports, and developers?
..és azon belül
Differences between developers:
És az alatt van UriKill leírása:
4PDA / Download Page / Redmi Note 4X
UriKill usually creates versions with lot's of options. Might be a good option for those who want more features.Az ő verziói még mindig mentek Mido-n - mert neki Mido-ja van.
A többit próbálgatni valóban lutri: vagy megy vagy nem - de az biztos. -
StLui
veterán
Sziasztok!
Kijelző csere érett lett sajnos a telefonom (eustock-ról rendelt 4/64-es változat). 29-et nem szívesen adnék érte, van egy ideiglenes tartalék telefonom, gondoltam megpróbálkoznék a kínai rendeléssel, és házi cserével, tudnátok ajánlani bevált eladót? Vagy esetleg olvastam itt Komáromi Attiláról, ő miben tudna segíteni, csak szerelésben, vagy tud adni hozzá kijelzőt is, úgy hogy ő csinálná ?Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
helixP
nagyúr
Néha felteszem a kérdést, hátha válszol majd valaki.
Melyik az a moddolt Google camera, amelyik nem szarja össze magát 5-ből 2x?
Előre is köszönöm a segítséget! -
pulutodurumo
őstag
Maga a csere nem nehéz, írtam róla. Viszont a kijelzőt nem tudom ajánlani. Az első összephosta magát, kaptam vissza pénzt, vettem még egyet. Ez sem tökéletes sajnos. A képe jó, de az érintés érzékelése "túl jó". Mintha kesztyű módban lenne. És e mellett egy bizonyos sorban nem jól érzékel. Használható, de inkább mástól vegyél.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
-
trebrona
nagyúr
válasz helixP #25548 üzenetére
A1-en és 3S-en ezt használom:
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6.apkMondjuk mindkettőn oreo van, nem tudom te mit használsz.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
StLui
veterán
válasz pulutodurumo #25547 üzenetére
Köszi! Olvastam is a sztoridat, akartalak is külön kérdezni, hogy mi lett a vége. Sajnos ez nem jó hír.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Konteó topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest